Já jsem autostat používal, ale stahování logů ne, na svých keších jsem je jednou za čas stáhnul ručně. Tehdy přes Geojarry, jinak to nešlo. Teď i s tím omezením na 30 najednou a s několika čekacími minutami se to stáhne rychleji. Ale nemám keše s několika tisíci nálezy. Bývala tam funkce Stáhnout určitý počet posledních nálezů, to by stačilo, víc než 30 nálezů od minulého stažení tam určitě nebude, ale nevím, jestli v dnešním API stahování tato funkce je. Asi ne, když je tam funkce Stáhnout jen nové (tj. Aktualizovat). Teď tu Geoget nemám, nepodívám se.
GgStat poradna - kdyz statistiky zlobi
Publikováno 03 July 2015 - 10:09
Právě že když to spustím manuálně import, aktualizovat nálezy tak je to šup šup..prostě bere jen nové od posledního importu, Mám win 7, anglickou verzi original. Gc. com mám v angličtině a čas mám UTC+1
Publikováno 03 July 2015 - 10:21
Priznam se, ze se uz vubec neorientuji, s cim konkrtne mate problem. Takze jen par vykriku, mozna do prazdna:
- To, ze pri stahovani vyskoci "chyba 140", preci prinejmensim neznamena, ze to spadlo, zahucelo, nebo se zaseklo. Vzdyt i v tom dialogu se pise, ze to muze byt jen docasny problem a opakovany pokus muze vesele fungovat... a odpocitava se tam cas na tlacitku "Znovu". Proc asi?
- V soucasne verzi GG se uz skutecne datum posledni aktualizace resi jinak nez drive. Hodnota v puvodnim INi se pouzije jen tekdy, kdyz to neni v databazi poznamenane. Jinak se ignoruje. Hodnota se uklada to tabulku metadata.
- Limit 30000 logu je pro mne novinka.
Publikováno 03 July 2015 - 10:32
Právě že když to spustím manuálně import, aktualizovat nálezy tak je to šup šup..prostě bere jen nové od posledního importu, Mám win 7, anglickou verzi original. Gc. com mám v angličtině a čas mám UTC+1
Tak bych se priklonil k tomu, co psala Petulinka - jde o stahovani logu na tvych kesich. Pokusne zakaz stahovani techto logu v davce pro ggstat a spust to. Ostatne v jakekoli davce pro combine muzes potlacovat zpracovani jednotlivych prikazu davky nebo v davce "krokovat", tedy spoustet jeden prikaz za druhym. Snadno tak dojdes k prikazu, ktery ti dela potize.
Haluma: myslim, ze to neni problem GG a uz vubec ne ten problem, ktery jsme resili minuly tyden. Hlavni problem je v tom, ze se lidi nevyjadruji jasne a jednoznacne.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 03 July 2015 - 10:33
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 July 2015 - 11:14
Už jsem ti o tomto problému přece psal nedávno, tiše jsme se dohodli že to budeme opravdu řešit až v nové verzi. Až bude dotyčný v Brně, tak se mu na to půjdu podívat a vyzkouším zda se to náhodou "samo" neudobřilo. To číslo není přesné, z mejlu Groundpeaku nevyplynulo od přesně jaké hodnoty negenerují MyFinds.
- Limit 30000 logu je pro mne novinka.
- [/list]
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 03 July 2015 - 11:15
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 03 July 2015 - 11:56
Ja to asi nejak zazdil, protoze si na to fakt nepamatuju.
Zrovna tohle je vec, ktera se dost blbe ladi, tolik kesi fakt nemam.
Publikováno 03 July 2015 - 16:25
Já si teď nahodil jeho profil jako třetí na svém počítači, kde už to pro dva uživatele bez problémů chodí, a zkusím jak to stahování pojede. Bohužel jsem to na začátku zblbnul, měl jsem mu tam nacpat databázi keší Česka a okolí, takhle mi to na 10000 skončilo s limitem počtu listingů. Neva, zítra a pozítří je taky den. Pak dám vědět...
Jo, a to chování při tahání je stále stejné - cca 850 nálezů a pauza a pak dalších cca 850.
Publikováno 03 July 2015 - 18:30
Tak bych se priklonil k tomu, co psala Petulinka - jde o stahovani logu na tvych kesich. Pokusne zakaz stahovani techto logu v davce pro ggstat a spust to. Ostatne v jakekoli davce pro combine muzes potlacovat zpracovani jednotlivych prikazu davky nebo v davce "krokovat", tedy spoustet jeden prikaz za druhym. Snadno tak dojdes k prikazu, ktery ti dela potize.
Haluma: myslim, ze to neni problem GG a uz vubec ne ten problem, ktery jsme resili minuly tyden. Hlavni problem je v tom, ze se lidi nevyjadruji jasne a jednoznacne.
Kde přesně zakážu stahování logů z mých keší? Mám to odškrtlé jak přímo při spuštění autostatu tak v souboru autostat.ini
Publikováno 03 July 2015 - 18:42
Napred zjisti, jestli je to opravdu stahovani logu na vlastnich kesich. Zkus krokovat v davce, kazdy krok pak musis potvrdit. Tak zjistis, ktery prikaz dela to, co ty nechces.
GeoGet:
Publikováno 03 July 2015 - 19:08
Napred zjisti, jestli je to opravdu stahovani logu na vlastnich kesich. Zkus krokovat v davce, kazdy krok pak musis potvrdit. Tak zjistis, ktery prikaz dela to, co ty nechces.
a to krokování nastavím kde?
Publikováno 03 July 2015 - 19:11
Spust Combine, vyber prislusnou davku a pak klikni na tlacitko Krokovani.
GeoGet:
Publikováno 03 July 2015 - 20:37
Gorde, on přece celou dobu mluví o AutoStatu, ne o Combine a jeho dávce...!
Publikováno 03 July 2015 - 20:42
Mikrom uz daaaaavno predelal autostat do davky.
GeoGet:
Publikováno 03 July 2015 - 20:47
No jasně, Mikrom udělal dávku do Combine, ale AutoStat žije přece dál a spousta uživatelů ho používá. Navíc ho Arne udržuje a vytváří nové verze...
Publikováno 04 July 2015 - 22:59
HaLuMa: Tak první výsledek. Pokud při tahání nových logů dojde k předčasnému ukončení - například díky vyčerpanému limitu na stahování listingů - tak už se ani další den nedá pokračovat. Prostě si to myslí, že bylo všechno dotaženo a nic nezbývá.
Publikováno 10 July 2015 - 9:56
Tak 40000 nálezů se načetlo v pořádku a další aktualizace už jsou rychlé a nic nového nenacházejí. A je úplně jedno, zda je to voláno "ručně" nebo přes Autostat.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 10 July 2015 - 9:59
Publikováno 03 December 2015 - 12:43
??? Já statistiku ze Statoru vidím. Jen se načítá do nízkého okna s posouvátky, které se ale po načtení zvětší. To se dřív nedělo a nevím, jestli to není příprava k dalšímu updatu - oříznutí na nudli.
Že ze stránek něco zmizí, občas, mě nepřekvapuje. Je dobré počkat a ono se to třeba objeví. Jako při ukládání statistik do profilu občas chybí tlačítko Save, ale za pár (desítek) vteřin se objeví.
Publikováno 03 December 2015 - 15:57
A sakra, vrazili tam <iframe>. To může mít víc důsledků, než se na první pohled zdá...
Publikováno 03 December 2015 - 17:48
Aha, to by vysvětlovalo to ignorování kaskádových stylů, zkusím se na to podívat, ale bude to trvat nejspíš pár dnů.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů