Nový typ cache: Lab cache
Publikováno 29 leden 2014 - 19:58
Další informace - tohle mě docela překvapilo a nutno říci zděsilo. Neví o tom někdo něco více?
(Jednoduše celý geocaching.com běží na dvou systémech - novém a starém. Labky běží na novém, zbytek keší na starém - to je proč nelze statistiky zavést hned teď. Plánem je všechny keše přesunout na nový systém, systémem dvakrát měř, jednou řež.)
To v kontextu toho, jak už to často u GS chodí, zní opravdu docela děsivě!
Publikováno 29 leden 2014 - 20:40
No právě. Ještě teď nejdou/nefungujou některé obrázky "ztracené" během rutinního přesunu z disku na disk*, tak mě děsí co se stane při přesunu všeho ze systému do systému Každopádně uvidíme od 3. 2., jak budou fungovat celosvětově ony "srdíčkové" labky...
* http://forums.ground...dpost&p=5332443
Tento příspěvek byl upraven od puczmeloun: 29 leden 2014 - 20:41
Publikováno 29 leden 2014 - 20:58
...už vidím, jak v Praze vznikne pro někoho Labtrail, aby měla Praha další prvenství ve světě - kačera s nejvíce odlovenými labkami .
to bude docela makačka, vzhledem k tomu že každou keš musí založit jeden člověk a stejně tak jednu každou může odlovit jen jeden člověk :-D
Publikováno 29 leden 2014 - 21:08
To není problém, dohodneme se a vytvoříme je všechny pro jednoho kačera. Adeptů bude dost.
Publikováno 29 leden 2014 - 21:11
To není problém, dohodneme se a vytvoříme je všechny pro jednoho kačera. Adeptů bude dost.
To máš na mysli ten náš dvorek? Ale douglasku jsme museli před měsícem porazit, takže T5 leda na komíně!
Publikováno 30 leden 2014 - 19:02
Díky zmínce Tiskaře v jiném vlákně o "Slovenské žumpě" jsem se ze zvědavosti, co tím myslí podíval i tam. A našel jsem tam i zmínku o LAB keší. Přijde mi, že také neskáčou zrovna radostí...
Dnes jsem pak ukázal Daně, co se chystá (ty dvě videa) a odpovědí mi bylo - co je to za hovadinu, když z keše má radost jen jeden. A že když dostala kešku jako dárek, má pak radost z toho, že se ta keška líbí i ostatním...
Takže neřekl bych, že je to jen můj názor, že GS vyhazuje za blbosti...
#68 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 31 leden 2014 - 7:44
a já znám zase spoustu lidí, kteří to za úplnou blbost nepovažují (patřím mezi ně). Holt platí jako jinde - víc se píše v negaci.
Pakliže je "keš" udělaná speiálně pro někoho určitého, proč by z ní měli mít radost zástupy. Tu keš někam nainstaluju pro jednoho člověka. Ten jí svým odlovem zase zároveň odnese. Ty se to vůbec nedozvíš. V čem je teda problém?
To za co GS vyhazuje nebo ne je úplně jiná stránka věci. GS prostě zkouší nové cesty. Jinak to nejde.
A úplně na rovinu: z těch věcí, co můžu dělat oproti BM já jako PM patrí tohle k tomu hodnotnějšímu.
Publikováno 31 leden 2014 - 8:17
Mně to přijde jako úplná blbost. Co mi brání dát někam dárek, změřit souřadnice, napsat je do obálky a tu poslat/předat dotyčnému/dotyčné. K tomu nepotřebuju Groundspeak...
#70 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 31 leden 2014 - 8:19
samozřejmě, že celou tuhle hru se schováváním a hledáním můžeš realizovat bez GS. Proč to tedy tak neděláš?
Publikováno 31 leden 2014 - 12:34
Myslím, žes to špatně pochopil. Tady jde o to, že je asi dost nesmysl, když chci udělat keš jen pro jednoho, protáčet to přes GS. To opravdu můžu udělat krabku aposlat souřadnice v obálce jak píše phrkt. GS potřebuju, když chci dát keš k dispozici celému světu.
Publikováno 31 leden 2014 - 13:18
Myslím, žes to špatně pochopil. Tady jde o to, že je asi dost nesmysl, když chci udělat keš jen pro jednoho, protáčet to přes GS. To opravdu můžu udělat krabku aposlat souřadnice v obálce jak píše phrkt. GS potřebuju, když chci dát keš k dispozici celému světu.
A hlavně tu keš pro jednoho chci obvykle udělat tehdy, když ten jeden má narozeniny, svátek, maturitu, výročí svatby, křest... A nikoliv tehdy, kdy si Zeměmluv vzpomene, že se předvede s dalším reklamním šou.
Publikováno 01 únor 2014 - 22:11
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 01 únor 2014 - 22:43
Zní to jako špatný nápad
...jj, zní to jako nápad začít z této hry pomalu a plíživě, ale o to jistěji, dělat něco zcela jiného
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 02 únor 2014 - 4:47
Ty archivované Lab keše na jedno použití půjdou i po archivaci zalogovat více kačery?
Publikováno 03 únor 2014 - 21:11
Ty archivované Lab keše na jedno použití půjdou i po archivaci zalogovat více kačery?
k těm lab keším se po "archivaci" podle mě nedostaneš, stejně jako k těm co byly na Skořápkách...
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 03 únor 2014 - 21:15
Nemá smysl bědovat nad tím, jak GS vymýšlí hlouposti a jak se hra vyvíjí jinak než podle našich představ. Já vím, každá změna je jen k horšímu .
Co smysl má je tuhle novinku vyzkoušet a pak slušným, rozumným způsobem vyjádřit svůj názor a předat ho ke zdroji. Mám pocit, že GS plánoval poslat dotazník všem, kdo se testu zúčastní. Pokud by to tak nebylo, tak jsem ochoten takový dotazník připravit, rozeslat, data vyhodnotit a poslat do Seattlu. Myslím, že je tak o trošku větší šance, že se tím budou zabývat.
Já si tuhle labku určitě vyzkouším, jen ještě nevím pro koho to bude.
Publikováno 03 únor 2014 - 21:24
Ono by možná nebyly ty keše tak hrozné, kdyby se tím totálně nezničily milníky ve statistikách... Někteří lidé včetně mě se snaží mít v nich nějaké "lepší" keše, ale LABky by to celé rozházely...
Publikováno 03 únor 2014 - 23:48
Mno... my, co patříme ke geoproletariátu, labky nezakládáme a statistiky si generujeme GeoGetem, takový starosti nemáme . Nám totiž Haluma ikonku labky do statistik přidělal, protože je lepší než celá banda groundspeakovejch vývojářů dohromady !
Publikováno 03 únor 2014 - 23:50
Dotazník je tady, kdyby chtěl někdo vyplnit: http://www.surveymonkey.com/s/8LLY9JC
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů