Přejít na obsah

Fotka

Aktuální funkčnost serveru geocaching.com

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2787 odpovědí na toto téma

#301 Kreten8

Kreten8

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 807 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2015 - 12:49

Nějak nejdou stahovat připravené PQ - ani přes jejich web ani přes Geoget
  • 0

#302 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2015 - 12:57

Taky jsem to prave zjistil, asi zas ladeni za pochodu.

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#303 hlavsic

hlavsic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 815 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2015 - 16:17

Cetl sem na foru, ze nejakej Nemec to zaregistroval rano v 7:00! <_<

• 0

:ph34r:  Google Pixel 8 PRO + Android 14 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 7X PRO Sapphire Solar   :ph34r:

hlavsic.png

#304 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2015 - 22:34

Uz to jede, ale jestli to bylo od 7:00, tak to byl docela dlouhy vypadek. To by nam meli o jeden den prodlouzit PM.Myslim, ze stahovano PQ je duvod proc se plati PM. 

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#305 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 6:37

To ti tolik jde o ty dvě koruny, které si platíš za den PM? Chodíš na keše a generuješ PQ každý den, aby tě to nějak omezilo? Já bych řekl že ne. Ano, výpadek byl možná delší, ale rozhodně ne takový, aby bylo třeba to nějak extra řešit.

• 1

#306 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 10:44

Je jasné, že žádné SLA na PM služby podepsané nemáme, ale já, a určitě nejen já, PQ každý den stahujeme, minimálně kvůli zjištění novinek v okolí.

• 1

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#307 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 12:07

Ono taky vubec nejde o nejake dve koruny, ale spise o vyjadreni feroveho pristupu ke svym platicim zakaznikum.

• 7

#308 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 12:39

Jenze kdyby mi meli prodlouzit PM pokazdy kdyz se mi server jevi jako nefunkcni, stacilo by mi zaplatit si na zacatku jeden den a pak bych uz jel naveky zadarmo :)

• 2

#309 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 13:21

Rozdíl je ovšem mezi nefunkčností subjektivní a věcnou. Subjektivní = chtěl bych něco, co provozovatel nenabízí, věcná = nefunguje něco, co provozovatel nabízí.
  • 2
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#310 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2015 - 14:09

No, bohužel třeba mapa funguje špatně už léta, i přes upozorňování (často nejde rozkliknout odkaz na keše a podobně). Je to subjektivní?

Už jsem slyšel názor BM člena, že kdyby si snad zaplatil PM, tak mu to bude fungovat, tak jsem ho vyvedl z omylu - že mně jako PM to blbne úplně stejně...

A do nějakých zpětných vazeb jsem jim to už psal několikrát a stále nic.

• 2

#311 Kollárikovi

Kollárikovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2015 - 19:17

Kam zmizely všechny dnešní příspěvky na funkčnost gc.com?
  • 0

#312 tomy.22

tomy.22

MODERATORS

• Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2015 - 19:33

Odstraněné příspěvky byly tipu: geoget, či platit za generování PQ atd. Tedy příspěvky, které do tohoto vlákna nepatří a neměli nic společného s funkčností servru.

• 2

#313 Kollárikovi

Kollárikovi

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 24 květen 2015 - 19:40

Díky za odpověď.
  • 1

#314 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 6:31

Tím ale došlo k přerušení plynulé konverzace.

• 1

#315 frettie

frettie

Frettie

• Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 8:44

Tím ale došlo k přerušení plynulé konverzace.

Ale má funkci!

• -3
:)

#316 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2015 - 22:03

No, bohužel třeba mapa funguje špatně už léta, i přes upozorňování (často nejde rozkliknout odkaz na keše a podobně). Je to subjektivní?

Asi to nebude subjektivní. Já si zase delší dobu myslela, že je to rukama, že jsem tak neschopná a nerozkliknu keš někdy ani na pátý pokus a díky fóru už jsem v klidu, vždycky si jen řeknu "prostě GS" a zobnu si čokoládu položenou takticky vedle počítače. :) Dneska byla mapa zrovna zvlášť odolná - pokud znám ownera, jdu rychleji na víc kliknutí přes jeho profil radši než přes mapu. 

• 2

#317 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2015 - 7:17

Dneska asi opět dovádí křečci - nejdřív jsem měla u WA u eventu publikovaného před půlnocí datum u svého logu ne dnešní, ale včerejší. Na počítači mám datum správné, nic se včerejším datem jsem nelogovala - divila jsem se , datum opravila, abych nepředbíhala ve frontě zájemců a ejhle, další logující měl datum stejně chybně jako já. Další věc, přišel mi díky WatchListu log k jinému eventu, na který jsem přihlášená, chtěla jsem se přes rozkliknutí podívat, kolik už nás bude celkem a log, přes který jsem se k eventu dostala, se mi u něj nezobrazuje. Že by opět nějaké změny za pochodu a nebudou fungovat nebo správně fungovat obvyklé a základní věci?

K první části oprava o příspěvek níž. ;)  Druhá platí.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 30 květen 2015 - 8:37

• 0

#318 angrod66

angrod66

v podstate jsem normalni...

• Members
  • PipPipPip
  • 242 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2015 - 8:08

Dneska asi opět dovádí křečci - nejdřív jsem měla u WA u eventu publikovaného před půlnocí datum u svého logu ne dnešní, ale včerejší. Na počítači mám datum správné, nic se včerejším datem jsem nelogovala - divila jsem se , datum opravila, abych nepředbíhala ve frontě zájemců a ejhle, další logující měl datum stejně chybně jako já. Další věc, přišel mi díky WatchListu log k jinému eventu, na který jsem přihlášená, chtěla jsem se přes rozkliknutí podívat, kolik už nás bude celkem a log, přes který jsem se k eventu dostala, se mi u něj nezobrazuje. Že by opět nějaké změny za pochodu a nebudou fungovat nebo správně fungovat obvyklé a základní věci?

server jede v tamnejsim PASMOVEM case, cili jej tvoje PC nezajima, a vzdy tomu tak bylo.
  • 0

#319 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2015 - 8:34

U datumu serveru máš pravdu, viz. příprava PQ, ale nějak jsem byla přesvědčená, že u eventů se řídí pásmem podle místa konání. Zřejmě jsem byla o krok dál než GS. :D V každém případě bývalo zvykem logovat přihlášení na event s datem u nás, ne podle GS - takhle má owner dost práce, aby pořadí přihlášených dal do pořádku. Pokud se hlásím v sobotu, dám sobotní datum a nebudu psát podle GS předchozí pátek a tím u eventu, u kterého bude větší zájem než kapacita, "vyšoupávat" z pořadí ty, co logují s aktuálním datem. 

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 30 květen 2015 - 8:37

• 0

#320 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2015 - 9:22

U datumu serveru máš pravdu, viz. příprava PQ, ale nějak jsem byla přesvědčená, že u eventů se řídí pásmem podle místa konání. Zřejmě jsem byla o krok dál než GS. :D V každém případě bývalo zvykem logovat přihlášení na event s datem u nás, ne podle GS - takhle má owner dost práce, aby pořadí přihlášených dal do pořádku. Pokud se hlásím v sobotu, dám sobotní datum a nebudu psát podle GS předchozí pátek a tím u eventu, u kterého bude větší zájem než kapacita, "vyšoupávat" z pořadí ty, co logují s aktuálním datem. 

Podle mě každej rozumnej owner pořadí přihlášenejch určuje na úzkoprofilovým eventu podle mailů, v nichž mu ty logy WA přišly. Jinak by mohl kdejakej vykuk předběhnout půl fronty změnou data u logu.

• 3

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama