..uz jsem tu o tom psal, i jak to opravit.
Publikováno 15 listopad 2013 - 17:57
Publikováno 15 listopad 2013 - 18:01
tak to jsem zrovna prehlidl. procetl jsem behem posledni hodiny cca 8 stranek zda na to nenarazim a az u konce a zrovna tvou odpoved jsem prehlidl:)
Publikováno 15 listopad 2013 - 19:08
Chyba při importu nových keší:
Publikováno 15 listopad 2013 - 19:11
ANo, GJ NEFUNGUJE!!!
Publikováno 15 listopad 2013 - 19:24
ANo, GJ NEFUNGUJE!!!
OK, díky, Jdu tedy nastudovat, jak to dělat jinak, používala jsem Gj.
Publikováno 15 listopad 2013 - 21:10
OK, díky, Jdu tedy nastudovat, jak to dělat jinak, používala jsem Gj.
pokud je to kvůli funkcím AutoStatu, tak se pracuje na inovaci která to tahání přes GJ nahradí. Mělo by to být v řádu dnů.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 16 listopad 2013 - 10:28
Neco me napadlo, jdu to zkusit...
EDIT: Tak nic... Ale opet predesilam: Dokud nam nereknete, co mate za pluginy, tak to je jak hledani jehly v kupce sena! Uz si vas stezovalo nekolik, ale jeste nikdo nerek, co pouziva.
Aktivní ikony v toolbaru:
aDrakeSync\aDrakeSync.ggp.pas
AniMapa\AniMapa.ggp.pasAniMapa\AniMapaSilent.ggp.pasAutoStat\AutoStat.ggp.pasAutoStat\AutoStatSilent.ggp.pasBadgeGenII\BadgeGenSetting.ggp.pasBadgeGenII\BadgeGenSettingSilent.ggp.pasBenchmark_Refresh\Benchmark_Refresh.ggp.pascachemap\cachemap.ggp.pasClearTemp\ClearTemp.ggp.pasCombine2\Batches\Autostatcombine.ggp.pasCombine2\Batches\BookmarkyNenalezené.ggp.pasCombine2\Batches\ChybějícíKombinaceTO.ggp.pasCombine2\Batches\NenalezenéINalezenéžijícíArchivní.ggp.pasCombine2\Batches\NenalezenéžijícíArchivní.ggp.pasCombine2\Batches\NenalezenéžijícíArchivní30.ggp.pasCombine2\Batches\NenalezenéžijícíArchivní50.ggp.pasCombine2\Combine.ggp.pasCwgList2\CwgList2.ggp.pasgc.cz\czgcrefresh.ggp.pasgcvote\gcvotedo-list.ggp.pasgcvote\gcvoteget.ggp.pasgcvote\gcvoteread.ggp.pasgcvote\gcvoteset.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.listing.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.listingall.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.loadf.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.query.web.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.query.wm.ggp.pasgeojarry\gj2.exec.wherigo.ggp.pasgeokuk\geokuk.ggp.pasGeoPuzzle\GeoPuzzle.ggp.pasLogSearch\logsearch.ggp.pasMyOwnStat\MyOwnStatSilent.ggp.pasPocketDrakeSync\PocketDrakeSync.ggp.pasRouteSaver\Route_save.ggp.pasSeriesII\SeriesSetting.ggp.pasSeriesII\SeriesSettingSilent.ggp.pasSolveHelper\SolveHelper.ggp.pastrackablelist_silent\trackable_list_silent.ggp.pasWayMark_Refresh\WayMark_Refresh.ggp.pas
Nainstalované pluginy nezobrazené v toolbaru:
Category
CopyAttach
Csvconfigurable
csvuniimport
Debughelper
DiffTerSize
Discover
Distance
Downloadyourfinds
Dropbox
Fastdownload
Finalwp
Foundtime
geotrophy
ggstat
gpxroute
checker
keskomapa
kmlexport
logbyuser
logyourvisit
magicimageimporter
mojehodnoceni
munzees
people
poietrex
poigarmin
polygons
reftoabspath
searchthecache
showgcmap
smartfilter
spoiler
srtm3
stars
sygic
tagcwg
tagpmo
variabletagger
wpt-adv
xftf
Publikováno 16 listopad 2013 - 10:32
Blikání celé horní lišty proběhne i bez zobrazení jakéhokoliv pluginu v toolbaru.
EDIT: Po instalaci čisté poslední verze GG bez databáze a pluginů ke blikání dojde také . Můj OS je Win7 64bit. Instalace je v Copy.
Tento příspěvek byl upraven od geoblackbirds.cz: 16 listopad 2013 - 10:50
Publikováno 16 listopad 2013 - 10:48
Tak ted uz mi dosly napady uplne. Nespousti se ti treba nejaka davka Combine pri startu?
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:02
nespouští. To by ale nevysvětlilo chování i při nové instalaci do jiného místa bez databáze
Publikováno 16 listopad 2013 - 11:03
Hm, ze by to delal nejakej program, co ti tam bezi? Antivirak? (Copy to neni, to by mi delalo taky)
Publikováno 16 listopad 2013 - 12:50
Publikováno 16 listopad 2013 - 13:37
Tak uz to (snad) mam. Prave jsem nainstalovala Drobpox - behem instalace mi to sestrelilo Explorer (ne IE!), v GG zacaly v toolbaru litat popisky jak divy a jeste ke vsemu mi to sestrelilo i Mirandu
Tak zmena: Dalsi hratky mi prozradily, ze kdyz sestrelim explorer.exe a znovu ho spustim, zacne toolbar litat jak silenej!
Halumo, zkus to, jestli to u tebe neco takovyho neudela taky...
PS: Prisla jsem na to diky tomu, ze mi Mikrom prozradil, ez mu bezi COpy a Dropbox zaroven. Coz me donutilo Dropbox nainstalovat
PPS: Podarilo se mi to i na dalsim PC.
Publikováno 16 listopad 2013 - 14:30
Publikováno 16 listopad 2013 - 15:08
Jestli se k vykreslovani pouziva neco z expl. tak by to melo celkem logiku...
Publikováno 16 listopad 2013 - 18:28
Vsiml jsem si ze po aktualizaci na 2.8.0.730 mi prestal fungovat skript AniMapa ta sem se chtel zeptat jestli se nekdo s timto problemem setkal?
Publikováno 16 listopad 2013 - 19:35
Taky tak, skončí to takhle:
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 16 listopad 2013 - 19:36
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 16 listopad 2013 - 19:46
Rekl bych, ze to bude stejny problem jako u CwgList2. Problem s funkci Chr().
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 16 listopad 2013 - 22:16
Problem s CHR je uz ve vyvojove verzi opraven. Doresim jeste par drobnosti, nez bude dalsi hotfix.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →