Přejít na obsah

Fotka

Aktuální funkčnost serveru geocaching.com

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2787 odpovědí na toto téma

#2781 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2024 - 6:36

Opravoval jsem starý listing a přidal jsem tam nějaké odkazy, které pro hledání nejsou důležité, ale ilustrují situaci. Chtěl jsem tedy, aby se otvíraly v novém okně/panelu. Ale target="_blank" na serveru GC evidentně nefunguje. Otvírá se to v tom samém a do listingu se pak musím vracet. Nefunguje ani Ctrl+Click na odkaz, který jinde používám běžně. Jedině Pravá myš, Otevřít odkaz v novém panelu. Je to chyba, nebo vlastnost?

• 0

#2782 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 237 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2024 - 10:31

Při kliknutí na odkaz, který vede mimo GCcom, se už celkem dlouho zobrazuje upozornění o tom, že se opouští stránky na web třetí strany (jaké je přesné znění teď nevím). No a při potvrzení se odkazovaná stránka načte ve stejném panelu/okně. Osobně mám automaticky naučeno používání myši (tj. otevřít v novém panelu přes pravé tlačítko) a podobně v telefonu skrze podržení odkazu. Atribut _blank používám u všech odkazů, ale dnes už je to celkem zbytečné a ohledem na výše napsané. Takže je to vlastnost.
  • 0

#2783 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2024 - 13:36

To jsem si myslel. Takže nezbývá, než to tak nechat.

Ale teď jsem našel jinou podivnost. Při kliknutí v mém veřejném profilu na nalezené kešky se mi ukazují nějaké americké, kde jsem nikdy nebyl. Prostě už to nefiltruje tradičky podle mého jména. Dlouho jsem to nepoužil, seznam svých nálezů mám v geogetu. U cizích už to několik let nevidím vůbec, jako BM. Nezbývá asi nic jiného, než používat staré hledání. Tam to funguje pořád, dokonce funguje i otvírání v novém panelu na CtrlClick, takže to zkonili až potom, co zavedli nové hledání.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 14 listopad 2024 - 13:50

• 0

#2784 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2024 - 23:52

Tak už mám zase problém...

Při odesílání listingu k publikaci se mi na adrese https://www.geocachi.../log?logType=76 zobrazí na začátku formulář, ale jakmile se načte, téměř okamžitě zmizí, takže se nedá formulář odeslat :-(

Nevíte co s tím?

Zkoušel jsem Chrome, Edge, Internet Explorer, ale nic...

• 0

#2785 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2024 - 6:34

Není to nějaký plugin? Třeba blokování reklamy, schvalování cookies, apod? Ale když jsi zkoušel různé prohlížeče, je nepravděpodobné, že by to bylo ve všech. Já teď nic publikovat nebudu, nevyzkouším to.

• 0

#2786 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2024 - 7:14

Ráno mě taky napadlo, jestli to není třeba kvůli adblocku, ale i když jsem ho vypnul tak nic...

Odpoledne ještě zkusím smazat cookies

• 0

#2787 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2024 - 19:33

Tak jsem nic neudělal, dal F5 a už to funguje... Zkusil jsem schválně znovu zapnout i adblock a funguje stále!

To nevymyslíš.

• 0

#2788 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2024 - 7:39

Někdy je dobré počkat, jestli se závada neodstraní sama.

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka