Nemluva: souhlas místo abychom si hráli tak tady na sebe vymejšlíme -=píp=-
kdo některý věci nezkusil neví jaký to je kdo nevylezl na 2500m vysokej kopec tam 4 hodiny tancoval s GPS a stejně ho... neví jaký to je koho někde nechytla průtrž mračen a nemusel v ní s hromy a blesky nad hlavou mazat 50 kiláků taky neví o co go... kdo nedělal event a celý týden mu hlásili jak bude hnusně jak to celý nevyjde, a tak celý týden nedělal nic jiného než to měnil, překopával a upravoval aby to stálo aspoň trochu za to neví o co go ...
hrajem si bavíme se u toho vymýšlíme taškařice a zábavu pro jiné a pak se tu hádáme kvůli -=píp=- jak kohouti na smeťáku není to tak trochu
směšný !!!
benjo5 je podle mě machr zrovna ta
citecka zrovna tak ta tlupa
reviewrů co nám to tu drží pokupě ikdyž některý nemusím a některý mám zase rád tak jsou to pořád lidi který to někam sunou, něco pro nás dělají a o tom to kruci je hlavně.... a dělat to nemusí můžou se na to vykváknout co je jim po nějakým týpkovi co jim tu nadává...
nějaký pravidla ?? a proč ne podívejte se kolik nás je a co někteří dokážou v honu za bodem dělat za ptákoviny... a pokud jde o nějakou dobrou keš vždycky se dá udělat vyjímka z pravidel stačí si to oběhat a domluvit např s majiteli pokud je to dobrej projekt nikdo nikomu hlavu neutrhne a reviewři to taky povolí...
s..e mě jak se tu zbytečně učítáme kvůli HOVADINÁM... sorry ale musel sem se ozvat