Souhlas s Modrákem, jen bych platnost toho tvrzení trochu rozšířil: Pokud zakládáš keše cíleně tak, aby přitáhly co největší masy lidí (a přinesly co největší počet FP), pak se nemůžeš divit, že v té mase lidí najdeš vedle poctivých hráčů i spoustu vychytralců, kteří si pravidla vykládají po svém. Dokonce bych řekl, že procentuálně bude těch vychytralců u masovek více naž v průměrné geopopulaci. Pozor - tím nijak nesnižuji tvé ownerské zásluhy.Modrak napsal/a:
A co se divis? Zalozils kes pro megaevent, prevalcovali ti ji navstevnici ME s plnou paradou. Nastesti je virtualni, tak ji aspon nemohli znicit. Jini naopak sve kese pred tihle najezdem chranili a odnesli si je domu. Kazdy sveho stesti strujcem a kd chce kam, pomozme mu tam, jak by rekla teta Katerina
Proč myslíš? Já se ve svém okolí s podvody a zlodějinami prakticky nesetkávám. Kdybych občas neotevřel noviny (s TV jsem se rozloučil už dávno), tak bych ani nevěděl, že se takové věci dějí. A podobně, kdybych občas nenahlédl do zdejších depresivních debat, tak bych ani nevěděl, že keše jsou pořád vymudlené, že CWGčka se jen kradou. Já většinou nacházím hezké keše a překvapivě často v nich objevím celou hrst těch posvátných dřevěných koleček. Je ale taky pravda, že k masovkám se vydávám jen zřídka.prazskychytrak napsal/a:
Na tom celkem není nic k údivu ve světě, kde se s podvody setkáváme skoro na každém místě ...