...promysleny novy design!
Aktuální funkčnost serveru geocaching.com
Publikováno 16 říjen 2014 - 13:39
Publikováno 16 říjen 2014 - 13:59
slauch: ono je to složitější. Tu jejich pseudo-statistiku si dříve kdokoliv mohl v profilu vypnout. Teď to vypínátko předělali do stránky "Statistiky" ale do oblasti pouze pro PM. Takže například já, který jsem si to kdysi vypnul protože správná statistika je jinde, si ji už nemohu zapnout kdybych náhodou chtěl; a žádný BM si ji nemůže potlačit.
Jako BM to vypínátko normálně mohu ovládat..
Tento příspěvek byl upraven od miki6: 16 říjen 2014 - 14:00
Publikováno 16 říjen 2014 - 13:59
slauch: ono je to složitější. Tu jejich pseudo-statistiku si dříve kdokoliv mohl v profilu vypnout. Teď to vypínátko předělali do stránky "Statistiky" ale do oblasti pouze pro PM. Takže například já, který jsem si to kdysi vypnul protože správná statistika je jinde, si ji už nemohu zapnout kdybych náhodou chtěl; a žádný BM si ji nemůže potlačit.
Jsem BM, mám to vypnuté, ale stále mám dostupné zatržítko "Show my statistics on my public profile".
Publikováno 16 říjen 2014 - 14:03
To ne, já, jako BM, tam to přepínátko normálně mám.
Ale všimnul jsem si, že jsem tam měl dřív viditelný i svoje milníky (hlavně pro sebe) a teď jsou pryč. Sice jsem si tam statistiku docpal přes project-gc, ale na tuty vím, že jsem je tam někdy viděl. A to jsem nikdy ani zkušebně nebyl PM.
EDIT: to se povidlo, 3x stejná reakce, skoro do písmene
Tento příspěvek byl upraven od slauch: 16 říjen 2014 - 14:05
Publikováno 16 říjen 2014 - 20:33
Krásné, člověk se po čase koukne na svůj profil a zjistí, že umělci z GS přišli zase s nějakým "vylepšením". Vážně, když něco funguje, tak to musíme změnit a nejlépe k horšímu.
Mě by zajímalo, kolik z vás tomu (konkrétně těm změnám) tak rozumí, že jako můžete soudit, zda to je špatně nebo dobře.
Rozumím tomu, že změna vadí, ale může to být začátek nějakých změn, který by nemusely být špatný.
Publikováno 16 říjen 2014 - 20:59
Mě by zajímalo, kolik z vás tomu (konkrétně těm změnám) tak rozumí, že jako můžete soudit, zda to je špatně nebo dobře.
Rozumím tomu, že změna vadí, ale může to být začátek nějakých změn, který by nemusely být špatný.
Mně osobně se nová podoba profilu nelíbí. Nikde jsem neřekl, že "tomu tak rozumím", jen říkám svůj názor a s ním nemusí souhlasit každý.
Publikováno 16 říjen 2014 - 21:06
Rád bych tomu věřil
Publikováno 16 říjen 2014 - 21:37
Pokud ta změna omezuje funkčnost nebo ubírá nějaké vlastnosti tak ji lze jen těžko považovat za přínosnou.Mě by zajímalo, kolik z vás tomu (konkrétně těm změnám) tak rozumí, že jako můžete soudit, zda to je špatně nebo dobře.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 16 říjen 2014 - 22:26
Tak to taky vidím
Jako BM to vypínátko normálně mohu ovládat..
Ja teda ne
Jsem BM, mám to vypnuté, ale stále mám dostupné zatržítko "Show my statistics on my public profile".
Mam to asi takle:
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 17 říjen 2014 - 5:56
Jsem si jist, že až ty změny k lepšímu přijdou, určitě se to bude i chválit. Přístup s poloplnou sklenicí se mi moc líbí.:-D
Publikováno 17 říjen 2014 - 8:58
a co tady?
Aha to jsem nějak přehlíd.
Ale ze Statoru jsou hezčí.
Spíš mě štve to profilové foto. Je to bez něj nějak prázdné
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 17 říjen 2014 - 9:11
Jsem si jist, že až ty změny k lepšímu přijdou, určitě se to bude i chválit. Přístup s poloplnou sklenicí se mi moc líbí.:-D
jen abychom se toho času my dožili (teda těch změn, co budou k lepšímu)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 17 říjen 2014 - 10:24
Při pohledu na stránku nastavení profilu jsem měl pocit, že si ze mne někdo dělá srandu. Všude mraky prázdného místa a v okénku "Něco o vás" je vidět jenom pět řádků? Co se týče odstranění profilové fotky - to uživatelé volali po jejím odstranění, nebo prostě někdo v Groundspeaku usoudil, že její odstranění je dobrý nápad?
Publikováno 17 říjen 2014 - 10:30
Moun10Bike se vyjádřil, že "koncept profilového obrázku, jak jsme ho znali, už neexistuje". Uživatelé po tom nevolali, to jsem na ofiko fóru tedy nezaznamenal. Někdo prostě stanovil.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 17 říjen 2014 - 10:31
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 17 říjen 2014 - 15:38
jen abychom se toho času my dožili (teda těch změn, co budou k lepšímu)
Jak by asi řekla Jacka: AMEN
Publikováno 17 říjen 2014 - 19:37
Ztratil jsem jednu životní iluzi...
Pardon....
Publikováno 26 říjen 2014 - 23:47
Že se tak hloupě ptám, lze vypnout "Recently Viewed Caches"? Zatím jsem tuto možnost nenalezl a, ehm, otravuje mě to (jako několik dalších "vylepšení").
Publikováno 26 říjen 2014 - 23:49
V nastavení GC.com ne. Možná přes nějakou šikovnou opičku?
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů