Přejít na obsah

Fotka

50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6869 odpovědí na toto téma

#2041 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 12:10

A jak vy dve "krafalky" vyresite fakt, ze T5 jsem tam chtel mit ja :-) viz. WN u kese ? Navrhuji, ze jeden pilir Hamaci, dduhej pilir A+T, listing u obou stejny Kuliskuv a Kuliskovu T2/D2 presuneme nekam k zakladce do Zatce aby to nemel daleko na urzbu. Co ty na to Kulisku ????

PS: vse samozrejme mysleno v nejlepsim svetle, vcetne osloveni krafalky :-)
  • 3

#2042 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:03

No a jeste o dalsi kus vedle by nekde mohla bejt T4. Aby byli spokojeni i ti, co nemaj vercajk, ale zas nejsou tak mekky aby sbirali pixlu ze zeme :P A mozna i T3 by se hodila, kdyby ta T4 byla preci jen moc tezka. No a samozrejme jeste verze T1, pro eventualni vozejckare, aby neprisli zkratka :)

• 5

#2043 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:18

A už tu máme novou krásnou sérii. :D

Nebo PWT, když bude jeden listing? :ph34r:  Paráda, to bude Kulíšek zírat, jak se mu jedna tradička během chvíle rozrostla - jen nebude to za chvíli druhý Matrix?

• 0

#2044 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:19

A já bych tam prosil kanálovku :-)
  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#2045 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:23

No a jeste o dalsi kus vedle by nekde mohla bejt T4. Aby byli spokojeni i ti, co nemaj vercajk, ale zas nejsou tak mekky aby sbirali pixlu ze zeme :P A mozna i T3 by se hodila, kdyby ta T4 byla preci jen moc tezka. No a samozrejme jeste verze T1, pro eventualni vozejckare, aby neprisli zkratka :)

Nojo, promluvil magor přes matrix :D!

Já teda trvam a bazíruju na tom, aby to byl 4,5/4,5 plavací letterbox, ale néí noční, tam by mě představená nepustila!

• -1

#2046 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:25

A+T:

Tome, já si pořád tak nějak představoval, že ji uděláme spolu jako kontrapunkt naší kanálovce. Akurát, že jsem ti to zatím neřekl :D

Tak jsme se nasmáli a už mlčím...

• 0

#2047 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 13:29

Jak o tom tak přemejšlim, Kulíšku, nevyšší čas, abys to předělal na něco po vzoru Citečkova Kapsopowertrailu - prostě, kdo chce, přidá si stage :D. Tím se vyřeší i problém kolizí a můžeme obsadit všechny pilíře, přilehlé stromy, kanály a jeskyně. Finálka bude jen za T<3 stage a Modrák přidělá kus dál nějakej super superbonus za všechny stage.

• -1

#2048 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 14:11

No tohle az si precte Kapsa, tak ho trefi slak :ph34r:

• 1

#2049 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3 250 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 16:11

To by přes retrívra nepřešlo :P já tam taky nepřidávám, jsou tam daný dopředu a jen se můžou měnit krabice :)

A Kapsu by nešlehlo, páč jednak by to nebyly "krabice vo ničem" a dvadnak už praštěnej je...

• 2

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

#2050 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2015 - 16:27

To by přes retrívra nepřešlo :P já tam taky nepřidávám, jsou tam daný dopředu a jen se můžou měnit krabice :)

A Kapsu by nešlehlo, páč jednak by to nebyly "krabice vo ničem" a dvadnak už praštěnej je...

No to se prostě udělá jednorázově s revírním požehnáním a pak už se to měnit nebude, samozřejmě!

• -1

#2051 mogi2003

mogi2003

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2015 - 20:43

Dneska jsem měl tak výborný geoden,že to prostě musím někam ventilovat a doma pro mě nadšení nemají ten pravý zápal :).Během  hodinové procházky po práci po Hanspaulce a okolí 2 coiny a cestou domů chycen Mistrův KLÍČ.Takže už vím kam je bezpečně posunout.

No prostě paráda :)

Ou zatr satr koukám že v zápalu nadšení jsem to místo georadostné záležítosti šoupnul do růžového povídání.No nic :)

Tento příspěvek byl upraven od mogi2003: 04 únor 2015 - 22:05

• 4

#2052 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2015 - 0:07

Vítej  :) , sem můžeš kdykoliv napsat skoro cokoliv,  navíc pochopení pro georadost se tu dočkáš zcela jistě, stejně jako přání, abys podobných dnů s gc zažil co nejvíc. 

• 0

#2053 ladislavappl

ladislavappl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 888 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2015 - 14:42

Koukal jsem v knihkupectví na nové knihy - a tu vidím Padesát odstínů růžové! Jen jsem se divil, že ten název napadl někoho až teď.

Co nevidět bude v kinech 50 odstínů šedé. Ale nepůjdu na něj, člověk si při čtení knihy něco představuje - a ve filmu nebo v TV je to samozřejmě jinak. V tom také spočívá kouzlo čtených nebo vyprávěných klasických pohádek. Obávám se, že nynější děti vysedávající u TV jsou značně ochuzeny, i když herecké výkony našich předních herců v nich bývají vynikající a je vidět, že si v nich s chutí zablbnou (N. Konvalinková atd.).

Mimochodem, na Fotografa jsem slyšel naprosto protichůdná hodnocení. Viděli jste někdo ten film? (Já zatím ne).

Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 05 únor 2015 - 14:44

• 0
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#2054 Zverinec

Zverinec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 163 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2015 - 15:02

Fotografa jsem neviděla. Od návštěvy kina mne odradila protichůdná hodnocení :)

• 0

#2055 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 12:47

Uf, nestíhám a zítra brzo ráno se chystám pryč, takže se omlouvám všem, kterým jsem neodpověděla na SZ nebo maily - budu se snažit vyřídit poštu buď v neděli nebo během příštího týdne. Pokud bych coby správný sklerotik na někoho zapomněla, po pár dnes se prosím připomeňte - podle kolegy coby "výběhový typ" už mám na občasné zapomínání nárok. :rolleyes:

• 0

#2056 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 17:17

Ahoj já mam spoustu nápadů co by se po okolí dalo vytvořit pač jsem tu měl babičku.

1) Kanálovka by se dala udělat na mezi Vičicema a přehradou u tkz. zubů

2) Na stejném místě by se dala dát keš pod vodu je tam cca pul metru vody a betonové dno.

3) T5 by se dala udělat na vlnolamu jako kluci jsme na něj lezli a skákaly z něj do vody.

4) Plovoucí uprostřed přehrady.

5) multynu s broděním řeky sem tam

atd dalo by se snad vymýšlet do nekonečna

Tento příspěvek byl upraven od tulakmikess: 06 únor 2015 - 17:17

• 0

#2057 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 18:12

Ahoj tak proč se nedohodnout a nedat nato místo dvě kešky, T5 na pilíři a T2 161m od pilíře tedy posunout keš o cca 60m.

Jinak listing je super.

Jak znám Kulíška, tak je to rozumný kluk a určitě by nebyl proti, kdyby druhou keš založil Hamaci, jak plánoval - věřím, že by se domluvili, aby nebyly krabky v kolizi. ;) Takže by byli spokojení nejen hledající kačeři, ale i owneři. :) Hamaci by odpadlo dilema, jakou keš založit, nižší T už má Kulíšek. Hezky jsem jim to my dvě sudičky vymyslely, co? :D

A jak vy dve "krafalky" vyresite fakt, ze T5 jsem tam chtel mit ja :-) viz. WN u kese ? Navrhuji, ze jeden pilir Hamaci, dduhej pilir A+T, listing u obou stejny Kuliskuv a Kuliskovu T2/D2 presuneme nekam k zakladce do Zatce aby to nemel daleko na urzbu. Co ty na to Kulisku ????

PS: vse samozrejme mysleno v nejlepsim svetle, vcetne osloveni krafalky :-)

O pár metrů by posunout šla, v tom bych asi problém neshledával. :P (k žádné základce do Žatce ale ne :D )Jen mě tak napadá, jestli by o tohle místo byl najednou takový zakladatelský zájem, kdybych svou keš nepublikoval? Takových let tam byl klid...

Ahoj já mam spoustu nápadů co by se po okolí dalo vytvořit pač jsem tu měl babičku.

1) Kanálovka by se dala udělat na mezi Vičicema a přehradou u tkz. zubů

2) Na stejném místě by se dala dát keš pod vodu je tam cca pul metru vody a betonové dno.

3) T5 by se dala udělat na vlnolamu jako kluci jsme na něj lezli a skákaly z něj do vody.

4) Plovoucí uprostřed přehrady.

5) multynu s broděním řeky sem tam

atd dalo by se snad vymýšlet do nekonečna

Nápadů je vždy dost. Stejně jako míst - kdo hledá, najde. :)

• 0

#2058 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 19:39

Ahoj Kulíšku

Mam za to že by tu nic nebylo ještě dlouho jedna věc jsou nápady

a druhá věc je realizace.

Já osobně teď  dávám do kupy tři kešky, které budou zajímavé provedením jedna z nich bude cwg směnárna (cwg automat) a nedávno jsem zjistil že už dvě jsou.

• 0

#2059 KulisekW

KulisekW

KulisekW

• Members
  • PipPipPip
  • 2 236 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 19:48

Ahoj,
ano, realizaci jsem nezmiňoval. Na ni padne nejvíce času. Třeba tuhle keš u Nechranic jsem dával dohromady více než rok, když vezmu v potaz všechno shánění informací, výrobu schránky, návštěvy místa... :)

• 0

#2060 tulakmikess

tulakmikess

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2015 - 19:59

To ti věřím že shánět info pro tuhle keš byl oříšek.

Já jsem sháněl info o tom dřevěném mostu a prakticky jsem se dozvěděl jen to co uvádíš v listingu..

On je totiž zajímavý  tím že se měl v roce 1938  případě napadení Německem spálit

• 1

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama