Ahoj, včera večer jsem zpracoval vyhodnocení dotazníků z terezínských labek. Děkujeme všem za slova chvály i za kritické připomínky. Ještě mi zbývá zpracovat to do nějaké podoby vhodné ke sdílení, ale už teď je zřejmé, že výsledky průzkumu jsou navlas stejné s tím loňským. Koncept labek se naprosté většině lidí líbí, ale cca 25% lidí by uvítalo lepší integraci do statistik.
Analýzu z loňských GeoSkořápek jsem poslal do Groundspeaku, a pak jsme si se slečnou zodpovědnou za labky vyměnili ještě pár mailů. Je mi jasné, že odezva ze všech ME s labkami byla podobná – a proto se alespoň pokusili narovnat ty statistiky. Ještě před pár měsíci s tím vůbec nepočítali.
Až budu posílat zprávu z Terezína tak zdůrazním, že to stávající zapracování do statistik pořád není uspokojivé. K tomu se přidává (stejně jako vloni) oprava GPX, možnost rozšíření logu nebo hodnocení a přístup pro externí aplikace, zejména mobilní. Už teď tuším, co je reálné a co ne, ale názory účastníků předáme bez ohledu na to.
Jeden osobní postřeh: Při čtení všech těch připomínek jsem si uvědomil o co jsem spokojenější od okamžiku, kdy jsem statistiky přestal řešit. Tím samozřejmě nijak neshazuji ty, pro které statistiky jsou důležité. Každý si v této hře najdeme svůj odstín, a žádný není lepší nebo horší – až na výjimky.