TV NOVA
Publikováno 10 září 2013 - 23:00
Publikováno 10 září 2013 - 23:08
Vláček napsal/a:
Na některých geowebech je toho prozrazeno daleko víc.
jenže geoweby nemají sledovanost jako TV Znova
Publikováno 11 září 2013 - 2:05
Publikováno 11 září 2013 - 6:20
#26 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 11 září 2013 - 6:33
Publikováno 11 září 2013 - 6:57
raven95 napsal/a:
Propagace GC je jedna vec, to je v poho, ale toto? Myslim, ze owner treba Hejkala musi bejt nadsenej, kdyz tam ukazali prekvapko po ceste i finalku...
Postřehl jsi, že se owner toho odlovu zúčastnil ?
Ještě že je na 100%, že tahle fóra a názory na nich nejsou skutečným obrazem geocachingu.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 září 2013 - 7:04
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
#29 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 11 září 2013 - 7:24
Já to taky nepostřehl, podle obličeje ho fakt nepoznám. Ale pakliže je to tak, tak je to samozřejmě jeho věc. Díky za informaci.kolombo napsal/a:
Postřehl jsi, že se owner toho odlovu zúčastnil ?raven95 napsal/a:
Propagace GC je jedna vec, to je v poho, ale toto? Myslim, ze owner treba Hejkala musi bejt nadsenej, kdyz tam ukazali prekvapko po ceste i finalku...
Ještě že je na 100%, že tahle fóra a názory na nich nejsou skutečným obrazem geocachingu.
Publikováno 11 září 2013 - 7:28
Publikováno 11 září 2013 - 7:45
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 11 září 2013 - 7:47
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 11 září 2013 - 7:50
Za mě musím říct, že to nebylo až tak marné, čekal jsem něco mnohem horšího a hlavně katastrofištějšího. Nebýt toho, že na konci prozradili místo výlezu ze Styxu, tak to nebylo tak hrozné. A ti, kteří si stěžují, že je tím připravili o překvapení, jsou podle mého hlupáci, protože na Styx NELZE jít tak, že se prostě nechám překvapit, ač je to docela krátká cesta v podzemí, nelze tam jít bez přípravy a znalostí, jak by to tam mělo vypadat.
A logy té reportérky mají alespoň nějakou vypovídací hodnotu, o takových by si mnoho i třeba "drsnokačerů" mohlo nechat jen zdát. Nezalogovat TFTC mi přijde od "zkušeného" hledače mnohem horší.[/quote
tady hlupák jeden.
o Styxu ví skoro každý o co jde, mám je taky v jiném městě.
ale trošku se vyzradilo, co je na konci Hejkala. a to mne zamrzelo.
reportáž byla ve stylu teto TV a je to jejich věc.
kačerce Iva one přeji, aby ji to chytlo a hledala sama dálší.
jako hlupák druhej jdu tvořit kešky pro jiné hlupáky....
majtě sa chalani.B)
Publikováno 11 září 2013 - 7:51
*
Publikováno 11 září 2013 - 7:53
Paprikasi napsal/a:
Já to taky nepostřehl, podle obličeje ho fakt nepoznám. Ale pakliže je to tak, tak je to samozřejmě jeho věc. Díky za informaci.kolombo napsal/a:
Postřehl jsi, že se owner toho odlovu zúčastnil ?raven95 napsal/a:
owner s nima. AHA. TO JE JINÁ.
já bych neprozradil.
its the game, nicht vár,že?
Publikováno 11 září 2013 - 7:56
Publikováno 11 září 2013 - 8:03
Publikováno 11 září 2013 - 8:19
No tak to prezentovaný výběr keší tuplem ne. Co kus, to silnější kafe, dohromady kombinace, na kterou by žádný začátečník náhodou nepřipadnul. Už ty chudáky prozelyty Novo-kačery předem lituju, až zjistí, že ve skutečném GC slovníku je 100 x frekventovanější výraz pochcaný okap než ostrov pokladů. Když už někdo chce lámat mudly na GC, tak s oblibou říkávám, že by je měl napřed nechat přečíst si příslušné heslo na Necyklopedii, ať vědí do čeho jdou. Navzdory recesistické povaze toho projektu zrovna v našem případě postihuje realitu v kostce asi věrněji, než veškeré prezentace naše vlastní či televizní.kolombo napsal/a:
Zrovna u Loděnice (na kterou mám hezké FTF vzpomínky), jsem rád, že o ní po čase slyším, a že se se jí v mezích možností daří. Neviděl bych to tak černě - z větších měst je to na nějaké vyzkoušení levou zadní přece jen trochu z ruky, teď v září už se stejně nikdo moc do vody/na vodu nepohrne. A za těch pár měsíců, než zamrzne, se to pravidelným divákům dozajista vykouří z hlavy.
Pokud jde o příklad GC42R0K, ten sice na místní úřovni trochu starostí nadělal, pár stránek se tu popsalo, ale s odstupem času se zdá, že všechno skončilo relativně dobře, jak má - autor s vyčerpáním zájmu pověsil GPSku na hřebíček, krabka je v archivu, žádná další škoda se odtud neděje a svět se točí dál.
Publikováno 11 září 2013 - 8:19
cz7pka napsal/a:
... Prostě kdybych to ukázal nezasvěcenému, tak by do toho málo kdo šel.
což je možná nakonec dobře
Publikováno 11 září 2013 - 8:23
prazskychytrak napsal/a:
...a zajímalo by mě, jaká skvadra kačerů z toho vznikne
Žádná, televizní divák konzumuje jeden pořad za druhým a když běží třetí, tak si ten první nepamatuje. Natož aby se zvednul z gauče.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů