Kam Vám zmizela profilová fotka ???
Já ji tam stále mám.
Images are automatically resized to 48 x 48 pixels. Uploading a new profile photo will overwrite your existing photo.
Publikováno 15 říjen 2014 - 15:42
Kam Vám zmizela profilová fotka ???
Já ji tam stále mám.
Images are automatically resized to 48 x 48 pixels. Uploading a new profile photo will overwrite your existing photo.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 říjen 2014 - 17:09
Presne tak. Ja mam treba jako avatar tu ruskou stripterku /aneb tu samou fotku, co tady/, ale jako profilovku jsem mela ten muj pokus o lezeni na strom.
Publikováno 15 říjen 2014 - 17:30
2) znovu nás nutí prohlížet si nesmyslný seznam "Recently viewed caches"
Je to prostě hnus, velebnosti...
Nesmyslný? Pro mně jedna z důležitých funkcí. Aneb. "co to sakra bylo za kešku, kterou jsem si včera prohlížel?"
Publikováno 15 říjen 2014 - 18:00
Groundspeak by překvapil, kdyby udělal něco užitečného, co by chtěla většina uživatelů.
P.S. Třeba opravdu funkční mapu.
Publikováno 15 říjen 2014 - 19:01
Většinou se pro změny na webu snažím najít pochopení. Proč ale proboha zrušili profilovou fotku...?!? To jim vadilo, co si tam sami o sobě kačeří dávají...?!? Mají pro to nějaké vysvětlení...?!? (úmyslně nepíšu "rozumné", to bych se předem zbavil kladné odpovědi)
Safra, safra, zrovna tahle fotka docela pomahala neco zjistit o dotycnem. No myslim, ze cisti prostor pro vlozeni reklamy a pravy horni roh je pro reklamu jak delany, no uvidime, co tam za cas vznikne.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 15 říjen 2014 - 19:13
Já je tedy vidím tady https://www.geocachi...om/my/photo.aspx
Díky, toho jsem si nevšimnul. Alespoň něco...
Publikováno 15 říjen 2014 - 19:42
Když chci vidět něčí fotku, podívám se do fotogalerie, naprostá většina kačerů tam nějaké fotky má.
Publikováno 15 říjen 2014 - 20:56
Krásné, člověk se po čase koukne na svůj profil a zjistí, že umělci z GS přišli zase s nějakým "vylepšením". Vážně, když něco funguje, tak to musíme změnit a nejlépe k horšímu.
Publikováno 15 říjen 2014 - 21:46
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 15 říjen 2014 - 22:09
Unfortunately, such change is necessary in order for the site to evolve and adapt.
Amen...
Publikováno 15 říjen 2014 - 22:37
Ve statistikách je hned na začátku zaškrtávátko.
Jako BM ne
Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 15 říjen 2014 - 22:41
Xiaomi Redmi Note 10 Pro => Locus 4 gold, WhereYouGo, Mapy.cz ; Samsung J5 (iGo navi) ;
GeoGet (+Stator)
Moje statistika na Geocaching.com
Publikováno 15 říjen 2014 - 22:43
Presne tak. Ja mam treba jako avatar tu ruskou stripterku /aneb tu samou fotku, co tady/,
Ztratil jsem jednu životní iluzi...
Publikováno 16 říjen 2014 - 5:33
Cože? Oni nevychytali tenhle web a vymýšlejí nový? To jsem zvědavý...
Publikováno 16 říjen 2014 - 8:30
Dalším vylepšení funkčnosti webu bude vynulování počítadla nálezů. To by taky urychlilo načítání
Publikováno 16 říjen 2014 - 9:44
AjSíkJůů a Džebru netřeba. Ještě by si kačeři mezi sebou domlouvali nějaké spiknutí. Sajt je třeba evolvovat a adaptovat...
Publikováno 16 říjen 2014 - 12:30
Dalším vylepšení funkčnosti webu bude vynulování počítadla nálezů. To by taky urychlilo načítání
A navíc by porád někdo nefrfňal, že v okolí HC už nemá co lovit!
Publikováno 16 říjen 2014 - 13:22
Jako BM ne
Chvilku jsem ti chtěl odporovat, ale nakonec nebudu, protože po prozkoumání toho oného nevím, jaks to myslel (a ani já už nevím, co vlastně kdo uvidí )
Mojí statistiku (jako BM) si v mým veřejným profilu může prohlídnout jen PM, pokud mu to ovšem tím zmíněným zatržítkem povolím - odškrtnu a ani PM nic neuvidí - chápu to tak dobře?
Moje statistika (jako BM) se pro mě skládá jen z Historie nálezů (Můj profil > Rychlý přehled > Statistiky), na podrobnější musím mít PM. To je asi jasný.
Já jen abych si to ujasnil...?
Publikováno 16 říjen 2014 - 13:32
slauch: ono je to složitější. Tu jejich pseudo-statistiku si dříve kdokoliv mohl v profilu vypnout. Teď to vypínátko předělali do stránky "Statistiky" ale do oblasti pouze pro PM. Takže například já, který jsem si to kdysi vypnul protože správná statistika je jinde, si ji už nemohu zapnout kdybych náhodou chtěl; a žádný BM si ji nemůže potlačit.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů