IE11 je vubec nejakej divnej, dela si co chce. Teda, on IE obecne je divnej, ale to je diskuze na jiny vlakno
Publikováno 14 November 2013 - 22:54
Publikováno 14 November 2013 - 22:54
Mám ho na c: Co je "přenosná" instalace nevím. Zkoušela jsem to aktualizovat několikrát, ale nemůžu přepnout režim offline do online.
To znamena co? kdyz se podivas do menu, tak je ta ikonka u te volby zamodrena, nebo nikoliv?
Nebo jak to zkousis? podle ceho usuzujes, ze jsi offline?
Publikováno 14 November 2013 - 22:59
Při reinstalaci na starší verzi mi to vyhodilo hlášku:
Došlo k chybě při pokusu o nahrazení stávajícího souboru.
Deletefile selhala; kód 5.
Přístup byl odepřen.
Nemají v tom prsty naši kluci ajťáci? Dneska jsem měla ntb v práci na aktualizaci, tak mi tam zaškodili? Vidíte to taky tak? To jim nedaruju...
Publikováno 14 November 2013 - 23:01
To znamena co? kdyz se podivas do menu, tak je ta ikonka u te volby zamodrena, nebo nikoliv?
Nebo jak to zkousis? podle ceho usuzujes, ze jsi offline?
No usuzuju podle toho, že v menu nástroje při snaze přepnout offline režim se neděje nic. A pokud chci aktualizovat nějakou keš, hlásí mi to, že jsem offline. A při spojení přes nastavení - GClive se to prostě kousne.
Publikováno 14 November 2013 - 23:04
Tak mi jeste odpovez na tu otazku: "je ta ikonka u te volby zamodrena, nebo nikoliv?" Kdyz na ni kliknes, nezmeni se to nahodou?
Publikováno 14 November 2013 - 23:24
Halumo, je nekde pro GG pristupna informace o tom, ktery kesi jsem dala FP? Treba skrze API nebo GPX?
Publikováno 14 November 2013 - 23:45
V GPX urcite ne, v API teoreticky ano, ale GG zatim neimplementovano.
Publikováno 14 November 2013 - 23:48
Bylo by mozny to do nejaky z pristich vezri dodelat? Vyuziti by bylo ve statistikach Pekne prosim, msutne koukam
Publikováno 14 November 2013 - 23:56
tak za me:
1. GeoGet 2.8.0.729 + poigarmin + POI Loader 2.7.3 - cela CR naprosto bez potizi
2. GeoGet 2.8.0.729 + gpxgarmin - 10MB 2000kesi GPX naprosto bez potizi
3. GeoGet 2.8.0.729 + mapa kesi, ted jsem koukal na Prahu - naprosto bez potizi
4. stahovani logu, aktualizovani listingu pres live jsem delal vcera naprosto bez potizi
tak ja vam nevim co vsem blbne
Publikováno 15 November 2013 - 6:50
Omlouvám se, jestli to nepatří do tohoto vlákna, ale po update na novou verzi GG mě začal blbnout plugin Serie II - všechny fungují až na Hrady, kde se sice objeví číslo a procenta, kolik mám, ale nezobrazí se již nalezené krabičky, u zbytku ze Serii to funguje správně, nevíte co s tím? Znovu jsem otagoval a nic...
Publikováno 15 November 2013 - 7:44
Omlouvám se, jestli to nepatří do tohoto vlákna, ale po update na novou verzi GG mě začal blbnout plugin Serie II - všechny fungují až na Hrady, kde se sice objeví číslo a procenta, kolik mám, ale nezobrazí se již nalezené krabičky, u zbytku ze Serii to funguje správně, nevíte co s tím? Znovu jsem otagoval a nic...
Nepatří to sem
Nicméně když koukám do svých včerejších statistik tak mám stejný problém... Vydržal bych postupně předělávám jednotlivé pluginy a teď dodělávám BadgeGen...
Hned jak bude čas mrknu se co tam je za problém... (mám stejný problém u tří sekcí takže se mi to bude dobře hledat)...
sekce pro Series II >>>>>> zde
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 November 2013 - 7:44
GeoGet 2.8.0.729 + gpxgarmin - 19MB 2350kesi GPX naprosto bez potizi
Dík
Publikováno 15 November 2013 - 8:43
Děkuji za dobrou práci. Nyní, až snad na GJ (který se snažím obejít, jak to jde) vše v pořádku.
Publikováno 15 November 2013 - 8:49
Ahoj,
tak mi nefunguje export gpx (rozšířená verze pro výměnu dat Geogetu,nebo jak se jmenuje), kterou používá a drake sync, takže teď nejsem schopen synchronizovat data z mobilu.
Přestal fungovat po updatu geogetu (bohužel jsem dřív odklepl update než synchronizaci dat), teď nevím jestli je problém v rozdílnosti dat geogetu versus databáze v mobilu, navíc jsem posléze upgadoval na win 8.1 a tak teď vůbec nevím co co ovlivnilo.
Jinak díky za změny, snad se to časem rozchodí
Publikováno 15 November 2013 - 9:04
GG na Win8 beha. Databaze je take stejna, tak se s verzi 2.8.0 nic nemenilo. (leda ze by sis tam jednou z prvnich 2.8.0 verzi zanesl importem nejakou chybu... viz. hotfixy.
Publikováno 15 November 2013 - 9:07
na 8.1 taky bez potíží... nebo přesněji s nesouvisejícími potížemi
viz průsery W8/8.1 (grrrrrr) za ty wokna by měl Microsoft prachy spíš vracet... to je sociální experiment na lidech co vydrží
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 15 November 2013 - 9:25
Tak jsem vydal dalsi hotfix, build 729.
- opraven problem s reverzi stringu (jak to blblo ty hinty v gpxgarminu)
- naucil jsem skriptengine spravne konvertovat mezi ansichar a widechar. (Coz spravilo to rozsekavani listinguv gpxgarmin a poigarmin)
Takze s touto verzi by uz mel bezet ten gpxgarmin a poigarmin bezvadne.
Ne že bych Ti chtěl přidělávat práci, ale docela by se hodilo, kdyby v historii aktualizací byly i ty buildy. Klidně by stačilo jen číslo a datum a čas.
Když aktualizuješ GG 1x za měsíc, tak to nevadí, ale pokud je jedna až dvě aktualizace za den, tak začínám ztrácet přehled :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 November 2013 - 9:37
Děkuji za dobrou práci. Nyní, až snad na GJ (který se snažím obejít, jak to jde) vše v pořádku.
GJ snad zatim nejde nahradit (pro PM) jen ve dvou vecech:
- zapis sttaistiky do profilu
- ziskani ggt seznamu ze serveru
Vse ostatni jde podle meho lepe udelat primo v GG.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 15 November 2013 - 10:06
Tak mi po aktualizaci GeoGet na 2.8.0 přestal chodit PocketDrakeSync. Končí to chybovou hláškou viz. příloha. Když se vrátím k verzi 2.7.9, tak je všechno OK. Dělá to taky někomu jinému, nebo je to jenom můj problém.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 Apr 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 Jan 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 Jul 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 May 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →