Je už ke stažení aktualizace C:gea...... tak owneři, uvidíte, snad se to bude postupně zlepšovat.....
Aktuální funkčnost serveru geocaching.com
Publikováno 24 srpen 2017 - 18:58
"dlouhá odezva" je problém na webu, chybná je ale reakce aplikace na tento problém.
Chci tim rict, ze dlouhou odezvu muzes mit z mnoha duvodu, za ktere ne vzdy muze web. Treba kdyz mas spatny signal v mobilu... ergo, apliakce musi s dlouhou ci nekonecnou odezvou serveru z principu pocitat!
Co jsem si vsiml, tak ta odezva nebyla nekonecna ale spise to skoncilo chybou. Alespon tak se mi to nekolikrat stalo kdyz jsem logoval na PC z Field notes (Drafts, nebo jak tomu ted rikaji). Proste napisu log a odeslu, stranka se jakoby nacita ale po chvilce browser vypise neco jako stranka neni dostupna. Pricemz toto udela behem par sekund a u jinych stranek je timeout mnohem delsi stejne jako byl drive i u geocaching.com. Takze nejspise jde o nejake podivne aktivni odmitnuti nebo zruseni spojeni, ale nijak jsem to nestudoval. Po refreshi uz stranka kese nabehla a log tam byl. Smula c:geo je, ze to melo blbe osetreny, ale rucne to muze udelat kazdy z jine aplikace i z webu. Kdyz si nezkontroluje jak to dopadlo a prehlidne, ze ma nabidnuty jiny typ logu. Mimochodem, i na to uz GS zareagovali, kdyz ted zkusim na webu zalogovat kes kterou jsme logoval v nedeli tak mi to hodi WN. Ale pred casem tak urcite bylo DNF. Neprislo nekomu od jeho kese uz FI + nekolikrat WN? Na nasich mame posledni nalez vcera a to jeden z nich byl prave FI + DNF.
BTW: c:geo Vam asi hodne lezi v zaludku, co?
Publikováno 24 srpen 2017 - 19:04
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 24 srpen 2017 - 19:15
No mě před chvílí dorazila do emailu řada DNF u kešky http://coord.info/GCKT03 , takže asi to zatím nedělá WN
Kdyz jsem to psal, tak jsem to zkusil na webu u nedelni kese. Ted jsem zkusil v c:geo kesku, kterou mame jako prvni (byla prvni po ruce, tu nedelni bych musel zadat GC kod ale myslim, ze je to irelevantni) a to mi taky nabidlo WN. Ale ja mam c:geo od vcerejsiho vecera aktualizovane. Takze ten kacer se 14 nalezy bud pouziva neco jineho nebo neaktualizoval.
Publikováno 25 srpen 2017 - 8:31
Včera i dnes došlo opět několik DNF na jedno FI, žádné WN
Publikováno 26 srpen 2017 - 22:24
Tak gc.com přidal na dashboard (nová verze) kalendář eventů. I zaradoval jsem se, protože je to dle mého užitečná funkce. Nicméně teď jsem zjistil, že zítra se koná event GC7991D a já ho v tom kalendáři nemám i když je blíž jak 10 km od HC.
Tak nevím, je chyba u mě nebo to mají zase rozbitý?
Publikováno 26 srpen 2017 - 22:34
Podle mne to prostě nefunguje. Nabízí mi to eventy tisíc kilometrů daleko a nenabízí ty, které mám na dohled od domu. Jako jediný zobrazený to vybere něco náhodného, pro mne aktuálně přes padesát kilometrů vzdáleného. Nepoužitelné.
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 27 srpen 2017 - 8:30
Publikováno 30 říjen 2017 - 20:53
Otevřel jsem listing a místo souřadnic jen:
N/S ? ??.??? W/E ??? ??.???
Tradička, mysterka, event, asi to bude u všech.
Tento příspěvek byl upraven od BellaUH: 30 říjen 2017 - 21:26
Publikováno 05 listopad 2017 - 15:29
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 05 listopad 2017 - 15:50
... funguje bez problemu.
Publikováno 05 listopad 2017 - 17:21
Teď jsem přes API stahoval do telefonu (protože jsem zapoměl stáhnout si novinku, na kterou jsem šel), přes API jsem poslal FN a bez problémů i s novým vzledem zalogoval. Podle mě to jde bez problémů.
Publikováno 05 listopad 2017 - 17:27
Publikováno 24 listopad 2017 - 14:27
Publikováno 24 listopad 2017 - 14:32
Mám stejný problém. Hodil mi to už před cc 2 hoďkami. Nechal jsem to uležet ale zatím to nepomohlo.
Publikováno 24 listopad 2017 - 14:37
Publikováno 24 listopad 2017 - 14:41
Publikováno 26 listopad 2017 - 15:31
Tak opět mi GeoGet hlásí
Nelze se spojit s Geocaching Live serverem! HTTP error: 500 Socket error: 11001 Host not found SSL error: 0
Spadlo komplet API? Nebo je jen problém v GG? Osobně tipuji API.
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů