Dovolujeme si vás pozvat na GC4D63B II. Jablonecké Geopivko, které se konná kde jinde než v Jablonci tuto sobotu 13.7. od 15:00.
Na četné žádosti bylo zvoleno nekuřácké prostředí. Čeká na vás dobré jídlo, tombola, geokvíz a další .
V Jablonci na vás navíc čeká spousta keší (cca 200), takže se sem určitě vyplatí vyjet už ráno.
Pokud se přihlásí ještě něco přes 490 kačerů, možná bude i ikona megaeventu .
Navíc máte jedinečnou možnost získat do svých statistik tento následující atribut, který žádný jiný listing v ČR nemá :
Těšíme se na Vás!
Event II. Jablonecke Geopivko
Vytvořeno od
KRON family
, Jul 07 2013 19:08
6 odpovědí na toto téma
Publikováno 07 July 2013 - 20:12
Jaaaaaj, ja by som hneď prišla... na dve z mojich obľúbených K - korálky a kešky :-D Našťastie však nemám prachy :-D Príjemnú zábavu prajem :-)
Publikováno 07 July 2013 - 20:34
Jééé, koukám, že v korálcích nejedu sama - už druhý rok si říkám, jak bych si udělala výlet a doplnila zásoby na ketlování, jenže jedna cesta je přes 200 km. To by chtělo jet na alespoň na 2-3 dny, spojit s keškami a eventem.....jenže jsem vyfásla antibiotika, takže zase nic.
Ale jak jsem četla Tiskařovo pozvání, hned mi to začalo plánovat, hm.
Také přeji pěknou zábavu a snad někdy příště.
Publikováno 07 July 2013 - 20:42
Že bych přijel... ale vzal bych psa. Tudíš ten atribut budeš muset smazat .
Publikováno 07 July 2013 - 23:33
zvedavka - tak ja som hrdá autorka tohto TB: http://www.geocachin...aspx?id=4807469 :DB)
Publikováno 09 July 2013 - 10:51
...a samozřejmě ještě nesmím opomenout, že od GS následně dostanete za účast na našem eventu i suvenýr .
Publikováno 09 July 2013 - 13:56
Ach jo, já byla v Jizerkách a Jablonci minulý týden ... na event jsem koukala, že se mi to o víkend minulo, to mi mrzí
Garmin Dakota 10
C:geo - Huawei P8 Lite
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů