Ale to nerozporuju. Jen je tam třeba souřadnice zadat znovu a naprosto přesně.
Proč je to tak, netuším.
Publikováno 22 červenec 2022 - 17:27
Ale to nerozporuju. Jen je tam třeba souřadnice zadat znovu a naprosto přesně.
Proč je to tak, netuším.
Publikováno 22 červenec 2022 - 21:37
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 22 červenec 2022 - 21:37
Publikováno 22 červenec 2022 - 21:43
Fakt se nesnažím, dlouhou dobu se to tak chovalo a smířil jsem se s tím, minulý týden jsem připravoval malou sérii u Srní a dolaďoval jsem souřadnice do poslední chvíle a bojoval s tím. Ale jestli tahle naše konverzace vyprovokovala opravu, zaplať pánbú za to.
Publikováno 22 červenec 2022 - 22:22
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 22 červenec 2022 - 22:23
Publikováno 16 srpen 2022 - 20:36
Tak ted mi nejak prestal fungovat uplne Geocaching.com - pres web i pres API (Geoget). Nekdo podobne?
Publikováno 16 srpen 2022 - 20:50
Tak ted mi nejak prestal fungovat uplne Geocaching.com - pres web i pres API (Geoget). Nekdo podobne?
Je to evidentně úplně KO. Nefunguje ani API přes GSAK a Locus, web ani nepingá. Na Twitteru ani FB to zatím nikdo nekomentoval.
Publikováno 16 srpen 2022 - 20:50
Ano, zrovna jsem se přišla podívat, jestli jsem v tom sama, takže díky za info, že nejsem, a jdu místo logování spát. :-)
Publikováno 16 srpen 2022 - 21:13
On bude možná problém někde jinde. Přišlo mi divný, že nefunguje i spousta dalších amerických stránek. Když ale zapnu VPN, tak úplně všechno včetně API v GSAKu funguje. Jakmile VPN vypnu, tak nic...
Publikováno 16 srpen 2022 - 21:29
Tak problém asi bude nakonec jen u některých poskytovatelů Internetu. Přes Vodafone (exUPC) to nejede, ale třeba přes T-Mobile ano.
Publikováno 16 srpen 2022 - 21:29
Tak nevím, ale běží mi to jako vždycky. (Airweb Klatovy)
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 16 srpen 2022 - 21:30
Publikováno 16 srpen 2022 - 21:32
Tak problém asi bude nakonec jen u některých poskytovatelů Internetu. Přes Vodafone (exUPC) to nejede, ale třeba přes T-Mobile ano.
Jojo, nastesti VPNka pomohla a ja uz funguju. To zase bude reseni na dlouhy lokte :-(
Publikováno 17 srpen 2022 - 7:10
Jojo, nastesti VPNka pomohla a ja uz funguju. To zase bude reseni na dlouhy lokte :-(
Vodafone zamakal a uz to funguje...
Publikováno 17 srpen 2022 - 7:57
Vodafone zamakal a uz to funguje...
Ten problém byl nejspíš někde jinde, ztrácelo se to v síti Cogent Networks.
Publikováno 17 srpen 2022 - 7:59
Ten problém byl nejspíš někde jinde, ztrácelo se to v síti Cogent Networks.
Ano, pravděpodobně na Internap-Network-Services.demarc.cogentco.com [38.104.124.82]
ze směru od T-Mobile provoz procházel, ze směru od Vodafone nikoli.
Publikováno 18 srpen 2022 - 8:55
Tohle je na mě moc chytrý , já mám jiný problém. Chci si změnit souřadnice v listingu a ono to nefunguje. Kliknu na ověřovátko a ono nefunguje. Ani včera a ani dneska.
Publikováno 24 srpen 2022 - 10:43
To mne se stává taková věc - kliknu tady na odkaz na nějakou cache, otevře se mi Geocaching.com a tam nejsem přihlášený. Tak se přihlásím a ono mne to z přihlašovací stránky nepošle zpátky na stránku, ze které jsem se tam dostal (jak to u slušně vychovaných webů bývá), ale na hlavní stránku GC.com. Už léta.
Publikováno 24 srpen 2022 - 15:55
protože groundspeak
Publikováno 28 srpen 2022 - 12:16
To mne se stává taková věc - kliknu tady na odkaz na nějakou cache, otevře se mi Geocaching.com a tam nejsem přihlášený. Tak se přihlásím a ono mne to z přihlašovací stránky nepošle zpátky na stránku, ze které jsem se tam dostal (jak to u slušně vychovaných webů bývá), ale na hlavní stránku GC.com. Už léta.
To je taková zábavná feature. Musíš mušítkem na šipku zpět a o dva řádky níže je ten správný odkaz
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 14 září 2022 - 14:37
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů