Opět přestal fungovat gccoment Ukazuje vám to spočítanou finálku na hlavní mapě? U mě jen dřívější přepsané keše(které už nejdou ani smazat), ale nové už ne.
nefunkční greasemonkey skripty pro Firefox
Publikováno 02 únor 2015 - 17:07
Opět přestal fungovat gccoment Ukazuje vám to spočítanou finálku na hlavní mapě? U mě jen dřívější přepsané keše(které už nejdou ani smazat), ale nové už ne.
Taktez mne to prestalo pracovat, nevidim ani nove ani stare. A tak jsem presel na GeoGet ve spolupraci s GeoKukem k plne spokojenosti . Myslim, ze gccomment uz nema budoucnost ale byl dobry .
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 02 únor 2015 - 19:34
Publikováno 02 únor 2015 - 20:46
Gccomment přestal fungovat ve firefoxu verze vyšší než 34, ve verzi 34.0 funguje normálně
Publikováno 02 únor 2015 - 21:53
nemam nic proti programum s db, sam gg vyuzivam na dlouhodobejsi plan, kde se zdrzim vice dni, ale pokud jedu neplanovane, jsem rad, kdyz vidim vylustene finalky s tradickami na "live" mape, pak si rychle stahnu jen urcite okoli, nebo kese pri trase
No vylustene finalky mas v databazi GG a v mape GeoKuk je vidis, vcetne parkovist, odbocek, stage multin a ... . Sice to neni "live", ale to u vylustenych finalek neni podstane. Navic ta mapa nezamrza jako ta od groundspeaku. A v GPSce mas pres GG stazenou celou republiku vcetne vsech finalek a poznamek, takze se nemusis obtezovat stahovani urciteho okoli. Aktualizacni kolecko cele republiky u GG trava cca 5 dni a nejnovejsi cache muzes aktualizovat kazdy den a tak data v GG mohou byt stare nejvic 1-5 dni. Kdyz ti pak vybouchne doprava do predem pripravene oblasti, tak mas vse v GPSce (to jsem zrovna vyuzil tuto sobotu).
Ja jsem gccomment leta pouzival, ale diky problemum s nim byl prinucen vice pouzivat GG a ted musim rict, ze to byla dobra volba. Prevest databazi z gccomentu do GG je otazka par minut pres GPX soubor a tak ani data jsem neztatil.
Ten gccomment je uz neudrzovany a jednou nastane situace, kdy uz dal nepujde nepojede. Tak je myslim dobre hledat jine reseni, pokud je cas. V kazdem pripade si vyexportuj finalky do GPX souboru. Myslim, ze se generuje se spatnou koncovkou, ale tu staci jen prepsat a je vse OK.
No ale kazdy si musi najit svoji cesticku, jak ukladat fanalky. Ja jen ted zjistuji, ze mi uz gccommen nechybi.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 13 únor 2015 - 15:51
Tak jsem si stáhnul alternativní prohlížeč - operu a tam gccomment jede bez problémů.
Publikováno 26 únor 2015 - 10:10
Tak jsem si stáhnul alternativní prohlížeč - operu a tam gccomment jede bez problémů.
tak jsem se snažil gccomment narvat do opery a tak funguje nějak napůl - na profilu normálně, ovšem když chci mapu tak to píše: gccomment needs to do maintenance - you will be redirected to your profil page. Mno tak nevím co si o tom mám myslet
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů