Zajímavé, mně to chodí stále s Ownerem.
Máš nastavenou angličtinu, že jo? Mně to taky chodí, radši to zaklepat...
Publikováno 27 srpen 2016 - 20:43
Zajímavé, mně to chodí stále s Ownerem.
Publikováno 27 srpen 2016 - 20:52
Ano, mám.
Publikováno 28 srpen 2016 - 12:51
Funguje, proste se v tom obcas vrtaj a samozrejmne nedavaj vedet dopredu, to bychom chteli asi moc....
Publikováno 28 srpen 2016 - 17:37
Jestli vše funguje jak má, je možno sledovat tady. Ne vždy je problém na straně GS.
http://status.geocaching.com/
Publikováno 29 srpen 2016 - 20:57
Drobný dotaz: stalo se vám někomu, že nešlo zoomovat na mapě, která nám v listingu keše zbyla? Dneska kolem třetí jsem si prohlížela listingy nově publikovaných keší a když jsem se chtěla podívat, kde vlastně jsou, tak s mapou nešlo hnout. Za nějaké tři hodiny jsem zkusila znovu a fungovalo. Je to hrabošením odborníků za mořem nebo je chyba v našem starém noťásku? Používám momentálně Chrom.
Publikováno 29 srpen 2016 - 22:49
Publikováno 30 srpen 2016 - 18:48
Díky, bylo to přesně jak popisuješ. Jsem ráda, že chyba není u mě.
Publikováno 31 srpen 2016 - 20:56
Momentalne nefunguje vubec nic, ani mapa, ani profil, ani gc.com...
Publikováno 31 srpen 2016 - 21:05
Funguje celkem standardně. Chyba bude někde jinde.
Publikováno 31 srpen 2016 - 21:05
U mě vše OK ......Firefox 48.0.2
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 31 srpen 2016 - 21:12
Hm, zobrazi se mi geocaching.com, zpravy, pruvodce, muzu zalozit kes, ale nejde mi mapa a profil... tak to nebude chyba u mne...
Publikováno 01 září 2016 - 7:26
Jestli vše funguje jak má, je možno sledovat tady. Ne vždy je problém na straně GS.
http://status.geocaching.com/
Řekl bych, že tam GS většinu výpadků vůbec nepíše.
Pokud mi to vyhodí tyto obrázky zároveň (viz. příloha), že u GS je vše v pořádku a přitom po najetí na mapu to hlásí chybu 500 a dále se u keší nenačítají automaticky logy, tak tomuto nemůžu uvěřit. Max. že tam píšou problémy, když je odstávka déle než hodinu, ale menší problémy tam vůbec nemusí psát...
A nemůže to být chyba na mé straně - vyzkoušeno s 2 různými prohlížeči na PC a ještě k tomu na mobilu přes jiného poskytovatele dat (mobilního operátora).
Takže asi tak. Ono často ty výpadky mohou za chvíli zmizet, než to vyzkouší někdo jiný...
PS.: Nejde vůbec mapa a nenačítají se vůbec logy k listingům... Alespoň toho jsem si všiml.
PS.2: Pro upřesnění - v GS mají ještě stále 31.8.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 01 září 2016 - 7:29
Publikováno 01 září 2016 - 9:15
Řekl bych, že tam GS většinu výpadků vůbec nepíše.
Pokud mi to vyhodí tyto obrázky zároveň (viz. příloha), že u GS je vše v pořádku a přitom po najetí na mapu to hlásí chybu 500 a dále se u keší nenačítají automaticky logy, tak tomuto nemůžu uvěřit. Max. že tam píšou problémy, když je odstávka déle než hodinu, ale menší problémy tam vůbec nemusí psát...
A nemůže to být chyba na mé straně - vyzkoušeno s 2 různými prohlížeči na PC a ještě k tomu na mobilu přes jiného poskytovatele dat (mobilního operátora).
Takže asi tak. Ono často ty výpadky mohou za chvíli zmizet, než to vyzkouší někdo jiný...
PS.: Nejde vůbec mapa a nenačítají se vůbec logy k listingům... Alespoň toho jsem si všiml.
PS.2: Pro upřesnění - v GS mají ještě stále 31.8.
10:15 taky to mám :
500 - Server Error We're sorry, your request has resulted in an error. atd.
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 září 2016 - 9:22
10:15 taky to mám :
500 - Server Error We're sorry, your request has resulted in an error. atd.
10:20 Už to zas fachčí -- >> na jak dlouho ??????????????
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 01 září 2016 - 9:22
10:16 — mně funguje jak mapa, tak se mi načítají logy.
Problém může být v tom, že jak informace do mapy, tak logy se natahují pomocí AJAXu (kdo neví, co to je, tak stručně a zjednodušeně: stránka na pozadí pomocí Javascriptu zavolá jinou stránku a její výsledek zobrazí). Bohužel tato metoda je tzv. „asynchronní“, tj. stránka po zavolání netuší, kdy to volání jiné stránky skončí a ani jestli vůbec skončilo.
Pak se nakrásně může stát, že se ta volaná stránka vůbec nenačte (z jakéhokoliv důvodu) a ve výsledku to pro vás znamená, že se vám buď nezobrazí bublina s informacemi o keši na mapě, nebo se nenačtou logy pod listingem apod.
Ty výpadky můžou být „globální“ — na straně GS je zrovna nějaký problém a nefunguje to nikomu, nebo „lokální“ — zrovna ten váš požadavek někde uvíznul, ale požadavky ostatních se vyřizují. Pak to dopadá tak, že jeden si stěžuje, že to nefunguje, ale někomu jinému to funguje normálně.
Publikováno 01 září 2016 - 9:24
Hmh, kdyz to nekdo dela v javscriptu... omg, blahe pameti jsem se ucil assembler, kurde, a to kdyz se spravne napslo, nespadlo nikdy...
Publikováno 01 září 2016 - 9:29
blahe pameti jsem se ucil assembler, kurde, a to kdyz se spravne napslo, nespadlo nikdy...
... pokud to běželo přesně na tom hardware, pro který se to odladilo
Publikováno 01 září 2016 - 9:32
Jestli toužíš po tom, aby ti nějaká webová stránka stáhla z webu program v assembleru, a ten pak sama spustila, pak jsi masochista.
Publikováno 07 září 2016 - 18:14
Tak je tady opet, aspon u me, nefunkcnost pristupu na Geocaching.com pri pripojeni prez UPC (Melnik). V okamziku kdyz se pripojim prez T-Mobile, tak vse funguje bez problemu. Ma nekdo podobny problem? Uz jednou se to resilo a bohuzel to bylo s UPC na dost dlouhy lokte :-(
UPDATE 19:25: Tak uz vse funguje. Asi nejaky sotek.....
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů