Přesně tebe jsem myslela tou další ze dvou . Přišlo by mi docela zábavný, kdyby úplně na závěr, po celý písni ve stylu folkrocku nebo něčeho takovýho následoval ještě jednou refrén ala Palestrina či Vittoria, zpívanej průzračným tříhlasem, a v klipu by do toho poletovali andělé s lock lock krabičkama a petkama v rukoujessie.r napsal/a:
Já se taky hlásím! Umím druhý hlas nejen zazpívat, ale i vymyslet...
Diagnóza Geocaching
Publikováno 13 červen 2013 - 5:55
Publikováno 13 červen 2013 - 5:58
Co zobeš za tabletky?Jacka_dominikanka napsal/a:
... refrén ala Palestrina či Vittoria, zpívaná průzračným tříhlasem, a v klipu by do toho poletovali andělé s lock lock krabičkama a petkama v rukou
Ale nápady se budeme věcně zabývat, díky, díky. Navíc když se v klipu občas mihne nějaká jeptiška .. :-)
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 13 červen 2013 - 6:06
Pokud chcete, aby vám tam poletovaly jeptišky, tak vám beze všeho udělám odborného poradce na kostýmy, ale abych ve filmu lítala já sama osobně, tak to už by mě představená fakt asi zavřela do sklepa a zabavila mi navigaci . Jsem ochotna propůjčit hlas, nikoliv ksicht.zlicinaci napsal/a:
Co zobeš za tabletky?
Ale nápady se budeme věcně zabývat, díky, díky. Navíc když se v klipu občas mihne nějaká jeptiška .. :-)
Jinak udělt z melodie vícehlas jsem celkem taky schopná a upravit něco takovýho renesančního do závěru by taky nebyl problém.
Jessie: všimla sis, že začátek refrénu má stejný metrum jako je obvyklý pro některý sekvence?
Porovnej např.
Dies iræ! dies illa
Solvet sæclum in favilla.
Edit: například tyhle noty by se daly upravit a použít celkem snadno
Publikováno 13 červen 2013 - 11:09
Jacka_dominikanka napsal/a:
Přišlo by mi docela zábavný, kdyby úplně na závěr, po celý písni ve stylu folkrocku nebo něčeho takovýho následoval ještě jednou refrén ala Palestrina či Vittoria, zpívanej průzračným tříhlasem, a v klipu by do toho poletovali andělé s lock lock krabičkama a petkama v rukou
Ano, chci, ano, chci :D:D!
Publikováno 13 červen 2013 - 20:39
Publikováno 13 červen 2013 - 23:47
Publikováno 14 červen 2013 - 10:27
zlicinaci napsal/a:
... refrén ala Palestrina či Vittoria, zpívaná průzračným tříhlasem, a v klipu by do toho poletovali andělé s lock lock krabičkama a petkama v rukou
St@nda napsal/a:
Agi, nechtěl bys udělat lehce rockový sloky a spolčit se s Heulwen, která by si vzala na starost se saxíkem epilog, a s výše navrhovaným vokálním dívčím triem pro nebesky průzračné refrény?
Tak pokud se vám líbí "nebeské zpěvy", ale poletující andělé vám připadají příliš "narkotičtí" , není problém k tomu vymyslet 20 jiných realističtějších a zároveň "zbožných" scénářů. Jeden za všechny, ale v případě potřeby mohu dodat další, vzaté ze života:
Plný kostel lidí, záběr od oltáře do lidu, všichni mají zpěvníky a zbožně se zúčastní bohoslužby, zpívají, modlí se...
Kamera si najde a postupně přiblíží jednoho účastníka, který zvláště zaníceně hledí exaltovaným pohledem střídavě vzhůru a do svého zpěvníku. Pak záběr detailu zpěvníku - je v něm vložen papír:
Počet sloupů = A
Počet zpovědnic v levé postranní lodi = B
Počet oken v presbytáři = C ...
Publikováno 14 červen 2013 - 10:55
Jacka_dominikanka napsal/a:
zlicinaci napsal/a:
... refrén ala Palestrina či Vittoria, zpívaná průzračným tříhlasem, a v klipu by do toho poletovali andělé s lock lock krabičkama a petkama v rukouSt@nda napsal/a:
Agi, nechtěl bys udělat lehce rockový sloky a spolčit se s Heulwen, která by si vzala na starost se saxíkem epilog, a s výše navrhovaným vokálním dívčím triem pro nebesky průzračné refrény?
