Alke, k Tvým argumentům bych mohl opět oponovat, že i ta nejhorší zaokapovka má zpravidla něco víc, než keš(e) na PWT, nebo že v dobré partě je to jistě zábava, stejně tak, jako v dobré partě zábava naprosto cokoliv (třeba i kydání žumpy), nebo že jedna špatná keš je problém, kdežto 300 špatných keší je super .... ale to už tu všechno bylo.
Když už to ale bylo na mě, tak dodám toliko, že ta zde uvedená fotka rozhodně není jediná a už jsem podobných viděl docela hafo a to, že se tohle (zatím) neděje na JTJPT se dá celkem logicky vysvětlit tím, že tento PWT je nový. Počkej za rok, jestli tedy vůbec rok přežije - je to přeci jen věc na jedno použití, že ....
Ale hlavně - máš naprostou pravdu v tom, že je to součást hry a že si každý může lovit co chce, v tom s tebou naprosto souhlasím a pokud to někoho baví, nechť si to klidně loví - já nikomu nic neberu. Nic to ale nemění na tom, že i já mám nárok na to, vyjádřit svůj názor na věc - a to, že i nejhorší zaokapovka má zpravidla mnohem víc do sebe a taky podstatně delší životnost, než všechny PWT dohromady, tak to mi nikdo nevymluví.
Pokud někdo tvrdí, že krabička od krému Nivea, zahrabaná do odpadků, s listingem okopírovaným bez jakékoliv změny z wikipedie, je lepší, než udržovaný PT, tak především není žádná autorita, která může takovéhle soudy vydávat.
Zamysli se hlavně nad sebou !!!!
Kdo Ti dal právo kritizovat takhle druhé ??
Už s tím jdi víš kam ......