Benjo5 napsal/a:
Byli jste tam nahoře? Zažili jste tu situaci? Hlavně, že máte všichni haldu rozumů.
Zkusili jsme najít nejstarší neodlovenou keš v Evropě a nešlo to.
Kamarádka se necítila na to jít dál, navíc se jí rozbila mačka. Já jsem extremista, takže vnitřní hlas říkal jít dál a odlovit. Ale měl jsem ji tam nechat a jít si za keší, jen abych se tady vyhnul tomuto špinění?
Byl to trpký moment otočit se a dost hořký milník. Tu keš mi ze soucitu kamarádka nabídla k publikaci, abych aspoň nějak mohl ten milník zalogovat. Žádná velká radost to nebyla a pak tady čtu, kdo ví jak na to nejsem hrdý. Tleskám osvícenosti lidí, co to jsou schopni napsat.
Nenechat v horách parťáka ve štychu pro mě bylo důležitější než nějaký milník. Jestli je pro vás laciná kritika důležitější, tak jděte do háje.
Ne, nebyl jsem tam nahore, ale podobnejch veci jsem uz v zivote par zazil. Pokud jde o GC tak uz mam na triku i nepovedeny FTF kam se napred leti pres pul sveta letadlem a pak jeste jede tejden na lodi. Takovy veci se stavaj.
Ja o ty tvy akci samozrejme vedel dopredu. Trosku jsem se v tom povrtal, vyhodnotil moznost nalezu jako ne moc pravdepodobnou a drzel palce at se ten zazrak povede. Kdyz mi jeden kacer rikal ze jsi schopen v pripade neuspechu tu kes tam podstrcit a ze to FTF udelas v kazdym pripade, jednoznacne jsem prohlasil ze ne, ze sice jedes casto na hranici toho co je jeste unosny, ale ze vis kde ta hranice je a takhle daleko za ni bys nesel.
Vetsinou v zivote dokazu odhadnout lidi kolem sebe a vim co od koho muzu cekat. Bohuzel tady jsem se hrube zmylil. Je mi to docela lito. A hlavne vubec nechapu smysl cely tyhle akce. Ty sam velice dobre vis ze jsi tam zadny FTF neudelal a milnik je akorat fikce. Vedi to i vsichni ostatni. Tak proboha proc? Proc hodis za hlavu ty leta prace, tisice cistejch nalezu, stovky cistejch FTF a odepises to vsechno kvuli jednomu imaginarnimu cislu kterymu nemuze verit nikdo, ani ty sam? Nebylo by lepsi pomoct kamaradce, zalogovat si to DNF, uzit si vejlet kam se kazdej nedostane a zachovat si dustojnost? A pak si udelat to FTF #1000 treba tady doma, treba na bezejmenny kesi, pockat si tam s flaskou sampusu az dorazim ja a par dalsich STFkaru a nechat si pogratulovat? Coz bych ja s radosti udelal.
Jsi si fakt jistej ze takhle sis ten milnik uzil lip?
A kdyz vidim kam az je schopnej RV zajit aby udelal nekomu radost, zacinam uvazovat jestli jsem se nemylil i v jinejch vecech, kde jsem nechtel uverit famam. Tohle se fakt nemelo stat