Tak pokud se vám líbí "nebeské zpěvy", ale poletující andělé vám připadají příliš "narkotičtí" , není problém k tomu vymyslet 20 jiných realističtějších a zároveň "zbožných" scénářů. Jeden za všechny, ale v případě potřeby mohu dodat další, vzaté ze života:
Plný kostel lidí, záběr od oltáře do lidu, všichni mají zpěvníky a zbožně se zúčastní bohoslužby, zpívají, modlí se...
Kamera si najde a postupně přiblíží jednoho účastníka, který zvláště zaníceně hledí exaltovaným pohledem střídavě vzhůru a do svého zpěvníku. Pak záběr detailu zpěvníku - je v něm vložen papír:
Počet sloupů = A
Počet zpovědnic v levé postranní lodi = B
Počet oken v presbytáři = C ...
Teda, skoro jsem se počůral 8o)))
Publikováno 15 červen 2013 - 18:45
Publikováno 15 červen 2013 - 19:33
Podle mě se to dá zařídit - prostě se nějakýmu rozumnýmu faráři vysvětlí, o co jde. Když se v kostele můžou točit blbý komerční filmy, třeba svatba hlavního hrdiny ňákýho slaďáku, tak proč ne tohle? Pokud se to udělá citlivě a ve vší úctě. Nebudete si přece dělat srandu z ničí víry nebo náboženství, ale z kačerů, kteří blbnou s keškama napříč všema stavama, zaměstnáníma i věkovejma kategoriema. Nebude se to točit během oficielní bohoslužby. Prostě se poprosí o pučení kostela a zahrajou to kačeři - když se kamera dá zády k oltáři a bude zabírat lidi. A nebo, pokud by vyhovoval kostel církve ČS husitský, tak se poprosí o spolupráci kolega NosferatuXIII a budete tam mít i pana faráře v taláru !St@nda napsal/a:
Tak tohle, myslím, ve scénáři nesmí chybět.
Jenom nevím, jak to v takovém kostele nenápadně natočit. A nenapadá mě ani, jak to udělat, aby nám to prošlo oficiálně.
Publikováno 16 červen 2013 - 21:35
Publikováno 24 červen 2013 - 21:01
Publikováno 28 srpen 2013 - 18:50
Publikováno 10 září 2013 - 20:46
Publikováno 03 říjen 2013 - 10:10
Publikováno 03 říjen 2013 - 13:41
Publikováno 03 říjen 2013 - 15:15
Dej mi mail do SZ a pošlu aspoň ten midi souborSt@nda napsal/a:
No, abych se přiznal, já vůbec nerozumím notám, takže si to dost dobře představit neumím, nahrávka by mi určitě napověděla mnohem víc.
Z toho nebude nic, to už by mi pak asi představená zavřela do klášterního karceru, abych konečně přestala dělat vostudu! (Musela by ho pro mě specielně nechat postavit, ale o tom pravděpodobně uvažuje už dlouho.) Pokud se to časově a organizačně zvládne, jsem ochotna propůjčit hlas. Ksicht nikolivěk, to by fakt nešlo.Doufám, že se i ty mihneš před kamerou.
Publikováno 03 říjen 2013 - 18:22
A třeba záda?Jacka_dominikanka napsal/a:
Dej mi mail do SZ a pošlu aspoň ten midi souborSt@nda napsal/a:
No, abych se přiznal, já vůbec nerozumím notám, takže si to dost dobře představit neumím, nahrávka by mi určitě napověděla mnohem víc.
Z toho nebude nic, to už by mi pak asi představená zavřela do klášterního karceru, abych konečně přestala dělat vostudu! (Musela by ho pro mě specielně nechat postavit, ale o tom pravděpodobně uvažuje už dlouho.) Pokud se to časově a organizačně zvládne, jsem ochotna propůjčit hlas. Ksicht nikolivěk, to by fakt nešlo.Doufám, že se i ty mihneš před kamerou.
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 12 říjen 2013 - 18:39
Publikováno 20 říjen 2013 - 15:23
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů