No, o té definici bych teda hodně diskutoval, pro mě je Vlečka PWT jak vyšitej a co o tom říkají autoři je mi celkem fuk, třeba už jen proto, že tenhle PWT vykecali už dlouho předem, aby si kamarádi, případně oni sami mohli nahrabat dost FTF. Ale to už jsme někde jinde, když je chtějí i za tuto cenu, jejich věc ....
A vysoká návštěvnost? To mě nepřekvapuje ve společnosti, kde bezkonkurenčně největší sledovanost má bulvár. O kvalitě to ale mnoho nevypovídá. Raději si přečtu opravdový listing (třeba zrovna tvé kešky u Žebráku) opravdové kešky, než Ctrl+C / Ctrl+V x 300, kde už v prvním Ctrl+C není vlastně nic ....
Zlatý zaokapovky proti tomuto !
Tady je napsané něco jiného.
Geowiki není zákon a ne všechno, co je ve Wiki je pravda. Mnohdy tam autoři psali jen své názory, které neměli ničím podpořené.
Mimochodem - i já jsem byl jedním z těch, co Wiki tvořil a spoustu chyb jsem opravoval. Viz. např. informace, že autor earth-cache v žádném případě nemůže od návštěvníků požadovat fotku, což taky není pravda... ale to jsem odbočil.
K FTFkům na Vlečče - doufám, že to nebylo na mě. Vlečku jsem lovil mnoho měsíců po publikaci a nemám tam jediné, přesto, že oba autory považuji za přátele.
Tento příspěvek byl upraven od Alke04: 12 listopad 2013 - 20:14