Mně to jede jako obvykle.
Asi po hodině mi to začalo jít, nevím, co to bylo. Pak jsem ještě bojoval s cgeem, ale nakonec vše dobře dopadlo.
Publikováno 14 září 2022 - 23:16
Mně to jede jako obvykle.
Publikováno 20 říjen 2022 - 13:46
Jestli myslíš zobrazení na webu po odeslání, tak ten rozsypaný čaj je vlastnost, a to už poměrně hodně dlouho. Když si necháš poslat kopii zprávy, tak ta by se měla zobrazit v pořádku.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 11 leden 2023 - 8:23
Možná jsem objevil Ameriku a znáte to.
Ale já včera zjisttil, že když na mapě gc.com, kliknu pravým tlačítkem, tak se rozevře seznam a přes něj se dá:
- přímo otevřít keška v nové kartě,
- stáhnout GPX kešky,
- přidat do seznamu,
- zalogovat.
Hlavně to otevírání je fakt super fičúra.
Publikováno 11 leden 2023 - 9:09
Možná jsem objevil Ameriku a znáte to.
Ale já včera zjisttil, že když na mapě gc.com, kliknu pravým tlačítkem, tak se rozevře seznam a přes něj se dá:
- přímo otevřít keška v nové kartě,
- stáhnout GPX kešky,
- přidat do seznamu,
- zalogovat.
Hlavně to otevírání je fakt super fičúra.
Jen doupřesním že to funguje jen na nových mapách. Na starých (které používám raději) tato funkce není
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 11 leden 2023 - 9:27
Jen doupřesním že to funguje jen na nových mapách. Na starých (které používám raději) tato funkce není
Tak to já používám pouze nové. Ale díky za upřesnění.
Publikováno 11 leden 2023 - 18:49
Také používám staré mapy, takže o té "fičúře" nad pravým tlačítkem nevím. Ono na nových mapách asi nejde dát jak podklad mapy.cz, že? Přemýšlím totiž, proč jsem zůstala u starých...
Publikováno 11 leden 2023 - 19:35
Také používám staré mapy, takže o té "fičúře" nad pravým tlačítkem nevím. Ono na nových mapách asi nejde dát jak podklad mapy.cz, že? Přemýšlím totiž, proč jsem zůstala u starých...
Ano mapy.cz použít nejdou.
Ale nová mapy má v nabídce 4 mapy + leteckou.
Publikováno 12 leden 2023 - 10:04
Já jsem zůstal na starých, protože mi přijdou přívětivější a i když tam nedávám mapy.cz, tak těch podkladů tam je na výběr asi 12. Já volím OSM German Style - je to dost podobné mapy.cz a nepotřebuju k tomu doplňky.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 04 duben 2023 - 15:40
Publikováno 18 duben 2023 - 17:05
Publikováno 18 duben 2023 - 17:34
Publikováno 19 duben 2023 - 7:56
Také jsem dnes dostal e-mail a nemůžu říci, že by mě tenhle krok nějak překvapil. Ostatně, jak dlouho už je cena 30 $/€ platná? 15 let? Nicméně, což oceňuji a potěšilo mě, je fajn zachování ceny pro ty, kteří si platí PM dlouhodobě.
Za to jsem taky rád, ale počítám se zvednutím příští rok. Na 40 euro.
Publikováno 19 duben 2023 - 10:21
Také jsem dnes dostal e-mail a nemůžu říci, že by mě tenhle krok nějak překvapil. Ostatně, jak dlouho už je cena 30 $/€ platná? 15 let? Nicméně, což oceňuji a potěšilo mě, je fajn zachování ceny pro ty, kteří si platí PM dlouhodobě.
No, kdyby byli co k čemu, tak nás nechají platit v dolarech. Euro není naše měna a máme tak dražší členství, než ve většině (geocachingově) velkých zemích.
Třeba project-gc platím ve švédských korunách a je to mnohem příznivější, než v éčkách.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 19 duben 2023 - 13:32
A návod bys neposkytl? Ovšem stěhovat se kvůli tomu na Aljašku nehodlám...
Publikováno 19 duben 2023 - 14:14
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 19 duben 2023 - 14:17
Publikováno 19 duben 2023 - 19:17
Bylo na to tady vlákno. Zadáš místo ČR stát, kde se platí v USD. Někteří to tam kritizovali, hodně lidí to využívá...
Ale stejně nechápu,proč nenechaji si měnu zvolit
Tolik obstrukcí kvůli jednomu pivu ročně
No, jedno pivo ročně není problém. Spíš mi vadí ten nerovný přístup. A zadávat jiný stát jako bydliště nehodlám; myslel jsem, že jsem to s nadsázkou dal najevo už v předchozím svém příspěvku...
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů