Kde berete tu představivost, jak se takový odlov odehrává, když se ho neúčastníte?
A jaké jste to nátury, že používáte k popisu jen negativa? Teda JEN ty jízlivostě?
Teda, mě by to z toho auta taky vůbec nebavilo; ale že bych měl hlásat, že co autosérielovec, to podkačer, to bych radši tržil hřebík do boty.
Teda, co jsi to tam mezi řádky vyčetl? Nebo jsi to tam chtěl vyčíst? To tam vůbec nebylo. Nebo snad.... Ne, nebylo. Já jezdím autem hodně. A série jsem lovil pěšky či na kole. A prostě si neumím představit, že bych lovil takový powertrail autem, a už vůbec ne tak, jak to popsal Orxion. Já to zažít nechci, teď, a nemyslím si, že v budoucnu ano. Třeba to zažiji. Třeba změním názor. Nemyslím si to, ale když jsem to nezažil, uznávám, že se můžu v hodnocení mýlit. Nemyslím si, že kdo tohle loví, je horší kačer, proč?, vždyť může mít na kontě výkony, ze kterých si sednu na zadek a může to být bezva kluk či holka. Lidi loví a logují mnoha způsoby, které mně přijdou divné, nebo rovnou špatné. Mně těší, když mysterku vyřeším sám, těší mne, když na vyšší terén vylezu sám. K čemu mi je ve statistikách D5, na kterou jsem nepřišel? K čemu T5, na kterou jsem se díval zespodu? Takové body nepotřebuji, radost mi nepřinesou. A pokud bych to lovil v týmu, jak popsal Orxion (jeden vlevo, druhý vpravo, řidič řídí, mrskáme nálepky..., atd), tak bych se sice s kamarády asi v autě docela dobře bavil, ale ta hromada bodů by mně nijak netěšila. Proto do tohoto způsobu nepůjdu. Ale že to baví někoho jiného, je úplně v pořádku.