Pak je asi otázka, co kdo považuje za PWT ....
Já za to považuju vše, čeho je víc, blízko u sebe a co nemá samostatný listing nebo jinou zajímavost nebo pointu pro každou keš zvlášť. A takových bylo a je proklatě víc, zrovna třeba ta vlečka je PWT jak vyšitej ....
Jakej celek? Jako třeba trasu? Na to jsou snad multiny a stage, ne?
Nebo listing? Co je na Ctrl+C / Ctrl+V x 300 tak zajímavýho ?
Vlečka je/byla série - i sami autoři to nazývali sérii a nikoliv powertrailem.
Powertrail - už z toho názvu vyplývá, že by to měla být být série autem, keše by měli mít stejné či podobné provedení bez většího maskování, přímo u cesty a ve vzdálenostech co nejmenších od sebe. To je powertrail. V Česku jsme se naučili říkat powertrail každé sérii nad deset keší, ale v zahraničí by se této definici vysmáli.
Ono je to dané tím, že tu opravdu žádný typický powetrail nebyl a spousta lidí slovo POWERTRAIL považují za sprosté slovo v Geocachingu. Přesně jak říká sambar439 "Jít a nechat žít"... Konec konců - je zajímavé, že tyhle powertraily mají mnohem větší návštěvnost, než kde jaká krásná tradička na kopci... a čím to je??? Prostě to lidi chtějí. A když to chtějí - proč jim to nedat. JAK UŽ JSEM ŘEKL - MĚL BY BÝT VÝBĚR A ČÍM VĚTŠÍ TEN VÝBĚR BUDE - TÍM LÉPE NÁM VŠEM...
... a pokud některým kačerům (zejména těm dříve zaregistrovaným) vadí, že JE TO NEFÉR, že jim dříve trvalo nasbírat 100 bodů trvalo i celé měsíce a roky a dnes je to otázka odpoledne... jak k tomu oni přjidou? Tak to prostě chodí, pokud chcete být stále nejlepší a nepřijít o ten bodový náskok, musíte držet krok s konkurencí. Ve fotbale jsme v roce 1996 byli taky na špičce a jen jsme ztratili krok.... a nebo... dělejte, co hlásáte, že to není o bodech a ignorujte to, že tu je sérii o 274 bodech, kterou lidé loví pro dvě věci: pocit zažít něco jiného a pro body.
Můj příspěvek není na nikoho konkrétního - vůbec ne na diskutující této diskuze a platí obecně.
P.S.: Za překlepy se omlouvám.
Tento příspěvek byl upraven od Alke04: 12 November 2013 - 17:54