Ahoj, nechala jsem si udělat osobní CWG. V nabídce u objednávky sice byla možnost, jestli je chci za 20 Kč zařadit do katalogu, ale jelikož jsem začínající a nekušený kačer, tak jsem vůbec netušila, o co jde, a dala, že ne. Teď jsem zjistila, co je to ten katalog a samozřejmě bych do něj ráda své CWG zařadila (všechny parametry jsou splněny). Jde to nějak nebo musím počkat, až zase budu objednávat další "kolečka"? Předem moc díky za odpověď.
CWG katalog
Vytvořeno od
carodejka_s.r.o.
, čen 29 2013 19:16
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 29 červen 2013 - 19:16
Publikováno 29 červen 2013 - 19:22
Pokud po tobě nějaký palič chtěl 20 korun za zařazení do katalogu, tak to byl vydřiduch, protože drtivá většina paličů má zařazení v ceně a tohle tedy nemusíš řešit.
Doporučil bych tedy další CWG nechat udělat o někoho jiného a ten pošle tvoje CWG do katalogu.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 29 červen 2013 - 19:28
On to urcite vydriduch nebyl, jen se vyrobci snazi ceny udrzet co nejniz. Ma to tak napriklad co si pamatuju Raj cwg (cena 5kc za kus a mene).
Co se tyce zarazeni, tak s tim spechat nemusis, pokud planujes CWG dodelavat, tak se zaradi priste (pokud teda nebudes chtit jinou verzi). Pokud bys je chtela mit co nejdriv v katalogu, pak bys je musela poslat spravci oficialniho katalogu, kterym je nyni Geogadget.
Publikováno 29 červen 2013 - 19:42
Díky za odpovědi. Zkusím to nějak vymyslet. Nechala jsem si jich udělat 250 kusů, takže asi chvíli potrvá, než je vyčerpám.
Publikováno 29 červen 2013 - 20:39
Taky se mi stalo, že jsem si nechal vyrobit padesát speciálních CWG, která výrobce neposlal do katalogu. Tak jsem dal jedno do obálky, poslal do GeoGadgetu a za pár dnů tam bylo.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů