Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2001 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 17:37

A je venku GC564CM... :rolleyes: :)

Asi tam hned tak nepojedu, ale moc pěkný listing Kulíšku. I kvůli takovým informacím dělám GC :) .

• 1

#2002 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 18:17

Zvědavko, já mám v kalendáři rezervovaný 7. březen, tak doufám, že MDŽ bude :)

Fakt přijedeš? :) Jupí, tak to já se do ČB taky vypravím a jestli budeš chtít, budu dělat průvodce. Možná ukecáme i Pňova a někoho místního. :D

Jinak 21.2. má být event přímo v Písku od Dubexe. ;)

• 0

#2003 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 18:20

On se ten problém týká hlavně dvou velmi plodných ownerů. Toho jednomu už na regionálním serveru slušně nabízela spolupráci na korektuře textů spousta lidí a je to marné. Nepovažuje to za důležité a strašně rychle se uráží a "končí s GC". Toho druhého jsem zase podle jeho projevu na tomtéž serveru z kategorie slušných lidích vyškrtl, takže to zkoušet ani nechci.

Zvědavka nejspíš bude vědět. ;)

Zvědavka na 100% ví u prvního, ale u druhého ji napadají hned dvě možnosti. Prosím o nápovědu přes SZ, stačí jestli jde o ČB nebo ST okres a budu mít jasno. ;)

• 0

#2004 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 19:03

Listing i fotky vypadají moc pěkně, akorát mi zarazila ta D/T kombinace. Připadá mi, že si to přímo říká o krabičku někde nahoře na těch pilířích, nebo prostě o terén kapku zajímavější než na dvě hvězdičky. Nebo to tam z nějakejch technickejch důvodů nešlo dát?

• -1

#2005 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 19:13

Fakt přijedeš? :) Jupí, tak to já se do ČB taky vypravím a jestli budeš chtít, budu dělat průvodce. Možná ukecáme i Pňova a někoho místního. :D

Jinak 21.2. má být event přímo v Písku od Dubexe. ;)

Ráda bych, ale znáš to, člověk plánuje a plánuje a ... :). Průvodce uvítám!

21.2. bohužel nemůžu.

• 0

#2006 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 20:54

Listing i fotky vypadají moc pěkně, akorát mi zarazila ta D/T kombinace. Připadá mi, že si to přímo říká o krabičku někde nahoře na těch pilířích, nebo prostě o terén kapku zajímavější než na dvě hvězdičky. Nebo to tam z nějakejch technickejch důvodů nešlo dát?

Nejsi sama, koho napadlo nějaké zajímavější umístění. Přiznávám, že keška na pilíři v řece by byla asi hodně oblíbená (pár nápadů bylo i s opěrami), ale jelikož sám na podobné keše příliš nejsem, udělal jsem pouze jednoduchou tradičku na břehu.

• 2

#2007 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 21:17

Jojo, na tom pilíři jsem to plánoval už leta, ale poslední dva roky nemám na podobné blbinky moc čas. Škoda.

• 0

#2008 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 21:36

Tuhle keš jsem nosil v myšlenkách přes rok a více než půl roku ji měl víceméně rozdělanou. Nikdo nezakládal, nikdo se nezmínil, takže jsem využil příležitosti a s příchodem nového roku dotáhl myšlenku do konce. :)

Vím, že to třeba někteří budou vnímat tak, že jsem "zabil" jedno zajímavé místo obyčejnou keší, ale i obyčejná keška mě kolikrát dokázala potěšit víc, než kdejaká vychytávka. :)

• 1

#2009 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 21:53

Hlavně si listing přečte víc lidí než kdyby byla T4,5 nebo T5, to by se jí většina kačerů rovnou vyhnula. Pro seznámení s historií se mi zdá současné řešení přínosnější, s vyšším terénem by byla jen pro menšinu komunity. Kdo z návštěvníků bude chtít, na pilíře si vyleze i tak.

• 1

#2010 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 01 únor 2015 - 23:36

Pěkné čtení. Takovéhle poučné věci já rád.  ;)

• 1

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2011 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 7:37

Osobne ocenuji u takoveho "mladocha" jakym Kulisek je precizni pouziti zdroju a hlavne jejich uvedeni. Kazdej druhej v jeho veku by to vobslehl autorstvi neautorstvi. Uz za to ma palec nahoru.

Tento příspěvek byl upraven od A+T: 02 únor 2015 - 7:38

• 1

#2012 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 7:51

Pokud si chci něco přečíst, sáhnu do knihovny. Jo, vypadá to hezky, ale u D2 nevidím důvod, proč dopředu studovat listingy. To spíš u T4+, abych věděl do čeho jdu (pro zvědavou). Listing čtu, až když ně to něčím zaujme. Podle mě zazděný pěkný místo na T5ku.

Ale to je názor kačera z terénu, který se povětšinou neshoduje se zdejším fórkem ;)

• -1

#2013 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 7:58

Tuhle keš jsem nosil v myšlenkách přes rok a více než půl roku ji měl víceméně rozdělanou. Nikdo nezakládal, nikdo se nezmínil, takže jsem využil příležitosti a s příchodem nového roku dotáhl myšlenku do konce. :)

Vím, že to třeba někteří budou vnímat tak, že jsem "zabil" jedno zajímavé místo obyčejnou keší, ale i obyčejná keška mě kolikrát dokázala potěšit víc, než kdejaká vychytávka. :)

Tak z mojí strany to v žádném případě neber jako kritiku. Vždyť i já se stále nemohl rozhodnout, zda to pojmout jako T5 taškařici nebo "obyčejnou" poučnou tradičku.

Můj povzdech: "Škoda." neznamenal "Škoda zabraného místa." , ale "Škoda, že nemám čas."

Rozhodně chválím listing a schránku si prohlédnu až bude počasí na kolo nebo motorku.

Místo je rozhodně zajímavé. Sám jsem se o něm dozvěděl teprve před pár lety z webu hrady.cz.

Tento příspěvek byl upraven od Hamaci: 02 únor 2015 - 7:59

• 0

#2014 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 745 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 8:21

Pokud si chci něco přečíst, sáhnu do knihovny. Jo, vypadá to hezky, ale u D2 nevidím důvod, proč dopředu studovat listingy. To spíš u T4+, abych věděl do čeho jdu (pro zvědavou). Listing čtu, až když ně to něčím zaujme. Podle mě zazděný pěkný místo na T5ku.

Ale to je názor kačera z terénu, který se povětšinou neshoduje se zdejším fórkem ;)

A je veliký problém tam uspořádat lezecký event? A bude to s lezením i s bodem. Když se chce, řešení se najde :) .

• 0

#2015 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 9:15

T5 nelovím, takže ta by mne na místo nenalákala. Tradička ano. A listingy čtu vždy, pravda, až při logování :).

Moc pěkné Kulíšku!

• 0

#2016 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 9:59

Já to taky nemám tak, že by čtení listingu nějak moc souviselo s D/T kombinací nebo tím, jestli danou keš zvládnu nebo nezvládnu ulovit (popravdě, většina keší, které mám na watchlistu, jsou obtížnější T5, na který nemám, a tak se chci aspoň potěšit fotkami a zážitky v logách ostatních). Jsou listingy, který zásadně nečtu (keše u školy nebo fotbalovýho stadiónu, listingy o různejch obskurdních popovejch a rockovejch skupinách, a jiný věci, který mi absolutně nezajímají). Na druhý straně, když je T4+ keš, na kterou fyzicky nemám, na zajímavým místě, jako je třeba právě tohle Kulíškovo, tak, mám-li cestu kolem, jdu se tam podívat i v případě, že keš je mimo můj dosah. (Případně, pokud to neni na druhým konci republiky, obhlížím, jestli by se to nedalo v budoucnu nějak zvládnout s vhodným týmem) A listing, týkající se místa a jeho historie, si ráda přečtu i bez toho bodu.

Jinak, Kulíšku, já bych taky neviděla jako nutnost tam cpát rovnou "lanovou" T5, tam je skutečně omezení pro spoustu lidí už kvůli nezanedbatelné ceně výbavy. Ale asi bych nechala kačery přinejmenším vymáchat trochu ve vodě a pak se zahřát nějakým tím mírným výstupem, vhodným i pro větší děti, a bláznivější seniory. Ne že by Tvá keška nebyla skvělá i tak, ale měli by u toho mnohem větší legraci a jako bonus pocit, že zvládli cosi, co není "zadarmo". Připadá mi trochu udivující, jak ty, lepý junák v rozpuku mládí píšeš, že se vyhýbáš obtížnějším terénům, když takové usedlé a důstojné dámy podstatně pokročilejšího věku ( sic! :D ), jako já a Zvědavka jsme ochotný do lecjaký blázniviny jít už jen pro tu srandu. No, každému, co jeho jest, každopádně krásná keš je to určitě tak jako tak.

• 0

#2017 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 10:10

Takoveto listingy ocenuji, ty mne vzdy donuti trochu prozkoumat zdroje a mapy. Uz jsem v tomto uzemi byl mnohokrat a nejak jsem dosud netusil, ze tu nejaka zeleznice byla :huh: . Listing tak akorat a hlavne ma jak soucasne, tak historicke fotky a mapy. No je videt, ze sem zas budu muset nekdy zavitat a podivat se te zeleznici na zoubek :rolleyes: a hlavne navstivit Zatec s tou fantastickou prodejnou s pivem u majaku :wub: .

• 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2018 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1 870 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 10:32

.... Připadá mi trochu udivující, jak ty, lepý junák v rozpuku mládí píšeš, že se vyhýbáš obtížnějším terénům, když takové usedlé a důstojné dámy podstatně pokročilejšího věku ( sic! :D ), jako já a Zvědavka jsme ochotný do lecjaký blázniviny jít už jen pro tu srandu. No, každému, co jeho jest, každopádně krásná keš je to určitě tak jako tak.

No nevim, ja se tez T5 vyhybam i kdyz se na ne obcas jdu alespon podivat.

Jednou mi na sterku v horach podklouzly nohy a ja dostal mix agorafobie, ambulofobie, akrofobie, batofobie, fobofobie, hypsofobie, ilyngofobie, thanatofobie , traumatofobie a k tomu jeste obyčejnou zavrat a doslova jsem se prisal ke skale a nebyl jsem schopen jakehokoliv pohybu. Teprve az po x (to cislo neznam) minutach jsem se rozumove presvedcil, ze musim jit dal.

Od tech dob vim, ze kdyz ma nekdo nejakou fobii, tak to neni sranda a neni to mozne rozumove prekonat. Pak zavidim lidem co nemaji zadne zabrany. Tak jsem mnohy vdecny, kdyz nekdo da u T5 objektu, cache T1 a ja pak mohu jak odlovit, tak se podivat.

• 4

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#2019 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 12:00

Jo, to mate tezky. Kdyz se u takovyhle pekny veci da T2, ozvou se nekteri ze je to velka skoda tam jen tak polozit pixlu. No a kdyz by se tam udelala T5, ozve se mnohem vic lidi proc proboha je tam zas T5 pro par silencu a oni si to odlovit nemuzou, prestoze je to jinak pekny a chteli by to. Samozrejme je na ownerovi at si zalozi co chce, vsem se asi nezavdeci. Ale otazka je jestli by se na takovejhle mistech nedaly delat nejaky kompromisni kese. Udelat T4 teamwork required a dat to nekam ze musej dva do vody a jeden druhyho nekam vysadit by se mozna dalo a pak to muze v pohode dat i rodina s detma na nedelnim vejlete. A prinejmensim ty deti z toho budou mit vetsi radost, nez z pixly na brehu, jakejch je vsude spousta. Jinak listing teda peknej, to je bez diskuze.

Blby je ze na takovouhle kes takhle daleko od HC ja se normalne nikdy nepodivam. Prozenu to pres filtry a co je 2/2 ja vubec nevidim, spadne mi do stejny kategorie jako zaokapovka u skoly. Ani si od toh nestahuju lisingy, takze i kdybych sel kolem, nebudu vedet ze tam je. Leda by dostala nejaky extremni pocet FP, nebo necim jinym vybocila co na ni upozorni. Takze mistni jiste potesi i tak, ale prespolni se na ni asi hrnout nebudou, zatimco trocha marketingu ve forme zajimavejsi D a/nebo  T by je mozna pritahla. Ale to jsou jen takovy uvahy. Chci tim jen rict ze existujou i jiny tereny nez T2 a T5, a na muj vkus se pouzivaj malo, pritom lovit je muze temer kazdej a myslim ze kdyz uz to clovek dokaze odlovit, tak nakonec ho kes s vyssi obtiznosti potesi vic, nez ta snadna.

• 5

#2020 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2015 - 12:16

Vezmu to hezky jednotlivě:

Šolime, nechceš se k nám přidat při výstupu na Čerchov, všimla jsem si, že jsi také přihlášený. Sraz máme v 10 Hodin na parkovišti v Caparticích, bude nás minimálně šest, ale spíš o tři víc, nuda s námi určitě nebude. :) Pokud bys byl na místě dřív, hledej vínového kombíka s trackovací podložkou pod SPZ, bude v něm nejspíš nějaké mlsání, ale trochu jiné než na Radyni. :D

Jacko, ale on se Kulíšek obtížnějším terénům nevyhýbá, jsem svědek - měli jsme dokonce první zácvik ve stromolezení společně na FTFkovém páně Lacusově laně. :wub:   Jen bych řekla, že vyhodnotil místo na keš tak, aby přilákalo víc lidí než T5 nadšence, vždyť i Hamaci psal, že se nemohl rozhodnout, jakou keš na místo dát. Mno, mám pocit, že my dvě jsme všechno jiné než usedlé a důstojné dámy  :D, to bych asi nelezla po stěně ( KaMo, fakt nemyslím při utírání prachu v obýváku ) nebo nejela 1.února pár km po vodě.  :)

Skoro bych ráda zažila jeden den s KaMo v terénu - sice chápu, že by nebylo tolik legrace jako v obvyklé společnosti, šlo by především o výkon, ale zase bych se určitě něco přiučila. Jen mám obavy, jestli by neupadl do hluboké deprese, že ty postarší tety neberou život a ani gc tak moc vážně a navíc i něco vydrží. Že by za námi přijel v sobotu na Čerchov, abysme se konečně poznali v terénu? B)

Ještě k listingům: Skoro od začátku, co hraju GC, tak si všímám ownerů, kteří mají listingy moc zajímavé a na značně vyšší úrovni - když je chvilka, občas na některé mrknu, i když vím, že se na jejich keše nejspíš jen tak nebo dokonce nikdy nevypravím. Jako příklad uvedu Motofoko, Přeseku, všeobecně známé jako AHA tým asi není třeba jmenovat.

Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 02 únor 2015 - 12:24

• 1

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama