Citace
dan-sam napsal/a:
Obecná rada pro spor s personálem ČD: Pokud si jste jistí svým právem (nebo si alespoň myslíte, že jste v právu), je nejlepší nechat si to ukázat ve smluvních podmínkách a řádech ČD - každý průvodčí by je měl mít k dispozici. Věřte, vidina hledání ve velmi tlusté knize mnohé odradí od dalších sporů. Nefunguje samozřejmě 100% - můžete narazit na někoho, kdo se v nich skutečně dobře orientuje a zároveň se připravit na možnost, že přeci jen má personál pravdu (to ale hrozí vždy).
Souhlas. Není to o jen o ČD, ale o přístupu jednotlivých zaměstnanců. Už jsem narazila na neuvěřitelně ochotné průvodčí, co se opravdu snažili nám pomoci a taky párkrát na arogantní úředníčky, kteří se oháněli pravidly a pravdu neměli. Když si myslím, že mám pravdu - snažím se najít čas na vytvoření objektivní stížnosti (hysterické výkřiky typu: tohle je s ČD vždycky, zase nic nevíme, neinformovali - takové stížnosti nikam nevedou). Jednou mi ČD jako omluvu za chování (a neoprávněné naúčtování 39 korun podruhé) pana průvodčího poslaly 100korunový voucher na jízdu vlakem.