Je to tak
Publikováno 18 October 2021 - 13:11
diky, hledala jsem misto, kam nahlasit bug, a koukam, ze uz to kron family hlasi na prislusnem official foru. dekuji.
https://forums.geoca...nvalid-key-wow/
Publikováno 30 November 2021 - 22:28
Dneska se mi nedaří nahrát k logům fotky. Vypadá to, že se normálně nahrály, ale pak u logu nejsou. Děje se to ještě někomu?
Publikováno 01 December 2021 - 11:32
Další chyba, trvá už déle: pokud loguji event jiný den, než který se event konal, všechny protažené nebo vložené cestovatele to zaloguje nikoli s datem eventu, ale s datem dne logování. :-(
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 01 December 2021 - 13:07
Dneska se mi nedaří nahrát k logům fotky. Vypadá to, že se normálně nahrály, ale pak u logu nejsou. Děje se to ještě někomu?
Včera to nefungovalo a dnes je situace stále stejná. :-(
Publikováno 01 December 2021 - 17:55
Publikováno 01 December 2021 - 19:56
Včera to nefungovalo a dnes je situace stále stejná. :-(
Jsem na tom dnes stejně.
Publikováno 02 December 2021 - 18:28
Kdyby jen to. Fotky u logů se nechtějí otvírat, ale z galerie logbooku ano.
Publikováno 02 December 2021 - 18:44
Aktualizovali aplikaci pro Labky.
V pondělí postaru, dneska nově.
Publikováno 03 December 2021 - 7:09
Ty fotky už jdou otvírat, jestli i nahrávat, jsem nezkoušel.
Labky: změnilo se něco důležitého? Na první pohled vidím jen nějaké změny v grafice.
Publikováno 05 December 2021 - 20:44
Taky vám zmizeli link "Add to calendar" u eventů? Je to nějaká chyba nebo jen "vylepšení"? Uniklo mi něco?
Publikováno 06 December 2021 - 5:34
Publikováno 06 December 2021 - 10:01
Taky vám zmizeli link "Add to calendar" u eventů? Je to nějaká chyba nebo jen "vylepšení"? Uniklo mi něco?
Já mám všechny eventy v okolí v mém google kalendáři, tak to používám. Jak jsem GS velebil, když tam konečně přidali i transfer času. A teď to zruší? To snad ne? Zase to tam budu zadávat ručně?
No už jsem jim psal, že takhle ne. Jestli to někomu taky tak vadí jako mě, tak jim napište, třeba hlas lidu něco změní.
Tento příspěvek byl upraven od Beetovy: 06 December 2021 - 10:01
Publikováno 06 December 2021 - 19:44
Mě už odpověděli z HQ, že se omlouvají a budou se znažit opravit co nejdřív.
Jsem si oddychl. Hlavně, že to úmyslně nezrušili úplně.
Publikováno 21 December 2021 - 22:21
Všiml jsem si toho dost díky náhodě, ale minimálně dva logy z dneška mi nepřišly do mailu (a je to rozmanité, jeden z mé keše, jeden z watchlistu).
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů