Alkeho melancholické vlákno
Publikováno 27 září 2013 - 4:02
Publikováno 27 září 2013 - 4:08
Publikováno 27 září 2013 - 4:48
Z TOHOTO VYPLÝVÁ JEDNO POZORUHODNÉ ZJIŠTĚNÍ: VÍCE JAK 50% HRÁČŮ JSOU PODVODNÍCI.
Publikováno 27 září 2013 - 5:08
Publikováno 27 září 2013 - 6:34
Alke04 napsal/a:
...
Z TOHOTO VYPLÝVÁ JEDNO POZORUHODNÉ ZJIŠTĚNÍ: VÍCE JAK 50% HRÁČŮ JSOU PODVODNÍCI.
Začnou ti tu odpovídat, že úkolem je dostat se na místo a zjistit odpovědi. U hvězdárny byli, odpovědi mají. Já osobně tuhle keš míjím právě kvůli tomu vstupnému. Navíc mám pocit, že motivem k této keši bylo nasbírání spousty FI logů při eventu bez nutnosti měnit logbook.
Publikováno 27 září 2013 - 6:35
AJFA
Publikováno 27 září 2013 - 6:35
Publikováno 27 září 2013 - 6:43
Alke04 napsal/a:
...
Tady jsi udělal velkou botu. Nemůžeš prohlásit "50% hráčů", když tvůj vzorek byli jen účastníci oné akce.
Publikováno 27 září 2013 - 6:48
Viz. pravidlo:
Povoluje se umisťování keší v pokladnách muzeí, hradů, zámků a jiných kulturních památek.
To je teprve deprese co...
Publikováno 27 září 2013 - 6:55
Publikováno 27 září 2013 - 6:58
petegeo napsal/a:
A ted navic koukam, ze kvuli "kesi" musis platit vstupne Hlavnimu městu Praha, jit dovnitr, takze nestaci jit jen k pokladne, takze je to tim padem komercni kes odporujici pravidlum, a nemela byt schvalena a mela by byt zrusena.
Viz. pravidlo:
Povoluje se umisťování keší v pokladnách muzeí, hradů, zámků a jiných kulturních památek.
By me taky zajimalo, kolik Alke bere provizi od planetaria z toho vstupnyho Kdyby dostal dvacku z kazdyho listku, tak to ma nejakejch 6 litru. To potesi. Ale celkem chapu ze je zpruzelej ze dalsich 300 lidi mu zalogovalo bez placeni. Ja teda bych smazal log kazdymu, kdo se neprokaze platnou vstupenkou
Publikováno 27 září 2013 - 7:15
petegeo napsal/a:
A ted navic koukam, ze kvuli "kesi" musis platit vstupne Hlavnimu městu Praha, jit dovnitr, takze nestaci jit jen k pokladne, takze je to tim padem komercni kes odporujici pravidlum, a nemela byt schvalena a mela by byt zrusena.
Viz. pravidlo:
Se stejnou logikou by nesměla být spousta dalších kešek (např. na rozhlednách, jen v Pražské ZOO jsem zjistil, že jich je několik, když jsem hledal nějaké tradičky v Praze atp.). Za ty se musí taky platit... Stejně jako na ISS, tam si taky musíš zaplatit "let" na oběžnou dráhu...
Vždy je potřeba rozlišovat, jestli se dotyčný na tom snaží vydělat. U Alkeho to sice nepředpokládám, na druhou stranu jeho argumentace se mi hrubě nelíbí...
Část protiargumentů tu shrnuli ostatní (že se platilo i rodinné vstupné atp.) a k tomu nazývat hned ty, co ti nenapsali odpověď okamžitě, že si od někoho odpověď zjistili, to je dost zcestné. Občas se mi totiž také stane, že třeba zapomenu poslat odpovědi, protože jsem myslel, že jsem je už zaslal... A když mi pak autor earthky napíše, tak je pošlu, jenže třeba nemusím být hned na webu, takže odepíši druhý či třetí den - to snad není důkaz, že si ty odpovědi zjišťuji u někoho jiného? Vím, že je to možnost a že spousta lidí si asi většinu odpovědí zjistila možná jinde, případně tu jednu odpověď, která asi je nutná zjišťovat na místě si tiply, ale to neznamená, že můžeš obviňovat všechny šmahem!
Publikováno 27 září 2013 - 7:18
Publikováno 27 září 2013 - 7:24
No v tech ZOO a rozhlednach a pod. jsou povolene viz. cele pravidloRoman_Jaromer napsal/a:
Se stejnou logikou by nesměla být spousta dalších kešek (např. na rozhlednách, jen v Pražské ZOO jsem zjistil, že jich je několik, když jsem hledal nějaké tradičky v Praze atp.). Za ty se musí taky platit... Stejně jako na ISS, tam si taky musíš zaplatit "let" na oběžnou dráhu...
19. Keše v komerčních prostorách
Povoluje se umisťování keší v infocentrech měst, obcí a turisticky atraktivních cílech (rozhledny, ZOO).
Povoluje se umisťování keší v knihovnách za předpokladu, že autorem keše není speciálně zřízený nick zaměstnance knihovny.
Publikováno 27 září 2013 - 7:31
Alke04 napsal/a:Z TOHOTO VYPLÝVÁ JEDNO POZORUHODNÉ ZJIŠTĚNÍ: VÍCE JAK 50% HRÁČŮ JSOU PODVODNÍCI.
Na tom celkem není nic k údivu ve světě, kde se s podvody setkáváme skoro na každém místě ...
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 27 září 2013 - 7:37
petegeo napsal/a:
No v tech ZOO a rozhlednach a pod. jsou povolene viz. cele pravidloRoman_Jaromer napsal/a:
19. Keše v komerčních prostorách
Povoluje se umisťování keší v infocentrech měst, obcí a turisticky atraktivních cílech (rozhledny, ZOO).
Povoluje se umisťování keší v knihovnách za předpokladu, že autorem keše není speciálně zřízený nick zaměstnance knihovny.
No, ale vždyť planetárium je něco podobného, proto jsem to psal...
(tedy, alespoň mně se zdá, že planetárium je něco podobného, někomu se líbí hrad, někomu planetárium). A nepředpokládám, že by v pravidlech byly vyjmenovány všechny různé možnosti turisticky atraktivních míst... Že to jsou hlavně příklady.
Publikováno 27 září 2013 - 7:49
Roman_Jaromer napsal/a:
Občas se mi totiž také stane, že třeba zapomenu poslat odpovědi, protože jsem myslel, že jsem je už zaslal...
Proti tomuhle je celkem snadná obrana. Nejdříve napsat odpovědi a až pak logovat.
Publikováno 27 září 2013 - 7:59
Publikováno 27 září 2013 - 8:02
Publikováno 27 září 2013 - 8:06
petegeo napsal/a:
Když si to přečteš pořádně, tak z toho plyne, že v těch ZOO apod. to smí být jen v jejich infocentrech nebo na pokladnách O vnitřním areálu či prostoru, kam Tě pustí až po zaplacení vstupného, tam nevidím nic...
Jinak mně takovéto kešky nevadí, takže tohle ode mne neberte jako rejpání nebo dokonce touhu po tom aby takovéto schránky nebyly povolovány nebo byly dokonce rušeny
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů