50 odstínů georůžové (pohodové plkací vlákno)
Publikováno 20 February 2015 - 7:27
Neměj obavy, zastánče můj, jen za dřevo, ať už sebelepší, bych se k žádnému domluvenému sňatku neupsal!
Uffff to jsem si oddechnul ! Zato Zvědavka bude zklamaná,takové naděje do tebe vkládala
Publikováno 20 February 2015 - 7:29
Uffff to jsem si oddechnul ! Zato Zvědavka bude zklamaná,takové naděje do tebe vkládala
A ted bude muset zvýšit věno na království a pul princezny k tomu. Nebo jsem to poplet?
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 20 February 2015 - 7:49
A ted bude muset zvýšit věno na království a pul princezny k tomu. Nebo jsem to poplet?
A tá druhá půlka princezny bude pro dalšího kačera Myslel si to tak?
Publikováno 20 February 2015 - 9:34
Já budu asi muset vyrobit nějakej vhodnější text i pro todle, jak to tu tak čtu:
Publikováno 20 February 2015 - 11:18
Jacko, musím Tě pochválit, jak ses trefila do hudby v duetu Jeníka a Kecala Znám jednu dívku. Kdybys ještě upravila:
místo A geoauto, a geoauto koupí jí Zvědavka! změnila na Geoauto, geoauto koupí jí Zvědá-vka, tak by Tě pochválil i sám autor libreta Karel Sabina (jinak to tajný spolupracovník c. a k. policie).
Jen upozorňuji, že doprovod na kytaru nebo na klavír není vůbec jednoduchý, protože Smetanova hudba - i když je na poslech zdánlivě jednoduchá a líbivá, je ve skutečnosti bohatě harmonicky propracovaná a nijak si nezadá s novotami, které přinesl R. Wagner. (Však taky Smetanovi nadávali do "wagneriánů") Chtělo by to sehnat aspoň klavírní výtah (měl jsem ho, ale při stěhování zřejmě zmizel...) a z něho vyčíst hlavní akordy pro doprovod.
Publikováno 20 February 2015 - 11:37
Publikováno 20 February 2015 - 12:03
Láďa: Tak samozřejmě, že by se to nemohlo doprovázet na kytaru na tři kila, že jo . Pokud kytara, tak s někým, kdo na ní umí hrát, třeba v Rusalce by se jí asi daly přenechat ty harfový "bublaniny". Klavírní výtah na Rusalku tu mám, kdysi jsem s úspěchem provedla árii Ježibaby (po obědě zkusím pohledat fotku, teď mám napilno, neb ten oběd vařím a když nebude včas, hrozí, že sestry sežerou službu - i když vlastně ne, je pátek ). Prodanku mohu uzmout sestřenici, učitelce to klavíru v hudební škole. To kdybysme se už rozhodli, že do toho jdem, chtělo by to rozepsat aspoň dejme tomu na klavír, zobcovky všech délek a případně ty kytary.
Publikováno 20 February 2015 - 14:54
No až se to opravdu povede dejte sem, prosím, pozvánku na svatbu. Klidně se přidám do sboru zpívajíc Věrné kešování, následovanou zpěvem o geověnu od Zvědavky. A nakonec bych jako dar předal Kulíškovi speciální edici svého CWG.
Tento příspěvek byl upraven od panzerstepan: 20 February 2015 - 14:57
Publikováno 20 February 2015 - 19:03
Nedomluvíte mi tu rovnou datum svatby, když už tu pro mě vymýšlíte program a svatební dary?
Jo a přejte mi štěstí, po nákupu jsem se zastavil v trafice a vsadil Eurojackpot. Takže jestli mi padne ta miliarda, pořádám event v Grandhotelu Pupp!
Publikováno 20 February 2015 - 22:10
Nedomluvíte mi tu rovnou datum svatby, když už tu pro mě vymýšlíte program a svatební dary?
Jo a přejte mi štěstí, po nákupu jsem se zastavil v trafice a vsadil Eurojackpot. Takže jestli mi padne ta miliarda, pořádám event v Grandhotelu Pupp!
Stačí říct ...
Publikováno 20 February 2015 - 22:16
A tá druhá půlka princezny bude pro dalšího kačera Myslel si to tak?
Ále né, ta se schová pro draka... Co kdyby se nějakej vobjevil
Publikováno 21 February 2015 - 0:58
Tak jsem přesně o půlnoci strčila bramborku do trouby ( Přece nepojedu na event s prázdným košíkem, že? Jak je takový košík důležitý pro kačery, co netušili, že je poblíž event, se ukázalo na Čerchově. ) a mohu si pořádně počíst. Sice jsem několikrát denně byla telefonem průběžně dotazována, jestli už jsem četla....a občas jsem nakoukla a bavila se, ale reagovat nebyl čas.
Začínám mít obavy, jestli nás všechny alespoň umístí do jednoho ústavu a jestli už mají speciální geo oddělení. Takové Dobřany by nemusely být marné, keší je okolo dost a možná by se slitoval i někdo z místních kačerů a půjčil na vycházky GPSku nebo mobil. I když je otázka, jestli by tak těžké případy jako jsme my, dostaly vycházky.
Když se podívám zpátky, tak celé dohazování rozjela Jacka se Zvěřincem a tak by se sestrami na plánovanou svatbu mohly napéct, jeden recept hned přikládám. Je to žravé, na přípravu lehké, ale piplačka, říkám tomu rohlíčky od Lidušky:
Těsto:
50 dkg hladké mouky
20 dkg cukru
1 Hera
2 vejce
lžička cukrářských kvasnic ( amonium, ke koupení v drogerii )
Tence ( pozor, těsto hodně vyběhne ) naplníme formičky velkých rohlíčků, upečeme jako cukroví a plníme pudingovým krémem. Kdo by neznal, tak uvaříme puding z 1/2 litru mléka a 1,5 pudingového prášku, aby byl tužší a hezky smícháme s kostkou kvalitního másla ( jihočeského ) a cukrem podle chuti, přiměřeně vylepšíme rumem. A teď je na řadě zdobička, na jeden rohlíček esteticky nastříkat krém, druhým přiklopit, pocukrovat a nechat nejlépe přes noc rozležet. Pekla jsem tento týden ze dvou dávek a moc mi toho nezbylo - jen co jsem jako veverka schovala. Tady vidíte, jaká budu tchýně ( skoro ideální) - napeču a zmizím někam dost daleko s GPS v košíku. Americké babičky jsou můj vzor, hezky si žijí svůj život a dětem se do života moc nepletou, s vnoučaty se pomazlí, ale moc nehlídají, protože nestíhají své koníčky....Nevím, co pořád všichni mají proti tchýním , když jsou dostatečně daleko.
A teď opět chvíli vážně, Jacky texty spolu s plány na hudební provedení v osvědčené sestavě s Jesiie.r už jen volají přizvat Wetu a spol., aby dílko bylo náležitě zachyceno pro budoucí generace kačerů. Kdo ví, jestli by nezískalo za velkou louží i nějakou tu cenu.
Jo a boty ani auto na věno nee - to spíš nějaký ten pozemeček a zahradní nářadí. To je nápad, hned budu mít víc času na keše a eventy.
Publikováno 21 February 2015 - 6:44
Tak jsem přesně o půlnoci strčila bramborku do trouby ( Přece nepojedu na event s prázdným košíkem, že? Jak je takový košík důležitý pro kačery, co netušili, že je poblíž event, se ukázalo na Čerchově. ) a mohu si pořádně počíst. Sice jsem několikrát denně byla telefonem průběžně dotazována, jestli už jsem četla....a občas jsem nakoukla a bavila se, ale reagovat nebyl čas.
Začínám mít obavy, jestli nás všechny alespoň umístí do jednoho ústavu a jestli už mají speciální geo oddělení. Takové Dobřany by nemusely být marné, keší je okolo dost a možná by se slitoval i někdo z místních kačerů a půjčil na vycházky GPSku nebo mobil. I když je otázka, jestli by tak těžké případy jako jsme my, dostaly vycházky.
Když se podívám zpátky, tak celé dohazování rozjela Jacka se Zvěřincem a tak by se sestrami na plánovanou svatbu mohly napéct, jeden recept hned přikládám. Je to žravé, na přípravu lehké, ale piplačka, říkám tomu rohlíčky od Lidušky:
Těsto:
50 dkg hladké mouky
20 dkg cukru
1 Hera
2 vejce
lžička cukrářských kvasnic ( amonium, ke koupení v drogerii )
Tence ( pozor, těsto hodně vyběhne ) naplníme formičky velkých rohlíčků, upečeme jako cukroví a plníme pudingovým krémem. Kdo by neznal, tak uvaříme puding z 1/2 litru mléka a 1,5 pudingového prášku, aby byl tužší a hezky smícháme s kostkou kvalitního másla ( jihočeského ) a cukrem podle chuti, přiměřeně vylepšíme rumem. A teď je na řadě zdobička, na jeden rohlíček esteticky nastříkat krém, druhým přiklopit, pocukrovat a nechat nejlépe přes noc rozležet. Pekla jsem tento týden ze dvou dávek a moc mi toho nezbylo - jen co jsem jako veverka schovala. Tady vidíte, jaká budu tchýně ( skoro ideální) - napeču a zmizím někam dost daleko s GPS v košíku. Americké babičky jsou můj vzor, hezky si žijí svůj život a dětem se do života moc nepletou, s vnoučaty se pomazlí, ale moc nehlídají, protože nestíhají své koníčky....Nevím, co pořád všichni mají proti tchýním , když jsou dostatečně daleko.
A teď opět chvíli vážně, Jacky texty spolu s plány na hudební provedení v osvědčené sestavě s Jesiie.r už jen volají přizvat Wetu a spol., aby dílko bylo náležitě zachyceno pro budoucí generace kačerů. Kdo ví, jestli by nezískalo za velkou louží i nějakou tu cenu.
Jo a boty ani auto na věno nee - to spíš nějaký ten pozemeček a zahradní nářadí. To je nápad, hned budu mít víc času na keše a eventy.
Tak to teda nééééééééééé, Heru a podobný svinstva bych do cukroví nenamíchala ani Vladimíru Putinovi . Pokud by si Kulíšek skutečně vzal tvou dceru, tak u mě máte něco mnohem lepšího - třeba pravý čtyřbarevný chodský koláče. Těsto samozřejmě z másla!
Publikováno 21 February 2015 - 8:10
Jacko, že ty jsi se nezeptala autora obrázku, zda smíš jeho obrázek kopírovat?
Publikováno 21 February 2015 - 10:37
je to rebel!!!
Publikováno 21 February 2015 - 10:54
akorát ten text je blbost. Kdyby byl ten obrázek kopírován, tak se zobrazí koláč jak má. A jen proto že se odkazuje originál tam podstrkávaj něco jinýho. Tohle je ten obrázekTak to teda nééééééééééé, Heru a podobný svinstva bych do cukroví nenamíchala ani Vladimíru Putinovi . Pokud by si Kulíšek skutečně vzal tvou dceru, tak u mě máte něco mnohem lepšího - třeba pravý čtyřbarevný chodský koláče. Těsto samozřejmě z másla!
http://www.mamincinyrecepty.cz/photos/3357_0.jpg
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 21 February 2015 - 14:14
jJ žádný obrázek nekopíruju, to je pouhý odkaz, já za to přeci nemůžu, jak to fórum máte nastavený, že to kopíruje samo !
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů