Mě už odpověděli z HQ, že se omlouvají a budou se znažit opravit co nejdřív.
Jsem si oddychl. Hlavně, že to úmyslně nezrušili úplně.
A nenapsali, v které pětiletce to "co nejdřív" nastane? Nejde to pořád...
Publikováno 21 leden 2022 - 17:35
Mě už odpověděli z HQ, že se omlouvají a budou se znažit opravit co nejdřív.
Jsem si oddychl. Hlavně, že to úmyslně nezrušili úplně.
A nenapsali, v které pětiletce to "co nejdřív" nastane? Nejde to pořád...
Publikováno 21 leden 2022 - 20:24
Publikováno 28 únor 2022 - 11:18
Asi budu za Plhu (už čtvrt hodiny se o tom bavíme!!), ale to, co udělal Groundspeak s vyhledáváním je něco neuvěřitelného. Z profilu kliknu na přehled mnou nalezených cachí, filtr je nastaven na "archived or active", "nalezeno mnou" a "nalezeno uživatelem aviatik". Nedá se nastavit, které údaje se zobrazují, nedá se nastavit, aby se to řadilo podle pořadí, v jakém jsem cache našel, jenom podle posledního nálezu, ale v patřičném sloupci není datum onoho nálezu, ale datum mého nálezu. Jako že by se dalo skočit na libovolný list přehledu, to také ne.
Když z filtru vyhodím podmínku "nalezeno uživatelem aviatiik" a zbylé dvě nechám, tak se to najedou řadí podle mého posledního nálezu, ale zase v hlavičce zobrazený počet výsledků se změní, protože přesto, že zůstala podmínka "archived or active", tak se archivované cache nezobrazí. Funguje to jenom s podmínkami "archived or active" a "nalezeno uživatelem aviatik".
To má být jako správně, tohle?
Publikováno 28 únor 2022 - 21:04
Jako zatím to nevypadá, že by měli potřebu s tím něco dělat. Je to fakt hodně velkej děs běs
Publikováno 09 duben 2022 - 11:38
Nezměnilo se něco v logování? Z draftu se mi otvírala přímo logovací stránka, teď se mi otvírá listing. A draft po zalogování nezmizí, musím ho zrušit. Ničemu to nevadí. Jen jestli to dělá i jiným, nebo je chyba třeba v pluginu GCLh.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 09 duben 2022 - 11:46
Publikováno 09 duben 2022 - 13:22
Publikováno 09 duben 2022 - 14:04
Nezměnilo se něco v logování? Z draftu se mi otvírala přímo logovací stránka, teď se mi otvírá listing. A draft po zalogování nezmizí, musím ho zrušit. Ničemu to nevadí. Jen jestli to dělá i jiným, nebo je chyba třeba v pluginu GCLh.
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 09 duben 2022 - 14:49
Musíš u Draftu kliknout na správné místo. Kliknuti na název otevre listing, klikni na text logu a otevře se stránka logovani.
Ať kliknu na název nebo na log, vždy jsem na logovací stránce. Možná je to v různých prohlížečích různé?
Publikováno 09 duben 2022 - 17:37
Nebo to opravdu dělá GCLh. To nezjistím, dokud zase něco nenajdu a nebudu mít další draft. Protože hledám nárazově a dost často drafty neukládám, loguju buď rovnou z mobilu, nebo z PC a bez draftu.
Publikováno 21 duben 2022 - 18:00
Chodí vám maily z geocaching.com? Mě zhruba od 14:30 nechodí, tedy přišla jedna z MC, ale ne z Watchlistu a ownerské.
Publikováno 07 červen 2022 - 9:43
Publikováno 07 červen 2022 - 9:44
Dnes jsem se pokusil zalogovat prazsky gigaevent s datem 15.5., ale log se zapsal 14.5. A datum nelze zmenit.
Mate to taky, ze nejde pri attend logovani eventu prepsat datum?
https://utiskare.cz/...m-logu-u-eventu
Publikováno 07 červen 2022 - 10:23
Publikováno 21 červenec 2022 - 21:54
Tak jsem právě narazil na sice menší, ale dost podstatný bug. Když chci v editaci nepublikovaného* listingu provést úpravu souřadnic (úvodních nebo waypointů), tak se mi poté, co kliknu do pole souřadnic a následně někam pryč, objeví hláška Please enter valid coordinate, a editaci už neuložím. Není potřeba ani provést žádnou změnu daných souřadnic, prostě je systém zčistajasna vyhodnotí jako špatně zadané a chce opravu, ač není co opravovat. Asi se v nečem zase hrabou, nicméně nesetkal se tímto náhodou i někdo další?
*U publikovaného nevím, nebudu na žádný radši sahat.
Publikováno 21 červenec 2022 - 22:11
To už je tam dost dlouho, u nového listingu to zkousne různé tvary zadaných souřadnic, například zkopírované z mapy.cz, ale při editaci to důsledně vyžaduje jeden jediný formát. Zkušenost s tím mám bohaté, snažím se listingy cizelovat dokud nejsem spokojený a při první editaci mne to vždycky nas...štve, po opravě jak to chtějí už je to v pohodě.
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 21 červenec 2022 - 22:13
Publikováno 21 červenec 2022 - 22:22
Jenže problém je v tom, že já vždy používám formát DDM (N 50° 22.333 E 13° 23.444) a ani teď jsem nezadal žádný jiný. Prostě stačí jen kliknout do pole pro souřadnice, pak někam jinam (i bez jakékoli změny) a objeví se výše uvedená hláška.
Publikováno 22 červenec 2022 - 5:23
Jo, jenže jim tam vadí každá mezera - když podle nich chybí nebo je navíc.
Publikováno 22 červenec 2022 - 14:24
Zopakuji tedy znovu: jen kliknu do pole pro souřadnice (již vyplněné; nic neměním, nic nepíšu, nic nemažu) a při vyskočení se objeví výše uvedená hláška.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 22 červenec 2022 - 14:32
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů