Co by se jim asi stalo, kdyby ten boxík v listingu pobral libovolný počet atributů...?
Vždycky je jednoduší napsat kód na daný počet čehokoliv než na libovolný
Tento příspěvek byl upraven od Shashlick: 27 červenec 2021 - 9:25
Publikováno 27 červenec 2021 - 9:25
Co by se jim asi stalo, kdyby ten boxík v listingu pobral libovolný počet atributů...?
Vždycky je jednoduší napsat kód na daný počet čehokoliv než na libovolný
Tento příspěvek byl upraven od Shashlick: 27 červenec 2021 - 9:25
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 28 červenec 2021 - 10:29
Jak vyděsit programátora?
Přijďte za ním s požadavkem na úpravu a hned v úvodu řekněte, že to bude jenom taková maličkost.
Publikováno 28 červenec 2021 - 12:58
Publikováno 13 září 2021 - 10:12
Tak jsem si v Message Center zapnul přeposílání na mail, protože jsem si občas nových zpráv dlouho nevšiml. A pak jsem po MÉ odpovědi na zprávu dostal mail s následujícím předmětem:
Geocaching: Shashlick, you have a new message from Shashlick!
Jde to nějak zrušit?
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 13 září 2021 - 11:22
Napiš na fórum GS. Třeba si toho všimnou. A doufej, že zároveň nezruší zasílání kopií zpráv z mailu - to by mně chybělo hodně.
Možná nejlepší řešení (které jsem použil pro sebe) je nastavit si filtr, který takhle kruhem nadepsané zprávy rovnou maže.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 16 září 2021 - 13:38
Ahoj. můžu se zeptat na trochu podivnější chování? Když si nechám vygenerovat PQ s nálezy, tak nejde stáhnot v Chromu. Pozoruje to ještě někdo? MS Edge funguje.
Publikováno 17 září 2021 - 6:53
Ahoj. můžu se zeptat na trochu podivnější chování? Když si nechám vygenerovat PQ s nálezy, tak nejde stáhnot v Chromu. Pozoruje to ještě někdo? MS Edge funguje.
Ted jsem schvalne zkusil a bez problemu!
Publikováno 17 září 2021 - 11:02
dlouhou dobu jsem to měl taky. měl sem kvůli tomu nainstalovaný i FF. Ale teď to běhá normálně i na Chromu. Vědomě sem nic neměnil.
Publikováno 25 září 2021 - 8:45
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 25 září 2021 - 9:46
A proč nám místo suvenýru ukazuješ nějakou kešku?
Publikováno 25 září 2021 - 9:48
Mrkni na seznam zázraků, které se u téhle keše vyskytují. Nebo to vidím jen já?
Tento příspěvek byl upraven od quellen: 25 září 2021 - 9:58
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 25 září 2021 - 14:05
Aha... tím bych se netrápil.
Publikováno 02 říjen 2021 - 14:03
Tak mam takovy pocit, ze mi prestaly chodit cca po obede emaily z Geocaching.com na Gmail. Nepozoruje nekdo taktez?
EDIT: Tak pouze mam vsechny emaily z Geocaching,com asi o 30 minut opozdene.....
Publikováno 03 říjen 2021 - 8:32
Koukal ses do hlaviček těch emailu, kde se to tak zdrželo?
On email není instant messaging, a zdržení v desítkách minut (i pár hodin) je vlastně normální. To si jen uživatelé zvykli, že většinou to přijde řádově v minutách... stačí ale, aby jednou nešlo všechno hladce a na první pokus, a zdržení je na světě.
Publikováno 15 říjen 2021 - 12:09
Nevíte kam se poděla možnost přidání keše na watchlist?
Publikováno 15 říjen 2021 - 12:17
Já tam volbu "Add to list" vidím.
Publikováno 16 říjen 2021 - 13:49
Publikováno 16 říjen 2021 - 14:40
Aha, byl jsem zblblý z toho, že watchlist je technicky jeden z listů, a v Geogetu přidávám na watchlist stejným způsobem, jako do libovolného jiného listu.
Nicméně ve FF tu volbu "watch" mám taky...
Publikováno 16 říjen 2021 - 15:12
Z češtiny to vypadlo
Zalogovat kešku
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů