Díky za Tvůj příspěvek. Rád jsem si to pročetl a musím říct, že ti ty tvoje příhody jak je sem postupně píšeš, tak trochu závidím ;.) Tedy kromě té s tím kancem "jak medvěd". To bych se asi posr... Natož s ním klábosit ;-)
Já s tím v zásadě celkově souhlasim. A řekl bych, že to může fungovat u všech lesních keší s nějakým "normálním" provozem.
Jediný (ale asi podstatný) je, že umístění takové keše (neřkuli série keší) není normální stav. Tedy není to ten případ, že ty projdeš jako jedinej za ten den kolem srnce a ani si ho nevšimneš.
Stav, kdy kolem toho srnce projde dvacet, třicet lidí (fakt nevím jenom jsem to číslo plácnul) a honěj ho z jedný strany lesa na druhou a každej řekněme třetí čtvrtej je právě ten hulvát o kterým mluvíš, tak takovej stav není normální. A do toho lesa přirozeně nepatří, protože pak je ten srnce neustále na "honu". A pochybuju, že si ten pocit nějak extra oblíbil...
ono třicet "Kmoter Lišek" by v tom lese asi taky trochu narušilo rovnováhu. Tedy nemůžu předpokládat, že třicet lidí, kteří se vydají na novy powerTrail JTJPT ji nenaruší.
Tento příspěvek byl upraven od Paprikas(i): 23 prosinec 2013 - 10:41