Geoget 2.7.8
Publikováno 19 červen 2013 - 21:04
Publikováno 19 červen 2013 - 21:06
Publikováno 19 červen 2013 - 21:07
Publikováno 19 červen 2013 - 21:13
Publikováno 19 červen 2013 - 21:58
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 19 červen 2013 - 22:51
Publikováno 20 červen 2013 - 6:38
Publikováno 20 červen 2013 - 7:33
Jacka_dominikanka napsal/a:
Po poslední aktualizaci geogetu (dnes večer) se mi při stažení posledních nálezů přes GeoJarry sice stáhly ty nově nalezené keše, ale tak, že se mi nenastavily jako nalezené. To jsem musela pak doplnit stažením logů přes Geocaching Live. Je to, prosím, zamýšlená vlastnost nové verze, díra v této verzi geogetu nebo je závada na mém přijímači , případně v tom, jak se furt vrtají v GC.com? Díky!
Nebude to tim, ze se vcera vecer na webu v jistou chvili neukazovaly vubec zadne logy? Co web neukaze, nemuze Geojarry zjistit!
Publikováno 20 červen 2013 - 8:26
Nicmene ja to delam tak, ze si pred GJ zjistim nove nalezene kese, ulozim je do ggt a pak stahnu pres gc.live kese v ggt. (Na toto ma davku v Combine, na jedno kliknuti mysi.) To je rozhodne rychlejsi nez je tahat pres GJ, zejmena pokud maji hodne logu.
GeoGet:
Publikováno 20 červen 2013 - 8:49
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 červen 2013 - 9:02
GeoGet:
Publikováno 20 červen 2013 - 9:05
Já si v téhle databázi držím jen nalezené keše a doplňuju jen nové nálezy. Pokud občas potřebuju mít v GG i nenalezené (např jedu někam, kde nebudu mít net, tak si stáhnu okolí, neb v navigaci vidím jen body, nikoliv listing, hint, D/T...), založím si na to novou databázi ad hoc a pak ji celou smažu. GG totiž používám zatím (ale já se to časem naučím i víc ) hlavně na statistiky a nechci ty dřív nalezené keše aktualizovat, páč owneři si svévolně mění velikost a D/T keší a tak mi dělají binec v tabulkách ! Jde přece hlavně o ty body, že jo !kolombo napsal/a:
Ještě je varianta natahat si nově nalezené keše do okna GG už při logování a pak jen naimportovat logy.
Ale pokud keše nemám ani v databézi, je asi nejlepší stáhnout nálezy ve volbě databáze.
Publikováno 20 červen 2013 - 9:19
GeoGet:
Publikováno 20 červen 2013 - 13:40
Jacka_dominikanka napsal/a:
Já si v téhle databázi držím jen nalezené keše a doplňuju jen nové nálezy. Pokud občas potřebuju mít v GG i nenalezené (např jedu někam, kde nebudu mít net, tak si stáhnu okolí, neb v navigaci vidím jen body, nikoliv listing, hint, D/T...), založím si na to novou databázi ad hoc a pak ji celou smažu. GG totiž používám zatím (ale já se to časem naučím i víc ) hlavně na statistiky a nechci ty dřív nalezené keše aktualizovat, páč owneři si svévolně mění velikost a D/T keší a tak mi dělají binec v tabulkách ! Jde přece hlavně o ty body, že jo !kolombo napsal/a:
Ještě je varianta natahat si nově nalezené keše do okna GG už při logování a pak jen naimportovat logy.
Ale pokud keše nemám ani v databézi, je asi nejlepší stáhnout nálezy ve volbě databáze.
Tohle se tu už probíralo jednou a existuje na to řešení, které Ti nalezené keše kopíruje do databáze nalezených keší a tam je aktualizovat nemusíš. A v hlavní databázi pak můžeš mít i nenalezené a hlavně, řešení mysterek, finální souřadnice a další věci, které teď máš kde ?
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 červen 2013 - 18:00
Publikováno 21 červen 2013 - 18:52
Publikováno 21 červen 2013 - 19:44
Publikováno 21 červen 2013 - 19:48
GeoGet:
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů