Milionpata falesna detekce od Avastu...
Publikováno 02 prosinec 2013 - 15:11
Publikováno 02 prosinec 2013 - 16:26
Taky mi to Avast dělal, asi dva dny. Ale není autorem Avastu náhodou kačer?
Publikováno 02 prosinec 2013 - 17:15
Ahoj všem po dlouhé době. Zápasím s importem bodů (ne keše) do GG přes csv a ten Gordův import nějak nefachá. URčitě je chyba někde u mne, ale už nevím co s tím. Potřebuji to hodně rychle vyřešit, v tom správném vlákně zatím Gord neodpověděl... Díky za pomoc.
Publikováno 02 prosinec 2013 - 17:36
Taky mi to Avast dělal, asi dva dny. Ale není autorem Avastu náhodou kačer?
ano, PaBa.
Aktualizace pluginu SolveHelper hodila nádhernou chybu:
Infekce zablokovánaURL: http://geoget.ararat...hp/user:skri...
Infekce: Win32:Evo-gen [Susp]Detekoval to Avast.
Je tam opravdu zavirovaný exe soubor? Jelikož mám GG ve virtuálu, tak by to měl chytit i antivir na reálném PC, ale ten je v poho (Symantec).
Možná by to mohlo zajímat i správce serveru (nejsem si jist, kdo to je). Mikromovi jsem napsal.
1. neni nic lepsiho nez si soubor zkontrolovat: https://www.virustot...sis/1385994272/
2. tyka se SolveHelperu a ne GeoGetu: http://www.geocachin...25-solvehelper/
Publikováno 03 prosinec 2013 - 18:20
Ahojky,
Mam dotaz, je mozné v geogetu vytvorit jeden tag v kterém by se zobrazovaly názvy okresu tech států které mají okres definovaný. Takhle mám v geogetu dva tagy okresu, jeden pro CZ a druhy pro SK. U krajů to lze udelat pres tag uzemí, kde se v jednom tagu zobrazují kraje z různých států Jestli to bylo uz zodpovezeno tak se omlouvám ale v diskuzi jsem to nenasel.
Publikováno 03 prosinec 2013 - 18:41
Archi tady: ZDE je to asi to cos chtěl
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 03 prosinec 2013 - 19:23
snad časem mám toho teď docela dost
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 04 prosinec 2013 - 21:44
Zkoušel jsem naimportovat své nálezy pomocí Databáze / Import / Stáhnout vaše nálezy a posledních zhruba 100 keší se mi nenaimportovalo. Chybu to nevyhazuje žádnou. Aktualizovat vaše nálezy také nefunguje.
Napadlo mě, jestli by nemohl být problém v kódování. První nalezená keš, která se nestáhla (nebo jen není v GeoGet označena jako nalezená) se jmenuje Krzyż Pokutny - Rudyszwałd
Díky za nápady, co by s tím mohlo být.
Publikováno 04 prosinec 2013 - 22:07
Keska jako takova s emi pres API stahla v pohode, Zkusila bych stahnout i tvoje nalezy, ale jaksi nemuzu, pac mezi logama v ty kesi jsem tenhle nick nenasla a profil tu vyplnenej nemas.
Publikováno 04 prosinec 2013 - 23:07
Keška se mi taky stáhla v pohodě. Log jsem smazal a své nálezy zkusil stáhnout znovu, ale nic se nezměnilo
Nick je stejný jako tady na fóru.
Ukládají se někam ta data, která se stáhnout přes GC Live API? Třeba někam do tempu?
Publikováno 05 prosinec 2013 - 5:16
Publikováno 05 prosinec 2013 - 20:03
Nainstaloval jsem si novou verzi BadgesII a něco mi přestalo fungovat. Při hledání chyby jsem narazil na to, že SQL konzole v GeoGetu (tím pádem asi i fce GetTable) háže jiný výsledek (podle mě špatný) než třeba SQLite Database Browser na stejný dotaz. Konkrétně jde o tag CZ kraj u nalezených keší (Plzeňský mi nevyhodí, Středočeský hodí dvakrát). Vypadá to, že sqlite jeden řádek rozdělí (při group by) a přepíše tím následující.
select (select Trim(gv.value) from geotagvalue gv where gv.key = gt.ptrvalue) as state, count(gc.id) as cnt from geocache gc left join geotag gt on (gc.id = gt.id and gt.ptrkat = (select key from geotagcategory where value = 'CZ kraj')) where dtfound>0 and gt.ptrvalue is not null group by state
Publikováno 05 prosinec 2013 - 20:11
Zatím sem to sváděl na svou blbost ale když ten samej skript dám do SQLite Expert....
tak je to vpořádku tak opravdu nevím
Publikováno 05 prosinec 2013 - 20:15
Ja ti rikala, ze to mas vyzkouset primo v GG, ze chyba bude nejspis tam Tady to vidis
Publikováno 05 prosinec 2013 - 20:23
ehm ještě jsem to porovnával co vypadne z experta a z geogetu....
a nejen, že se něco dabluje = ztrácí ale i počty keší v jednotlivých krajích se celkem zásadně liší u některých krajů
Publikováno 05 prosinec 2013 - 21:19
Pokud se to tak chova v SQl konzoli v GG, pak se tak opravdu chova samotne SQlite. Pokud se ti to v nejakem manageru chova jinak, muze to byt zpusobeno napriklad tim, ze ten manager pouziva jinou verzi SQlite! V poslednich dvou verzich byl zmenen napriklad planovac dotazu.
Treba Gord tuhle prisel na rozdilny vysledek, a stacilo nahradit v SQL dotazu apotrofy uvozovkami. Zkus to.
Publikováno 05 prosinec 2013 - 21:23
jako věřím vymejšlím jiný dotaz ...
jen člověk pak neví jestli je úplně píp nebo si to z něj dělá šoufky
nepropadám panice
Publikováno 05 prosinec 2013 - 21:30
Už vím, co se mu nelíbí, agregace přes alias jméno.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →