Pred chvili se mi poved zase jednou peknej kousek. Ukladam si tak do GG kesku, na ktery jsem delala vcera betatest, abych nemela bordel ve statistikach, jenz mi nedoslo, ze jsem k ni zapomnela dat souradnice a do GCkodu jsem natukala jen GC (holt, vic veci delat najednou se nevyplaci). O to vic me prekvapilo, ze takovejhle bod je mozny do databaze ulozit. Ono to sice zarvalo chybu (kterou jse automaticky odklikla ), ale bodik si to v pohode vytvorilo - jen to ignoruje zadanej nazev (ovsem jenom v zobrazeni v seznamu! kdyz ten bod rozkliknu do listingu, tak se nazev objevi). No, proste, se to chova celkove divne Ale tomu se nedivim, Spis mi jde o to, ze bod s ID "GC" a nezmenenejma souradnicema (omlouvam se vsem, kteri chtej zakladat body s nulovejma souradnicema) vubec zalozit jde. A pokud by ta moznos tjeho zalozeni nemela byti "chybou", pak by rozhodne nemel hazet chyby. V priloze posilam chybu, co mi to haze pri snaze zavrit listing takovyho bodu. Nevim, ejslti se mi chce zakladat dobrovolne dalsi takovej paskvil