To nemusíš hlásit, to nejde nikomu :-)
Zajímavé je, že www.geocaching.com nejde vůbec. Ale při odkazu na keš (třeba z fóra - GC3TMG7 ) se odkaz v pohodě načte - ovšem bez přihlášení...
Publikováno 11 listopad 2016 - 9:38
Dokonce funguje i https://www.geocaching.com/play (alespoň chvílemi, teď mi to na chvíli taky vypadlo) a odkaz na přihlášení - ovšem po kliknutí na přihlásit už to stejně nejede...
Publikováno 11 listopad 2016 - 9:39
Trochu to funguje. Jako nepřihlášený se tam dostaneš, ale přihlásit se nejde.
Publikováno 11 listopad 2016 - 9:46
Tak i Pocket Query se normalne generuji. Ted mi jedna pristala v mejlu.....
Publikováno 11 listopad 2016 - 9:58
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 11 listopad 2016 - 10:02
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 11 listopad 2016 - 10:08
Krecci se probrali....
Publikováno 11 listopad 2016 - 11:03
Sice to jede, ale Field Notes, co jsem si včera večer nahrál má posunuté časy.
Publikováno 11 listopad 2016 - 11:46
Sice to jede, ale Field Notes, co jsem si včera večer nahrál má posunuté časy.
to už jsem psal včera
Publikováno 11 listopad 2016 - 16:26
Reportují to lidé na ofic. fóru, ale odpovědi zatím nic.
http://forums.ground...howtopic=342064
http://forums.ground...howtopic=341943
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 11 listopad 2016 - 17:29
Sranda je, že některé přepsané souřadnice se vrátily na úvodní. U některých mysterek to bude rutina, ale u některých ne.
Publikováno 11 listopad 2016 - 19:59
Oni posledni dobou celkem laborujou se vzhledem stranek, podle me behem par dni nebo tydnu prijde novy vzhled webu. Vsiml jsem si minule, ze po odhlaseni je stranka libovolne kese podstatne jina nez byvala, byla totiz plne responzivni (tzn. pripravena pro mobilni zarizeni). Myslel jsem, ze to tak zustane, ale ted kdyz jsem koukal, tak uz je to zase ve starem formatu, tak nevim. Mozna nahodili novy vzhled a zjistili, ze je nefunguje a zase to stahli.
Publikováno 12 listopad 2016 - 22:12
A už to zase jde podle hesla Šnek je náš rychlejší brácha.
Publikováno 12 listopad 2016 - 22:22
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 12 listopad 2016 - 22:23
Publikováno 13 listopad 2016 - 22:43
Tak teď chvíli svižně, chvíli vůbec...
Publikováno 14 listopad 2016 - 8:26
Hmm, tak nevím, jak teď mám logovat. Skluz v logování mám něco přes měsíc a pomalu se snažím to dohnat. Už ten měsíc mám nahrané FN a už před týdnem jsem se díval, že najednou jsem spoustu keší hledal "o půlnoci" :-( Tak teď čekám, jestli se to spraví...
Zkusil jsem dnes nahrát část FN znovu, a NIC.
Má cenu ve FN opravovat časy, nebo se může stát, že se pak všechny posunou opět "dozadu", kvůli této chybě?
Reportují to lidé na ofic. fóru, ale odpovědi zatím nic.
Jestli to dobře chápu, tak aby opravili špatné logování z oficiální aplikace přes API, tak pokazili logování přes FN, protože je obtížné to opravit, kvůli historickým souvislostem, bez kompletní změny v databázi.
By mě docela zajímalo, jak to u GS docela chodí s časem logu. Předpokládám, že ze začátku nebyl čas vůbec k logu přiřazován a tato položka v databázi chyběla (možné bylo jen logování přes Internet). Později se přidala možnost logování přes FN, kam se zapisoval čas, přidal se čas i do databáze, ale stále spousta logů je s "nulovým" časem. Ještě později začalo být logování přes API - zde už se čas také zapisuje (je otázka, zda čas logování, nebo čas skutečného nalezení keše). Proč je tedy tak složité implementovat opravu. Databáze u starších logů přece nepotřebuje povinnou položku času. A pokud ano, tak by stačilo přiřadit nulový čas z příslušné časové zóny dané keše ve formátu UTC.
Publikováno 14 listopad 2016 - 9:26
FieldNotes: Prostě každý update GC.com v tom udělá bordel. Včerejší nálezy po (13.11.) 18h mi přepsal na (14.11.) na 1h po půlnoci. Fakt dost dobrý. Proč do toho pořád rejpaj !!!
S5 (N5800XM)
Publikováno 14 listopad 2016 - 10:03
Hmm, tak nevím, jak teď mám logovat. Skluz v logování mám něco přes měsíc a pomalu se snažím to dohnat. Už ten měsíc mám nahrané FN a už před týdnem jsem se díval, že najednou jsem spoustu keší hledal "o půlnoci" :-( Tak teď čekám, jestli se to spraví...
Zkusil jsem dnes nahrát část FN znovu, a NIC.
Má cenu ve FN opravovat časy, nebo se může stát, že se pak všechny posunou opět "dozadu", kvůli této chybě?
Jestli to dobře chápu, tak aby opravili špatné logování z oficiální aplikace přes API, tak pokazili logování přes FN, protože je obtížné to opravit, kvůli historickým souvislostem, bez kompletní změny v databázi.
By mě docela zajímalo, jak to u GS docela chodí s časem logu. Předpokládám, že ze začátku nebyl čas vůbec k logu přiřazován a tato položka v databázi chyběla (možné bylo jen logování přes Internet). Později se přidala možnost logování přes FN, kam se zapisoval čas, přidal se čas i do databáze, ale stále spousta logů je s "nulovým" časem. Ještě později začalo být logování přes API - zde už se čas také zapisuje (je otázka, zda čas logování, nebo čas skutečného nalezení keše). Proč je tedy tak složité implementovat opravu. Databáze u starších logů přece nepotřebuje povinnou položku času. A pokud ano, tak by stačilo přiřadit nulový čas z příslušné časové zóny dané keše ve formátu UTC.
Vždyť "nedávno" právě timestamp z logů odstraňovali. Také proto zmizela věta "This log has been edited on ... at ..." To byla docela velká změna v databázi.
Teď se v tom hrabou ještě víc. Když posílám Announcement, zařadí se třeba za deset logů, které u listingu byly předtím, než jsem ho odeslal.
Máš pravdu, databáze nepotřebuje povinnou položku času, je to jenom "best practice" a používá se to, nu, skoro všude. Ale jako jsem tu již psal, jako primární klíč můžeš použít pořadové číslo logu. A kupodivu by se pak logy řadily správně. Takže si s časem nějak, nesmyslně, hrají. :-(
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů