HANSMATT: nejdřív jsem chtěl zkorigovat vypalcování směrem nahoru , neb jak někdo řekne cokoliv sebeméně pozitivního o PWT, hned je mu nafackováno a fanatiky já nerad... ale pak jsem se zarazil a začal trochu přemejšlet (konečně jednou včas).
Ono je v tom postu několik podivných věcí.
Subjektivní hodnocení. No dejme tomu. Nesmí se ale podsouvat do nějaké konfliktní pozice (300 běžných keší, dobrý obchod,...) jinými slovy, je to stejná demagogie jako trollování proti PWT. Ne ne.
Zase implikuje, že owner je povinnen dělat něco pro vostatní. Udělals za svý a ve svým keš pro nás, tak koukej makat, ať se nám líbí a to furt. Jinak archív a ty seš póvl. Tak takhle taky ne, nemyslím si, že je to správný výklad pravidel. Ať je keš jakákoliv, ať průběhem času má jakýkoli osud, ownera nesprávno takto kádrovat.
Jiný owner by byl rád za zvýšený provoz na jeho keši. Hele, absurditu tohoto výroku jsem si uvědomil poprvé. Proč owneři keše dělají? Těch pohnutek je jistě víc. Předpokládat, že proto, aby na ni přišlo co nejvíce lidí a že toto ownera těší, je ze stejného ranku, jako sledování počtu nálezů. Proč ale je spousta odlovů na keši kvitována jako pozitivní a na druhé straně je kačer nazýván honibodem? Aby to nebylo jen tím, že počty nálezů na jednotlivé keši nejsou tak na očích, v tabulkách.
Tento příspěvek byl upraven od Citecka: 19 prosinec 2013 - 10:30