Jak Api tak web jede jak namydlený blesk.
Aktuální funkčnost serveru geocaching.com
Publikováno 01 červenec 2015 - 22:17
u me novy GG uz pres hodinu zkousi stahnout PQ....bez sance....a web taky jede jako kdyz nejede
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 02 červenec 2015 - 5:24
Zda se byti nyni oki
Publikováno 02 červenec 2015 - 19:18
Včera kolem 20:00 přestal jít gc.com. Otevření keše zhruba tak deset minut. Stažení PQ asi tak 40 minut. Před chvílí to začalo dělat zase. PQ na víkend o velikosti 2.4 MB se stahuje už deset minut a píše to, že za tak tři hoďky bude hotovo. Netem u mě to nebude, jiné stránky, stahování atd. šlape v pohodě.
Publikováno 02 červenec 2015 - 19:43
Teď jsem to schválně vyzkoušel a vše v pořádku. Stažení PQ řádově pár vteřin.
Publikováno 02 červenec 2015 - 20:42
Včera kolem 20:00 přestal jít gc.com. Otevření keše zhruba tak deset minut. Stažení PQ asi tak 40 minut. Před chvílí to začalo dělat zase. PQ na víkend o velikosti 2.4 MB se stahuje už deset minut a píše to, že za tak tři hoďky bude hotovo. Netem u mě to nebude, jiné stránky, stahování atd. šlape v pohodě.
Tak ja opet hlasim to samy :-( Zhruba kolem osmy vecer se to zase zadrhlo a vicemene k nepouziti!
Lokalita Melnik, UPC kabel
Kdyz se pripojim prez firemni VPNku, tak mi to bezi docela v poho.....Holt uvidime rano.....
Publikováno 03 červenec 2015 - 6:03
Včera jsem se díval na GS večer a jelo to jak fretka. Za chvíli potom jsem se chtěl podívat na novinky v jiné oblasti a už to nešlo. Ale nešlo nic. Seznam nových, mapa, ale ani API z Geogetu.
Publikováno 03 červenec 2015 - 8:21
Včera jsem se díval na GS večer a jelo to jak fretka. Za chvíli potom jsem se chtěl podívat na novinky v jiné oblasti a už to nešlo. Ale nešlo nic. Seznam nových, mapa, ale ani API z Geogetu.
Ano, cca kolem 1700 mi to jelo paradne a stihnul sem po dlouhy dobe udelat aktualizaci dat v geogetu. Pak jsmem se chtel po 2000 podivat na nejaky mysterky a nejelo mi to. Sel sem spat po pulnoci a stale spatny. Rano v 0600 uz ok a stale to trva.
Net mam kabel od UPC. Kdyz se pripojim bud prez pracovni VPN nebo se pripojim prez 3G T-Mobile, tak to jede. Pomaleji, ale jede.
Publikováno 03 červenec 2015 - 8:39
Z toho vyplyva, ze ma v tech casech UPC nejaky vazny problem s casti zahranicni konektivity. proto kdyz se VPNkou dostanes k jinemu providerovi, jede ti to v poho.
Publikováno 03 červenec 2015 - 8:45
Z toho vyplyva, ze ma v tech casech UPC nejaky vazny problem s casti zahranicni konektivity. proto kdyz se VPNkou dostanes k jinemu providerovi, jede ti to v poho.
Jasne, to chapu. Jen sem se snazil shrnout problem pro ostatni. Prece jenom se tu moc nepise, od koho ma kdo internet!
Publikováno 04 červenec 2015 - 20:56
Potvrzuju nejake problemy UPC (i kdyz ne pres kabelovku ale jako ISP pro freenet), jsem pres ne pripojeny a odezva gc.com je jak na 14kbps modemu...
Tento příspěvek byl upraven od tarmara: 04 červenec 2015 - 21:00
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 04 červenec 2015 - 20:59
Potvrzuju nejake problemy UPC (i kdyz ne preskabelovku jako ISP pro freenet), jsem pres ne pripojeny a odezva gc.com je jak na 14kbps modemu...
Opet potvrzuji, ze je to k po..ani :-(
Publikováno 04 červenec 2015 - 21:12
Zkusil sem napsat na UPC podporu, tak uvidime. Ale moc si od toho neslibuju. Holt budu muset aktualizovat brzy rano, pripadne prez 3G(LTE)
Publikováno 05 červenec 2015 - 21:16
Momentálně je to pěkná bída
Publikováno 05 červenec 2015 - 21:51
Pokouším se podívat na jednu cache a ani na cca sedmý pokus to nenačetlo listing, dokonce mi to tvrdilo, že stránka není dostupná!
Publikováno 05 červenec 2015 - 22:52
No jo, zase jim to chcíplo. V poslední době skoro standard.
Jsem to stále já.
Publikováno 06 červenec 2015 - 8:13
Tak jsem na radu tomy.22 (diky) vyzkousel ve FF doplnek anonymox a po zmene ip adresy na jinou funguje aspon prohlizeni kesi. Do Geogetu nic nestahnu, ale tam pripadne pouziju pripojeni prez mobil. Cekam na odpoved podpory UPC, ale moc si od ni neslibuju. Jinak na Groundspeak foru jsou nejake stiznosti kaceru z Nemecka a snad i Holandska...Blbe je, ze vetsinou mam cas si prochazet treba mysterky jenom vecer, kdy to zrovna nejede :-(
Publikováno 06 červenec 2015 - 20:46
To zase dělají něco s křečkama? Odpoledne jsem se bez problémů zalogoval a teď chci ještě zalogovat TB a listing cache se nenačte a diskusní fora Groundspeaku (abych zjistil, jestli mají nějaké problémy i jiní) také ne.
Publikováno 06 červenec 2015 - 20:58
Mně to běží úplně v pohodě. Problém tedy asi nebude na straně Groundspeaku.
Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing
Publikováno 06 červenec 2015 - 21:37
Já nevím, na UPC se v NB načetla hlavní stránka GS po minutě, v telefonu GS skrze Chrome vůbec a C-geo taktéž. Stejné to ale bylo mimo kabel na 4G,
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů