Pomoc Petře Slavíkové ze Zlína
Publikováno 07 říjen 2013 - 15:54
Publikováno 07 říjen 2013 - 16:21
v tom článku na novinkách píšou, že podpořit se dá i ten registr dárců, protože pojišťovna ten odběr a vyšetření stejně celý neproplatí.Orxion napsal/a:
rád bych pomohl, ale znovu mě asi ten test dělat chtět už nebudou
Publikováno 08 říjen 2013 - 18:21
Dnes se ke mně dostala neskutečně dojemná "prezentace" od Petřiny kamarádky v Kanadě určená hlavně lidem v Kanadě. Pokud ale nakopne i někoho v naší zamičce, bude to jen dobře.
Publikováno 08 říjen 2013 - 20:03
no já to myslel tak že v tom registru už jsem .. a znovu se asi nemá cenu registrovat .. říkal sem si že když už dávám krev, proč se neregnout i sempoohDA napsal/a:
v tom článku na novinkách píšou, že podpořit se dá i ten registr dárců, protože pojišťovna ten odběr a vyšetření stejně celý neproplatí.Orxion napsal/a:
rád bych pomohl, ale znovu mě asi ten test dělat chtět už nebudou
Publikováno 15 říjen 2013 - 10:05
Díky změně systému stránek GC.cz oživuju ještě toto starší téma.
Ode dneška jsem i já v registru dárců kostní dřeně. Pokud ještě také někdo uvažujete o vstupu anebo máte snad nějaké obavy, tak můžu potvrdit, že samotná registrace je úplná sranda, desetiminutová záležitost, z toho 5 minut zabere vyplnění dotazníku a samotný odběr je tak max. 2 minuty vašeho času.
Popravdě mě ale dost zklamala účast. Ve Zlíně po celkem masivní kampani v minulém týdnu jsem očekával na transfuzní stanici ne-li stovky zájemců, proto jsem tam také přijem půl hodiny před otevírací dobou. Když jsem zhruba za hodinu nemocnici opouštěl, sešlo se nás tam všehovšudy deset :-(
Proto bych chtěl ještě jednou všechny poprosit.
Pokud někdo můžete darovat kostní dřeň, udělejte to. Pokud z nějakého důvodu nemůžete, můžete pomoci alespoň finančně přímo nadaci pro transplantaci kostní dřeně nebo třeba přímo Petře Slavíkové tím, že se zapojíte do aukce CWG a geocoinů, která je nyní vedená v sekci Inzerce.
Více se můžete dozvědět přímo u mě pomocí SZ nebo třeba zde http://www.thepetraproject.com
Díky všem.
Publikováno 15 říjen 2013 - 16:23
Protože se mi nedaří editovat inzerát v sekci Inzerce (nevím jestli je to chyba nebo záměr), posílám informaci zde.
Došlo k příhozu na hromadu CWGček. Díky tedy mockrát kačeru AAAhz
Jo a taky mi dnes do ruky dorazily dražené coiny od Bo.T.La. Naživo jsou mnohem hezčí a hlavně větší, než se zdá z fotek. Mockrát mu díky.
Aktuální rozsah aukce je tedy:
1) 383ks dřevěných (FOTO a SEZNAM) koleček, které věnovali lalos, Bo.T.L, Jacka.dominikánka a Leneh obsahující
-369ks CWG
-4ks neoficiální CWG
-2ks PWG - Polsko
-1ks SWG - Slovensko
-5ks GWG - Německo
-2ks QWG - Kanada/Quebec
-Nejvyšší nabídka......Aaahz........3100Kč
2) Neaktivovaný geocoin 12-12-12 Multi Event South Bohemia, Czech Republic - věnoval Bo.T.L. FOTO
-Vyvolávací cena........250Kč
3) Neaktivovaný geocoin Leap into Caching 2012 Multi-Event South Bohemia - věnoval Bo.T.L. FOTO
4) Neaktivovaný geocoin Gladiator Geocoin Antique Gold - věnoval Skywalker V FOTO
5) Neaktivovaný geocoin Geojih regions geocoin - Český Krumlov - věnoval Skywalker V FOTO
-Nejvyšší nabídka......Leneh........350Kč
Publikováno 16 říjen 2013 - 19:30
Tak aukce je opět o něco navýšena, nejvyšší příhoz má nyní opět Libor.29. Mockrát mu díky.
Připomínám, že aukce končí zítra, tj. ve čtvrtek 17.10. ve 20:00.
Pokud někdo chce přihazovat, klidně pište do tohoto vlákna. Pokud by náhodou některé coiny nebyly vydraženy, tak bude aukce coinů bez příhozů pokračovat.
1) 383ks dřevěných (FOTO a SEZNAM) koleček, které věnovali lalos, Bo.T.L, Jacka.dominikánka a Leneh obsahující
-369ks CWG
-4ks neoficiální CWG
-2ks PWG - Polsko
-1ks SWG - Slovensko
-5ks GWG - Německo
-2ks QWG - Kanada/Quebec
-Nejvyšší nabídka......Libor.29........3200Kč
2) Neaktivovaný geocoin 12-12-12 Multi Event South Bohemia, Czech Republic - věnoval Bo.T.L. FOTO
3) Neaktivovaný geocoin Leap into Caching 2012 Multi-Event South Bohemia - věnoval Bo.T.L. FOTO
4) Neaktivovaný geocoin Gladiator Geocoin Antique Gold - věnoval Skywalker V FOTO
5) Neaktivovaný geocoin Geojih regions geocoin - Český Krumlov - věnoval Skywalker V FOTO
Publikováno 17 říjen 2013 - 6:31
Opět došlo k navýšení aukce CWG, díky Aaahz za příhoz.
Upozorňuji, že konec aukce je dnes ve 20:00. Aby v tom nebyly nějaké velké zmatky v závěru přihazujte prosím do tohoto fóra.
Jo a 3 krásné geocoiny ještě stále čekají an své majitele ;-)
-369ks CWG
-4ks neoficiální CWG
-2ks PWG - Polsko
-1ks SWG - Slovensko
-5ks GWG - Německo
-2ks QWG - Kanada/Quebec
-Nejvyšší nabídka......AAAhz.........3300Kč
Publikováno 17 říjen 2013 - 13:52
V době kolem osmé hodiny bude možnost zareagovat vždy 10 minut po posledním prihozu abychom se vyhli dohadům kdo přihodil 19:59 a kdo až 20:01. O to taky totiž vůbec nejde.
-369ks CWG
-4ks neoficiální CWG
-2ks PWG - Polsko
-1ks SWG - Slovensko
-5ks GWG - Německo
-2ks QWG - Kanada/Quebec
-Nejvyšší nabídka......E+P.........3400Kč
Publikováno 17 říjen 2013 - 15:13
Další příhoz a také jedna nová žhavá informace.
Kontaktoval mě Rubick aka Moravian Reviewer, který do aukce dodá pro zvýšení atraktivity blíže neurčené množství velmi vzácných revírnických CWG.
Velmi mu tímto děkuji ;-)
1) 383ks + ??ks dřevěných (FOTO a SEZNAM) koleček, které věnovali lalos, Bo.T.L, Jacka.dominikánka, Leneh a Rubick obsahující
-369ks CWG
-4ks neoficiální CWG
-2ks PWG - Polsko
-1ks SWG - Slovensko
-5ks GWG - Německo
-2ks QWG - Kanada/Quebec
-?ks RWG - Revírnické CWG
-Nejvyšší nabídka......Aaahz.........3500Kč
Publikováno 17 říjen 2013 - 16:32
Aktuálně....
Kromě rubicka přispěje speciálními vzácnými revírnickými CWG také madbin aka Voyager Reviewer + přislíbil blíže neurčené množství "přebytků".
Mám hroznou radost z vašich příspěvků, sbírka je dle mého již VELMI atraktivní.
Publikováno 17 říjen 2013 - 18:31
Poslední půlhodinka aukce.
Doufám, že se ještě podaří něco udat ;-)
Publikováno 17 říjen 2013 - 18:58
I přes mírné poškození o kterém se píše v Otázkách zvyšuji na 3600 Kč.
Publikováno 17 říjen 2013 - 19:01
Skvělá zpráva. Díky moc. Pokud chce ještě někdo reagovat, mám možnost do cca 20:10. Pak bude aukce uzavřena.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů