poznamka keše
Publikováno 17 srpen 2013 - 0:06
Publikováno 17 srpen 2013 - 5:59
Publikováno 17 srpen 2013 - 11:21
Publikováno 17 srpen 2013 - 16:37
Publikováno 18 srpen 2013 - 11:51
Publikováno 18 srpen 2013 - 12:22
mates99 napsal/a:
no jakoby když se podívám do toho logbooku tak tam ostatní píší jak to bylo snadné.... a já bych tam chtěl taky přidávat poznámky..
Ono by bylo asi dobré, kdyby jsi se vyjadřoval přesně a konkrétně. Jak vidíš, většina lidí jen odhaduje na co se vlastně ptáš.
Pokud je můj odhad správný, tak jsi si založil účet na geocaching.com s nickem mates99 nebo jiným.
Našel nějakou kešku a ptáš se jak ji zalogovat (podívám do toho logbooku; pridam poznamku ke kešce)
Trefil jsem se nebo se pletu?
GeoVysočina ...geocaching nejen na Vysočině
Copy - nový klon Dropboxu
Publikováno 18 srpen 2013 - 13:25
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 18 srpen 2013 - 22:51
Publikováno 18 srpen 2013 - 23:01
Publikováno 19 srpen 2013 - 6:30
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:53
Publikováno 19 srpen 2013 - 10:16
Publikováno 19 srpen 2013 - 10:44
Publikováno 19 srpen 2013 - 11:31
slauch napsal/a:
Dělám to tak od začátku a nenám s tím nejmenší problém.
Ty mozna ne, ale chudaci owneri, kteri si nic jineho nez to puvodni TFTC neprectou... Mailem totiz ownerum dojde jen prvotni text logu, pripadna dodatecna editace uz ne, takze pokud neprochazi rucne logy u svych kesi na webu, to co tam chces dopsat uz se nikdy nedozvi.
Publikováno 19 srpen 2013 - 12:08
niximor napsal/a:
Jestli on nebude problem v tom, ze nema overenou mailovou adresu - Status: Not Validated Member
Po registraci ti do mailu musel prijit nejaky mail od groundspeaku s aktivaci uctu na geocaching.com. Pokud tam neni, bude nejspis ve spamu. Zkus pohledat, bez toho bych hadal, ze logovani nebude mozne.
Účet (mates99) je registrovaný: Tuesday, 19 May 2009
Je otázka jestli to tam po 3 letech najde a bude-li to ještě fungovat. Nemá zaregistrovaný jiný?
Stále nedostatek informací.
c:geo nepoužívám, tak nevím jak je provázaný s účtem, ...
GeoVysočina ...geocaching nejen na Vysočině
Copy - nový klon Dropboxu
Publikováno 19 srpen 2013 - 12:11
slauch napsal/a:
To MirexCZ: Co ti na tom logování blbne? Mě to jede bez sebemenšího problému.
Chvilku to chroustá a pak mi to vyhodí chybovou hlášku, že se nebylo možno propojit s účtem na GC.com (nebo tak něco).
niximor napsal/a:
Ty mozna ne, ale chudaci owneri, kteri si nic jineho nez to puvodni TFTC neprectou... Mailem totiz ownerum dojde jen prvotni text logu, pripadna dodatecna editace uz ne, takze pokud neprochazi rucne logy u svych kesi na webu, to co tam chces dopsat uz se nikdy nedozvi.
Je zase pravda, že mě jako ownera zdržuje, kdybych měl číst každý den co tři hodiny nějakej mail (tradička v centru Prahy, tož chodí často ), to radši jednou za čas zajdu na web a kouknu na desítky logů zaráz
Publikováno 20 srpen 2013 - 8:17
Publikováno 20 srpen 2013 - 14:58
slauch napsal/a:
@ niximor: ajtakrajta, tak to jsem netušil, že to takhle funguje. Ale i pro mě je jednodušší log napsat v klidu u kompu, než jí v terénu klofat do mobilu. A pokud bych jí logoval doma, přímo na webu, tak se nezařadí správně do časovýho pořadí logů, to už mám vyzkoušený.
Ale díky za upozornění.
Zaradi se spravne, pokud logujes v poradi, v jakem jsi kese nalezl. Pokud logujes na preskacku, tak to bude zarazene na preskacku, to da rozum
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů