pepa.z.pocernic napsal/a 18 Říj 2013 - 17:50:
pošli to gpx
Na to abych ho vložil je velkej kam ti ho mám poslat?
Publikováno 18 říjen 2013 - 19:11
Nahraj to tady na serveru v souborech do kategorie soubory pro admina (snad jsem to nastavil dobře)
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 18 říjen 2013 - 19:38
Jestlipak jdou nálezy nahrát také pomocí geogetu? Zkouším to různými exportními formáty, ale zatím mi nefungují.
Publikováno 18 říjen 2013 - 19:38
Na to je v GG primo makro. Staci se podivat do pluginu. A taky si precist navod k pouzivani fora.
Publikováno 18 říjen 2013 - 19:41
Nikam. Nahrava se to samo rovnou na web.
Publikováno 18 říjen 2013 - 19:42
martinracek26 napsal/a 18 Říj 2013 - 18:37:
Pepo si to dělal nějak ručně že je tam najednou mám?
Ne, stal se zázrak, nechápu...
Keres napsal/a 18 Říj 2013 - 18:38:
Jestlipak jdou nálezy nahrát také pomocí geogetu? Zkouším to různými exportními formáty, ale zatím mi nefungují.
z GeoGetu exportní formáty nepoužívat! Používat přímé posílání na server
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 18 říjen 2013 - 20:32
Pepa uz na prbolem prisel - ocekava to tu jinou verzi GPX, nez jakou ti vygeneruje gc.com -> chces to 1.0.1, ale ty tam ladujes 1.0.0. Bud si prehod vezri na gc.com nebo pockej, az se pepa dostane k oprave.
Publikováno 18 říjen 2013 - 20:36
omluva - měl jsem špatně ownerID
Publikováno 18 říjen 2013 - 20:37
Dokonce Hlevne, ze se to vyresilo
Publikováno 14 únor 2017 - 15:52
Tak mám taky problém.
Rád bych si vytvořil puntíkatou mapu jen s T5 nálezy.
Gord mi doporučil jednu cestu, tak jsem se po ní vydal, ale dostal jsem se do problémů.
Vytvořil jsem si zde druhý účet, a na něho chtěl nahrát jen GPX s T5, ale i když mi píše,
že se stáhlo všech 26, tak v seznamu vidím jen 5.
Nevíte, kde může být chyba?
Nebo jak to udělat jinak, zkoušel jsem i PQ, ale tam se mi nestáhly archivované.
Publikováno 03 červenec 2017 - 11:19
Dříve mi fungovalo nahrávání nálezů na geocaching.cz, takže mám správně nastavené ownerID a správný typ GPX. Ale od jisté doby mi upload končí v chybách:
Warning: zip_open(): Empty string as source in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 26
Warning: zip_read() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 27
Warning: zip_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 38
Warning: DOMDocument::load(): Empty string supplied as input in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 43
Co s tím, když na soukromé zprávy adminovi nikdo nereaguje?
Publikováno 10 srpen 2017 - 20:13
Aktualizují se ještě podklady pro generování mapiček tady v sekci Geocaching? Když nahraju nálezy, tak u hodně z nich nevidím jméno. Vím, že v minulosti to dělaly PM keše, ale třeba GC71F99 není PM a název nevidím :-(
Publikováno 12 srpen 2017 - 16:44
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 12 srpen 2017 - 17:51
muffinak napsal/a 03 Čvc 2017 - 10:19:
Dříve mi fungovalo nahrávání nálezů na geocaching.cz, takže mám správně nastavené ownerID a správný typ GPX. Ale od jisté doby mi upload končí v chybách:
Warning: zip_open(): Empty string as source in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 26Warning: zip_read() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 27Warning: zip_close() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 38Warning: DOMDocument::load(): Empty string supplied as input in /var/www/www.geocaching.cz/www/admin/applications_addon/other/geocaching/modules_public/nalezy/upload.php on line 43
Co s tím, když na soukromé zprávy adminovi nikdo nereaguje?
Publikováno 09 březen 2020 - 10:41
Nějak mi přestalo fungovat generování těch puntíkatých map na geocaching.cz. Nahrání projde normálně, keše v seznamu jsou, ale puntíkatá mapa se neupdatuje. Tušíte někdo, v čem je problém?
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů