takže o víkendu (sobota) jsme si dali tuhle sérku .. pár postřehů (třeba někdo užije), všechno slušně zaměřené, a až na pár případů s hintem kdy si owner spletl pár botanických termínů (hledáte olši a on je to modřín / hledáte břízu ale je to habr / hledáte vrbu ale je to třešeň) to bylo v pořádku.
pár tipů, idálení složení posádky vozu (aspoň pro nás) - 5 lidí
- řidič (bez komentáře)
- záložní řidič (buď odpočívá nebo naviguje)
- levý pasažér běhá pro levé kešky, pravý pro pravé a prostřední osoba diktuje hinty a v mezičase připravuje na náhlavníky další nálepky (k logování)
jeli jsme to zrhuba tímto způsobem:
- zastavíme, blikačky
- ten na jehož straně je keš vyběhne, najde, nalepí, nasedne
- jedeme na další
pokud je problém při hledání vybíhá i druhý a společně dohledávájí, jen asi v jednom nebo dvou případech náš vyběhlo víc .. v případě T4 jsem většinou vystoupil i já a posloužil jako živý žebřík (207cm)
během prvních cca 15-20ti se posádky jistě perfektně zapracují .. ideální je mět na palubce navigaci (u nás montana) kdy řidič vídí hrubou pozici keší na mapě a lépe se mu určuje kde zastavit. navíc často jsou u kešek už chodníčky takže se dá zastavit velmi přesně
později můžu přihodit nějaké fotky, jinak první kešku jsme dali cca 1:25 a poslední někdy před 12tou hodinou .. poslední je uprostřed lesa a jde se k ní přes bahno .. takže taková protahovací ) .. co sme četli logy nějaká parta z Pardubic to dala za nějakých 8h
ps: pokud nemáte pt rádi, tak si to nečtěte a neragujte (honzák a spol), osobně nechápu proč si vůbec někdo kdo PT nemá rád namáhá si tohle téma číst a neustále se vyjadřovat, ale to je Váš problém, prostě dejte palec dolů, a nereagujte dík ) .. pokud má někdo dotaz tak se ptejte, možná i odpovím :-D
EDIT - sice jsem měl v autě pár nárhadních krabiček a logbooků, ale nebylo je potřeba :-D
Tento příspěvek byl upraven od Orxion: 17 listopad 2013 - 18:04