Smrk napsal/a:
prazskychytrak napsal/a:
...a zajímalo by mě, jaká skvadra kačerů z toho vznikne
Žádná, televizní divák konzumuje jeden pořad za druhým a když běží třetí, tak si ten první nepamatuje. Natož aby se zvednul z gauče.
souhlas
Publikováno 11 září 2013 - 8:25
Smrk napsal/a:
prazskychytrak napsal/a:
Žádná, televizní divák konzumuje jeden pořad za druhým a když běží třetí, tak si ten první nepamatuje. Natož aby se zvednul z gauče.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 11 září 2013 - 8:28
Smrk napsal/a:
prazskychytrak napsal/a:
Publikováno 11 září 2013 - 9:04
Toniczech napsal/a:
No tak to prezentovaný výběr keší tuplem ne. Co kus, to silnější kafe, dohromady kombinace, na kterou by žádný začátečník náhodou nepřipadnul.kolombo napsal/a:
Ještě že je na 100%, že tahle fóra a názory na nich nejsou skutečným obrazem geocachingu.
....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 září 2013 - 9:49
Nedělal bych z toho katastrofu. Podle logů jdou kačeři na Styx proto, že jim o něm řekl nějaký kamarád, nebo četli nějaké reportáže na webu, takže stejně většina z nich má hrubou představu, co je na Styxu čeká.Novom napsal/a:
Nebýt toho, že na konci prozradili místo výlezu ze Styxu, tak to nebylo tak hrozné.
Publikováno 11 září 2013 - 9:51
kolombo napsal/a:
raven95 napsal/a:
Propagace GC je jedna vec, to je v poho, ale toto? Myslim, ze owner treba Hejkala musi bejt nadsenej, kdyz tam ukazali prekvapko po ceste i finalku...
Postřehl jsi, že se owner toho odlovu zúčastnil ?
Ještě že je na 100%, že tahle fóra a názory na nich nejsou skutečným obrazem geocachingu.
Publikováno 11 září 2013 - 9:58
Orxion napsal/a:
link na video není, pls?
Publikováno 11 září 2013 - 10:04
Však já proti reportáži nic nemám, lidi ví a měli by vědět, do čeho jdou/půjdou, ale ukázat všem, kde že je výlez, tzn. jednodušší cesta do podzemí a to i běžným lidem, to být nemuselo, dokud drželi kameru na poklopu, bylo to fajn, pak ji ale zvedli a udělali záběr okolí, ten si mohli v klidu odpustit.R-A-von-B napsal/a:
Nedělal bych z toho katastrofu. Podle logů jdou kačeři na Styx proto, že jim o něm řekl nějaký kamarád, nebo četli nějaké reportáže na webu, takže stejně většina z nich má hrubou představu, co je na Styxu čeká.
Publikováno 11 září 2013 - 10:34
mudlodcera napsal/a:
Orxion napsal/a:
link na video není, pls?
ja ho ted hledala a bud si zaridis pristup na vojo a nebo prohledas jako ja ulo to a tam najdes celou reportaz (prave stahuji)
Publikováno 11 září 2013 - 11:22
Novom napsal/a:
Však já proti reportáži nic nemám, lidi ví a měli by vědět, do čeho jdou/půjdou, ale ukázat všem, kde že je výlez, tzn. jednodušší cesta do podzemí a to i běžným lidem, to být nemuselo, dokud drželi kameru na poklopu, bylo to fajn, pak ji ale zvedli a udělali záběr okolí, ten si mohli v klidu odpustit.R-A-von-B napsal/a:
Nedělal bych z toho katastrofu. Podle logů jdou kačeři na Styx proto, že jim o něm řekl nějaký kamarád, nebo četli nějaké reportáže na webu, takže stejně většina z nich má hrubou představu, co je na Styxu čeká.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 září 2013 - 11:40
Smrk napsal/a:
Můžeš se dát, prosím, link na Uložto? Hledám to už docela dlouho, ale nemůžu najít.
http://uloz.to/xEaqmL7K/extremni-geocaching-vi-kend-nova-2013-09-10-mp4
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 11 září 2013 - 12:15
Vidíš, jak jsi šikovný, odpověděl sis vlastně sám, najde to především ten, kdo tam bydlí, takže i případní mudlové. Ačkoliv pochybuju, že by se dostali až ke keši a to, že jste vylezli úplně jinde, bych tu být tebou moc nerozebíral, protože máš v listingu jasně napsané, kde výlez je, dál to může být klidně i nebezpečné.kolombo napsal/a:
Já tedy nevím, ale to pozná jen ten, co to tam zná, nepražák pozná prd. Chtěl bych vidět, kdo to bude lovit tak, že nejdříve bude hledat v reportáži ten záběr a pak to bude hledat v reálu, aby nemusel kousek brodit Botičem.
Navíc, třeba my vylezli úplně jinak, došli jsme Botičem až do Nuslí :-)
Publikováno 11 září 2013 - 12:23
Publikováno 11 září 2013 - 12:41
Dobesch napsal/a:
Zastanu se kolomba -- v listingu jsou dve moznosti vylezu z podzemi. Poklop je prvni znich, pak je zminena i druha. Jinak dale se da pokracovat treba az k Urban Legends nebo PTS -- zadne nebezpeci nehrozi. Spis budou lidi divne koukat - Botic pak uz (az na nejake to premosteni) vede otevrenym korytem.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 září 2013 - 13:11
Publikováno 11 září 2013 - 13:28
*
Publikováno 11 září 2013 - 13:29
Skywalker napsal/a:
to Stvanec: moc hezke, škoda že jsi pak začal škodit v cele republice jako Locked.
A to se Ti stalo jak ?
Publikováno 11 září 2013 - 14:17
novakovic napsal/a:
Skywalker napsal/a:
to Stvanec: moc hezke, škoda že jsi pak začal škodit v cele republice jako Locked.
A to se Ti stalo jak ?
A také ničit krabičky po celém Tišnově a okolí. A vydávat se za jiné lidi pomocí falešných účtů. Jaká byla historie u těchto akcí?
Publikováno 11 září 2013 - 14:29
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 11 září 2013 - 14:55
Publikováno 11 září 2013 - 15:25
Smrk napsal/a:
Tak jsem se na to konečně taky podíval a přišlo mi to v pohodě. Koho asi tak můžou nalákat ke hře ty chcíplé ryby a myši? :-)
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů