A určitě jsi znovu neplatil? Nestrhli ti to automaticky? Podívej se do výpisu z banky, jestli tam nemáš zaúčtováno 30 euro.
Internetové platby mám zakázány, žádná transakce podobné hodnoty neproběhla...
Publikováno 14 May 2018 - 16:33
A určitě jsi znovu neplatil? Nestrhli ti to automaticky? Podívej se do výpisu z banky, jestli tam nemáš zaúčtováno 30 euro.
Internetové platby mám zakázány, žádná transakce podobné hodnoty neproběhla...
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 14 May 2018 - 20:23
Neznamená to, že 14.3. bylo PM obnoveno? Jsi Premium member. Pokud bez platby, buď rád, trefil ses do momentální chyby systému. Já tam nic takového nemám.
Taky jsem měl kdysi výhodu, ještě jako BM přes API 3 keše každých 15 minut, ale vydrželo to 3 měsíce, do obnovy tokenu. Pak to spadlo na 3 keše za den. Teprve pak jsem zjistil, že to byla nějaká fíčura pro testery.
Máš zakázány internetové platby kartou? Pokud to nezrušíš, číslo karty si uloží a pak to opakují automaticky, do expirace karty.
Publikováno 15 May 2018 - 5:58
Tak to je asi opravdu nějaká chyba v systému. A GS si za to může sám, pochybuju, že by někdo u nás uměl toto udělat a ještě se tím chlubil.
Publikováno 15 May 2018 - 6:43
Je to tak. I já se všude jinde vidím jako Member, jen na tý obrazovce, ze které jsem dával screen, jsem ještě pořád Premium.
PM keše teda vidím, ale jak jsem psal, negenerují se mi zadaná PQ a jestli chodí notifikace nových keší, taky nevím, protože okolo už delší dobu nic nevzniklo.
Zajímavý stav...
Tento příspěvek byl upraven od quellen: 15 May 2018 - 6:43
Publikováno 15 May 2018 - 8:01
A nastavovat notifikace můžeš? Tak si zkušebně udělej notifikaci na Nalezené v okruhu 20km a pokud to funguje, zahltí tě to maily. Nebo taky ne, pokud ho máš na Volném, Seznamu, Centru,..., ty teď nefungují.
Spíš bych věřil, že je to jen nějaká chyba zobrazení, že nic PM nepůjde. Ale pokud vidíš PMO keše...
Publikováno 15 May 2018 - 8:17
Právě jsem rádius pro notifikace na nové tradičky rozšířil z 10 na 50 Km. Uvidíme, co se bude dít.
Publikováno 31 May 2018 - 11:05
Zaklepat na dřevo, ale centrum.cz taky chodí, před chvílí mi píplo pár notifikací.
Publikováno 07 June 2018 - 0:09
To by mě vomyli, fakt. Člověk naseká do listingu 15 waypointů, dělá to půl hodiny, uloží to a web mu hodí error (a ne že by to bylo prvně, co jsem takle něco ztratil). Fakt, psát mimo... I když to u WP není úplně optimální...
Hm, editovat listing teď prostě nelze.
Aha, posílat maily taky ne.
Tento příspěvek byl upraven od MiroslavRouta: 07 June 2018 - 0:14
Publikováno 07 June 2018 - 5:56
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 07 June 2018 - 7:50
Publikováno 07 June 2018 - 8:34
Listingy doporučuji, a to nejen já, psát zásadně mimo GC.com (já využívám PSPad, pro psaní přímo v HTML mi vyhovuje). S waypointy je to sice krapet složitější, ale nejedná se o nic nepřekonatelného. Na web se spoléhat nedá, už dávno jsem pochopil, že psát něco přímo do formulářů na GC.com bez offline zálohy je hazard (i logy si před odesláním dočasně ukládám mimo).
Publikováno 08 June 2018 - 0:10
Je to tak. I já se všude jinde vidím jako Member, jen na tý obrazovce, ze které jsem dával screen, jsem ještě pořád Premium.
PM keše teda vidím, ale jak jsem psal, negenerují se mi zadaná PQ a jestli chodí notifikace nových keší, taky nevím, protože okolo už delší dobu nic nevzniklo.
Zajímavý stav...
Tak mě se stalo přesně to samé. Vypršelo mi PM, pokusili se ho stáhnout z již neexistující karty. To jsem ani nezaregistrovala. Všechno fungovalo, PM mi zůstalo. Po 14 dnech napsali, že si tam mám dát jinou kartu, nebo mě downgradujou. Ale nic se nestalo. Přesně po měsíci se přestaly generovat PQ, ale notifikace až dodneška chodily, uvidíme zítra. Zatím mi zůstaly ostatní fíčury - mám své bookmarky, watchlist, vidím PM keše. Já sama sebe vidím jako PM, ale přihlášením na synův účet jsem zjistila, že on mě vidí jako BM.
Opravdu zajímavé...
Publikováno 08 June 2018 - 7:23
A přicházejí vám maily? Ze včerejšího eventu mi přišel mailem jen jeden log ze tří. A to mám nastavený gmail, kde by problém snad být neměl...
Publikováno 08 June 2018 - 7:52
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů