Teď jsem zkusil jít na svůj profil a na mapu přes proxy server v USA. Naprosto bez problémů, rychlé. Takže tím se opět potvrzuje moje už dlouhodobá domněnka, že filtrují adresy a při silném provozu brání přetížení serverů tím, že odříznou určitou část světa. Samozřejmě toho, který není na tom jediném správném místě na globusu.
Aktuální funkčnost serveru geocaching.com
Publikováno 01 leden 2018 - 14:51
Mimochodem, v tu samou chvili mi aplikace přes Geocaching Live fungovala bez problémů.
Publikováno 01 leden 2018 - 14:51
Tak jsme jim poslali o vánocích do USA dárky v podobě prodloužení PM a už ta sračka zase nejde !!!!
Publikováno 01 leden 2018 - 14:53
Už se mi i podařilo poslat si na profil FN s dnešními logy. Tak snad se to brzy srovná
Publikováno 01 leden 2018 - 15:53
Jako šnek. Logovací stránka se už načítá cca dvě minuty.
Publikováno 01 leden 2018 - 15:55
Je to jak na houpačce. Někdy to jde a někdy to nejde.
Publikováno 10 leden 2018 - 12:36
Není na tomto hledání něco divného?
Pravda, je to starý vzhled, tj. už nepodporovaný, ale stejně.
Publikováno 14 leden 2018 - 12:06
Dneska jsem si všimnul, že v nastavení emailů je "Zmínky o mě - Zasílat upozornění, pokud se někdo ve svém logu zmíní o mě.". Nevíte jak to funguje? Píše se @ před nickem?
Publikováno 14 leden 2018 - 12:25
Přesně tak, vyzkoušej si to v novém logu. Když napíšeš @, nabídne ti to seznam přátel, ze kterého lze vybrat. Seznam se s dalším psaním zužuje (jako našeptávač).
Zajímalo by mě, jestli by e-mail odešel i tomu, koho v přátelích nemám. V seznamu se nenabídne, ale lze ho napsat ručně. Zatím jsem nezkoušel.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 14 leden 2018 - 18:17
https://www.geocachi...54-8fc7dc181d59
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 14 leden 2018 - 19:50
Nedostal, takže to asi opravdu funguje jen na nicky, které to nabídne z přátel. Tak už víme.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 15 leden 2018 - 16:30
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 15 leden 2018 - 17:29
Přesně tak, vyzkoušej si to v novém logu. Když napíšeš @, nabídne ti to seznam přátel, ze kterého lze vybrat. Seznam se s dalším psaním zužuje (jako našeptávač).
Zajímalo by mě, jestli by e-mail odešel i tomu, koho v přátelích nemám. V seznamu se nenabídne, ale lze ho napsat ručně. Zatím jsem nezkoušel.
To už funguje dlouho a každýho koho tam vyjmenuješ tak tomu to pošle majla... přestal jsem to dělat bo to prudí kámoše...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 leden 2018 - 19:08
Tak jsem si teď zalogoval dnešní čtyři kešky a když jsem si chtěl zaktualizovat nálezy v GeoGetu (Databáze-Import-Aktualizovat vaše nálezy), tak se mi stáhly jen tři logy - keška kterou jsem dneska logoval jako první, tak ta se mi nestáhla. Tak teď nevím co s tím.
Zkus nabídku Databáze, Import, Stáhnout vaše nálezy.
Publikováno 15 leden 2018 - 19:34
Tak jsem si teď zalogoval dnešní čtyři kešky a když jsem si chtěl zaktualizovat nálezy v GeoGetu (Databáze-Import-Aktualizovat vaše nálezy), tak se mi stáhly jen tři logy - keška kterou jsem dneska logoval jako první, tak ta se mi nestáhla. Tak teď nevím co s tím.
A opravdu nemas v pocitaci rozjete datum? Zacina to stahovat totiz od okamziku posledniho stahovani minus jeden den pro jistotu. Mirny prekryv totiz vubec nevadi.Tam opravdu neni prostor pro to, aby tam neco chybelo, a nestalo se mi, ze by mi to jedinkrat zablblo.
Nebo jsi do te databaze uz nalezy stahoval pod nejakym jinym uctem, a tim se posunul to ulozene datum posledniho stahovani. (Uklada se to do metadat databaze.)
Kazdopadne vynucene stahnuti vsech nalezu by to melo dostat do normalu.
Publikováno 15 leden 2018 - 19:39
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
13 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů