Asi nejaky sotek.....
I mě to nefungovalo. Stránky padaly do chybové hlášky 500, což je v naprosté většině vyčerpání php procesů na straně hostingu. Zkrátka - přetížený server.
Publikováno 07 září 2016 - 20:39
Asi nejaky sotek.....
I mě to nefungovalo. Stránky padaly do chybové hlášky 500, což je v naprosté většině vyčerpání php procesů na straně hostingu. Zkrátka - přetížený server.
Publikováno 08 září 2016 - 6:36
což je v naprosté většině vyčerpání php procesů na straně hostingu
... obzvlast u asp.net systemu.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 08 září 2016 - 7:13
U nás v práci občas jeden systém začne házet chybu 500, ale stačí vymazat dočasné soubory. Takže pětistovka může být zapříčiněna i nepříznivou konstelací na klientovi.
Publikováno 08 září 2016 - 9:14
vkvkvk: To asi ne. Browser odesílá serveru informace v HTTP hlavičkách + GET, POST, COOKIE, ale informaci o tom, kolik má uložených dočasných souborů, aby mu na základě tohoto server vygeneroval chybu 500, o tom teda nevím. Dělo se to spoustě lidí, Amíci to taky řešili na svém fóru.
Těžko říct, co se to u vás děje.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 08 září 2016 - 9:48
Mě to včera nedalo a zkusil jsem ještě něco. Otevřel jsem si listing jedné své kešky a měřil čas načtení (je to čas jen orientační, měřený stopkami). Načetl se se za 12s. Poté jsem listing otevřel přes proxy v Alabamě. Načtení 2s. Další proxy - Londýn - 3s. Vídeň - 8s. Praha error 500. Varšava - 10s.
Z toho si domýšlím, ale jen domýšlím následující: server má nastaveno, že když php procesy dosáhnou určité hranice, odfiltruje určité IP adresy zemí, aby zbyly volné prostředky pro USA a další země. No a my jsme jedna ze zemí, které jsou odfiltrované.
Je to jen čirá spekulace, ale i na svém webu si mohu filtrování skupin IP zapnout, při určitých událostech atd.
Možné by to bylo, ale jak říkám - spekulace
Publikováno 08 září 2016 - 9:58
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 08 září 2016 - 10:17
Možné by to bylo, ale jak říkám - spekulace
Tak ještě bych zkusil pro ty různé proxy příkaz TRACERT, kudy to vlastně prochází. Na tu spekulaci bych moc nesázel.
Publikováno 10 září 2016 - 19:42
mirek454: už jsem si párkrát přepnul na americkou proxy a jsem nucen tvé zjištění potvrdit. Ta mapa přes ni běhá daleko líp. Oni nás fakt omezují.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 24 září 2016 - 10:22
Down Time Notice: Geocaching.com, waymarking.com, and wherigo.com will be offline for approximately 1.5 hours on September 29th, 2016 2:00-3:30pm PDT
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 24 září 2016 - 12:18
Down Time Notice: Geocaching.com, waymarking.com, and wherigo.com will be offline for approximately 1.5 hours on September 29th, 2016 2:00-3:30pm PDT
To je vo Štvrtok 29. septembra (září) 2016 od 23:00 CEST na 1,5 hod. a to už bude väčšina z nás v posteli :-)
Publikováno 24 září 2016 - 13:32
Nejede vubec nic kurnik... Zrovna jsem si dal vytvořit PQ pro cyklovejlet... http://status.geocaching.com/
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 05 říjen 2016 - 11:02
To jsou fakt zmetci, momentalne se vubec nejde na gc.com dostat... kurna, nemuzou se uz na predelavan isrdicek vyprdnout a radsi doladit servery? Dementi... ale to je uz obehrana pisnicka...
Publikováno 05 říjen 2016 - 11:41
Tak ti nevím, mezi 10:50 až 12:40 jsem cca 10x na GC.COM a žádný problém. :-)
Publikováno 05 říjen 2016 - 12:32
Tak nevím, mne GC.com funguje od rána naprosto bez problémů.
Publikováno 06 říjen 2016 - 9:57
Aktuane jde ok... co vic si prat?
OK není, v profilech jsou zmršené vložené texty, asi změnili kódování
Publikováno 06 říjen 2016 - 11:22
Od poslední aktualizace se do editačních oken listingu vkládají vždy na začátek prázdné řádky. Jeden až pět, zatím. I do hintu - chvílečku mi trvalo, než mi došlo, že jsem ho zadal a že je jen "odrolovaný".
Prohlížečem to není - chování jsem pozoroval na více pc a více prohlížečích.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 06 říjen 2016 - 11:27
Od poslední aktualizace se do editačních oken listingu vkládají vždy na začátek prázdné řádky. Jeden až pět, zatím. I do hintu - chvílečku mi trvalo, než mi došlo, že jsem ho zadal a že je jen "odrolovaný".
Prohlížečem to není - chování jsem pozoroval na více pc a více prohlížečích.
jo, taky jsem si všimnul, ale myslel jsem, že jsem to tam na matladispleji naťukal nějak sám
You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů