Halumo ty jseš úplný Mirek Dušín
Kéž by! Ale nějak nevím, jak to vůbec souvisí s tím, že jsem si troufl to počínání pojmenovat?
Publikováno 28 duben 2023 - 9:43
Halumo ty jseš úplný Mirek Dušín
Kéž by! Ale nějak nevím, jak to vůbec souvisí s tím, že jsem si troufl to počínání pojmenovat?
Publikováno 02 květen 2023 - 9:23
Proč fuj? Má si tam radši napsat Rusko?
To je nemlich taková prasárna.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 02 květen 2023 - 11:48
Jako prasárna mi spíš přijde, že nám diktují, v jaké měně musíme platit. Když nakupuju na zahraničním e-shopu, platím v zahraniční měně. V jejich měně. A nebo si můžu vybrat, jaká měna je pro mě (nej)výhodnější, i kdyby to o dvě kačky bylo. Takže řeči o daních mi přijdou scestné, o žádné daně by náš stát nepřišel, kdyby ho o ně GS sám neobíral tím, že kvůli snaze zjednodušit si maximálně práci vymýšlí nesmyslná omezení.
Dvě piva jsou pro mě (už dneska) prd. Nicméně i proto, že nesnáším podobné velkobratrské tahy na lidi, najust platím v dolarech a svou českou ulici mám na Ukrajině. Ušetřený cenový rozdíl jsem přidala k příspěvku na Wikipedii. (Koneckonců taky velmi geocachingu přispívající site.)
Přeju všem hezký den a platebním právům svobodu. :-)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 02 květen 2023 - 12:04
Publikováno 02 květen 2023 - 12:03
Jako prasárna mi spíš přijde, že nám diktují, v jaké měně musíme platit.
Nikdo ale nikomu nic nediktuje. Nemusíte to platit, koupě je dobrovolná.
Je to prostě společnost, která má nějak nastavený svůj systém a hotovo. To, že to mají jiné společnosti jinak je naprosto irelevantní.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 02 květen 2023 - 12:12
Publikováno 02 květen 2023 - 12:19
Nikdo ale nikomu nic nediktuje. Nemusíte to platit, koupě je dobrovolná.
Je to prostě společnost, která má nějak nastavený svůj systém a hotovo. To, že to mají jiné společnosti jinak je naprosto irelevantní.
Na eshopech taky nic nemusím kupovat, koupě je dobrovolná. :-)
Je to můj názor a týkal se argumentu o tom, jak obíráme stát o daně. Za tím, co jsem napsala, si stojím, jinak bych to sem nenapsala. A i kdybych se tisíckrát mýlila, stát už mě obral o tolik, že únik těchto daní z jeho pokladničky mě může tak leda škrábat na zádech. A z jiného úhlu pohledu, stát jsem i já.
/P.S. Dopisuju - a Ukrajině posílá příspěvky i náš stát, tak proč ne já formou téhle daně, žejo. :-) V tomto směru docela rozumím té Kas.ově poznámce o Rusku./
Ale samozřejmě ctím to, že jiní to mají nastaveno jinak a dělají to jinak. V nich kvůli tomu Mirky Dušíny nevidím (s produkcí dobra a zla a je to podstatně složitější a jen v poctivosti při šlapání brázdy pod nařízeními shora to rozhodně nespočívá) a naopak se necítím být tvůrcem prasáren, viz moje zdůvodnění výše. Toť vše. :-)
Tento příspěvek byl upraven od ru šedesátsedm: 02 květen 2023 - 12:35
Publikováno 03 květen 2023 - 9:47
Zdá se mi to nebo si logovací formulář přestal pamatovat zadané datum? Teď jsem musel u každé keše měnit datum na to správné, dřív stačilo zalogovat jednu a ostatní už to měly nastaveny správně...
To překlikávání datumu, je pěkný opruz .
Publikováno 03 květen 2023 - 17:49
To překlikávání datumu, je pěkný opruz .
Na stare logovaci strance datum zustava.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 03 květen 2023 - 19:24
Publikováno 04 květen 2023 - 11:48
Co je stará logovací stránka? Jak se tam dá dostat? Jinak jsem založil dotazové vlákno v oficiálním fóru groudspeaku, uvidíme jestli mi na o někdo odpoví...
Publikováno 04 květen 2023 - 11:50
Na stare logovaci strance datum zustava.
Jak se tam dostat? Já loguju tak že na gcmapě kliknu na keš a dám zalogovat... to je předpokládám ta stránka nová...
Publikováno 04 květen 2023 - 11:57
Cha, nahoře je čudl opt out, funguje to. Akorát že tohle starý si zase nepamatuje typ logu... ale pořád lepší překliknout typ logu než datum...
Publikováno 28 květen 2023 - 11:48
Teď to zlobí pořádně, stránky nenabíhají, resp. vyhazují error 500. Asi dělají nějakou údržbu. Ve Státech je neděle nad ránem, tak chápu, že to je asi nejlepší doba.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 28 květen 2023 - 13:16
Křečci odjeli na dovolenou a ve spíži jim řádí nezvaní hosté .
17:25, vypadá to, že to zase jede.
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 28 květen 2023 - 16:26
Publikováno 28 květen 2023 - 15:42
Publikováno 28 květen 2023 - 16:41
Publikováno 01 červen 2023 - 18:53
Na GC mapě se mi poslední dobou nějaké keše při kliknutí na ikonku neotevřou, zobrazí se jen úzký bílý prožek... dělá to ještě někomu?
Publikováno 02 červen 2023 - 14:54
Na GC mapě se mi poslední dobou nějaké keše při kliknutí na ikonku neotevřou, zobrazí se jen úzký bílý prožek... dělá to ještě někomu?
Například mně na Chrome, a to u všech disabled caches. Pokud to má bejt nějaká nová fíčura, tak za mě zhovadilost ...
Publikováno 02 červen 2023 - 19:45
Ano, na chrome potvrzuji proužek při kliknutí na disable keš, jinak vše ostatní v pořádku.
Nechápu, proč ty disable keše nejde rozkliknout, abych se třeba podíval v čem je problém. Zřejmě je to tajné. Ale v c:geo listing disable kešky zobrazit lze, tak to řeším takto trošku kostrbatě. Inu, křečkovi do nory nevidíme
Edit: tak je to asi nová vlastnost, o níž si jistě řekli uživatelé (sarkasmus). Disable keš nejde rozkliknout ani v Edge.
Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 02 červen 2023 - 19:48
Publikováno 02 červen 2023 - 23:29
A dokonce ani vlastní disable keš nejde otevřít. Jestli je tohle chtěný, tak fakt nechápu.
CWG na výměnu:
https://cwg.gcm.cz/users/offers/Kas.
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů