Ale nééééééééééééé, chalupu dostane dcera od Zvědavky přeci, a ta nová almara je na CWG!
50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 19 únor 2015 - 11:58
Hezká diskuse. A nejvíc se zasměju, pokaždé, když čtu tu zelenou "Nejlepší odpověď" od Roman_Jaromer.
Ale nééééééééééééé, chalupu dostane dcera od Zvědavky přeci, a ta nová almara je na CWG!
Až si tohle Zvědavka přečte, tak máme všichni po ptákách.
Tento příspěvek byl upraven od CCI4695: 19 únor 2015 - 12:00
Publikováno 19 únor 2015 - 12:43
Mno, holkám to nějak nehrozí, ale ten, kdo tady zveřejnil CWG a SQ věno by si něco podobného skoro zasloužil!
Téměř bych měla na oplátku chuť napsat, že mezi těmi, co nám stepují pod okny a dožadují se výběrového řízení a dříví ( prý jsi letos zanedbal zásoby na zimu? ) je i tvůj syn. Nebo že bys mi občas rafinovaně do sbírky nějakým CWG přispíval s plánem, že se ve finále stejně dostane do rodiny?
Ale skutečně mám obavy, co nastane, jestli si tohle plkání přečtou dva kačeři, kteří s dřívím šmelí někde na .....Jak říká jeden kolega, oni jsou trochu jiní a mohli by to celé vzít vážně - to by potom mohl nastat problém.
Ke GeoMDŽ: Zatím nejsem přihlášená, ale jestli opravdu přijede Zvěřinec ( + popřípadě Kulíšek - neboj, nic ti nehrozí, juniorka byla jen jednou, loni už ne a letos se nechystá ani náhodou ) tak to napravím. Sice už jedu do ČB na event i následující den, ale dobrá, potěším rodinu zprávou, že se do krajského města už napůl stěhuju.
Publikováno 19 únor 2015 - 12:58
Tak já chudák to odnesu,matka tady dceru nenápadně podstrkuje,ctihodná sestra přizvukuje a Zvěřinec chce dělat kecala na eventu.Jen jsem Kulíškovi prokecnul něco o věnu,aby nekupoval zajíce v pytli. Ach jó
Publikováno 19 únor 2015 - 13:06
Ale tak Kulíšek by dceru třeba i bral, ale ta tchýně, ta tchýně ...
Publikováno 19 únor 2015 - 13:10
Ale tak Kulíšek by dceru třeba i bral, ale ta tchýně, ta tchýně ...
Pivo,tchýně a uzený,je nejlepší studený! I tak někteří zeťáčkové mluví o maminkách.Zvědavko,to byla řeč o úplně jiných tchýních
Publikováno 19 únor 2015 - 13:37
Pivo,tchýně a uzený,je nejlepší studený! I tak někteří zeťáčkové mluví o maminkách.Zvědavko,to byla řeč o úplně jiných tchýních
Proto Zvědavka chodí na ty zimní vodní eventy, že jo?
Jinak já jsem sem to video Kulíškovi nedávala hlavně kvůli tý závěrečný árii o dukátech, alebrž právě kvůli tomu začátku, aby si pečlivě vyslechl rady tam obsažené a poučil se z nih.
Nicméně ten duet o geodědictví by mohl vypadat nějak víceméně podle následujícího schématu:
ZVĚŘINEC
Znám jednu dívku, má céwégéčka, céwégéčka!
KULÍŠEK
Zná jednu dívku, má céwégéčka, céwégéčka!
ZVĚŘINEC
A geoauto, a geoauto koupí jí Zvědavka!
KULÍŠEK
ZVĚŘINEC
Má chytrý mobil a Oregona,
prémium účet platí jí máma,
sto párů bot a T5 výbavu, sto párů bot....
no, to by bylo něco k odlovu!
KULÍŠEK
Má chytrý mobil atd.
OBA
Zná jednu dívku, má céwégéčka, céwégéčka!
No, to by bylo něco k odlovu!
Publikováno 19 únor 2015 - 13:51
Hezká diskuse. A nejvíc se zasměju, pokaždé, když čtu tu zelenou "Nejlepší odpověď" od Roman_Jaromer.
Jo, to mě tam taky pěkně štve. Nechápu, kdo to tam dal...
Byl to tenkrát takový povzdech nad prací pošty a předpokládám, že se někdo uklikl a dal to jako nejlepší příspěvek:-).
Už jsem se kdysi zmínil Tomymu, že mi přijde divný a že bych raději aby tam nebyl. Asi jsem měl být konkrétnější...
Publikováno 19 únor 2015 - 14:05
Jacko klobouk dolů! To by chtělo nějakou geooperu,ty můžeš složit libreto.
Jen k tomu textu,T5 výbavu Zvědavka nemá,ale to je brnkačka.Zato jsou SQ,jak jsem už vzpomenul a ty se cení. Geoauto z toho asi nebude nic,jak by Zvědavka cestovala po eventech,ne to taky neprojde. Sto párů se asi dá do kupy,no jo,ale opět problém, v čem bude Zvědavka běhat ke keším! To taky neprojde. Ale jinak je to hezký,jsem zvědav zda se dcerka zůčastní GEO MDŽ,zatím matinku odbyla slovy " ty jsi se zbláznila" Možná až uslyší co pro ni geotety chystají,tak neodolá! Krásné slunečné odpoledne
Publikováno 19 únor 2015 - 14:50
Publikováno 19 únor 2015 - 15:30
Jacko, tak tohle neuzpívám .
Ale taky mám dceru, dokonce dvě :-) :-) :-)
Publikováno 19 únor 2015 - 16:12
Publikováno 19 únor 2015 - 19:30
Jessie, pro tvůj sladký sopránek bych považovala za vhodnější tuto árii:
Družice na nebi vysokém,
signál váš kroky mé řídí.
Po lese bloudím hlubokém,
zrak můj se po pixle pídí.
Signále, postůj chvíli,
řekni mi, řekni, kam tu keš skryli.
Povězte, vzdálené družice,
kde je to, co hledám marně,
neb toužím v srdci svém velice,
aby tam počekal na mě
v té keši skrytý, mně tak milý
na první straně logbook čistý, bíly.
Publikováno 19 únor 2015 - 21:11
Pěkně jste se tu rozepsali! Diskuzi jsem v průběhu dne sledoval a dost se nasmál. Jestli se se Zvěřincem domluvíme na GeoMDŽ ještě uvidím, mám teď docela honičku a navíc jsem unavený hned od probuzení. I když, dneska jsem byl unavený jen do doby, než jsem sednul za volant, to jsem se hned probral, když jsem byl zodpovědný za spolujezdkyni. Jinak, věno v podobě CWG a SQ rozhodně nezní špatně.
Jo a ten koncertní event udělejte, vystoupení na Růžovém eventu bylo moc pěkné.
Publikováno 20 únor 2015 - 6:58
Jessie, pro tvůj sladký sopránek bych považovala za vhodnější tuto árii:
Družice na nebi vysokém,
signál váš kroky mé řídí.
Po lese bloudím hlubokém,
zrak můj se po pixle pídí.
Signále, postůj chvíli,
řekni mi, řekni, kam tu keš skryli.
Povězte, vzdálené družice,
kde je to, co hledám marně,
neb toužím v srdci svém velice,
aby tam počekal na mě
v té keši skrytý, mně tak milý
na první straně logbook čistý, bíly.
Jacko krása,to nemá chybu.
Publikováno 20 únor 2015 - 7:01
Pěkně jste se tu rozepsali! Diskuzi jsem v průběhu dne sledoval a dost se nasmál. Jestli se se Zvěřincem domluvíme na GeoMDŽ ještě uvidím, mám teď docela honičku a navíc jsem unavený hned od probuzení. I když, dneska jsem byl unavený jen do doby, než jsem sednul za volant, to jsem se hned probral, když jsem byl zodpovědný za spolujezdkyni. Jinak, věno v podobě CWG a SQ rozhodně nezní špatně.
Jo a ten koncertní event udělejte, vystoupení na Růžovém eventu bylo moc pěkné.
Kulíšku,ó běda,běda,kačere mladý!!! Nenech se zmámit vidinou CWG,přeci nedáš svoji svobodu za mrzké dřevo nebo snad za SQ Vzpomeň co psal PHRKT
Publikováno 20 únor 2015 - 7:19
Kulíšku,ó běda,běda,kačere mladý!!! Nenech se zmámit vidinou CWG,přeci nedáš svoji svobodu za mrzké dřevo nebo snad za SQ Vzpomeň co psal PHRKT
Neměj obavy, zastánče můj, jen za dřevo, ať už sebelepší, bych se k žádnému domluvenému sňatku neupsal!
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů